Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης καταστήματος βρήκε νεκρό τον 59χρονο άστεγο που φιλοξενούσε | Νεκρός 70χρονος που περπατούσε στο λιμάνι του Πειραιά

0
2217

O θάνατος του φέρεται να προήλθε από παθολογικά αίτια, καθώς είχε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του

ιφνίδιο θάνατο βρήκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/2) ένας 59χρονος άστεγος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης την ώρα που κοιμόταν, μέσα σε κατάστημα του οποίου ο ιδιοκτήτης τον φιλοξενούσε.

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος βρέθηκε νεκρός από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη όταν αυτός πήγε το πρωί του Σαββάτου να ανοίξει το μαγαζί του επί της οδού Μπαλάνου κοντά στην πλατεία Άθωνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes από μάρτυρες, στο σημείο βρέθηκε και ιατροδικαστής ενώ ο θάνατος του φέρεται να προήλθε από παθολογικά αίτια καθώς είχε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά του.

Τέλος, να τονιστεί πως από την ΕΛ.ΑΣ. έχει αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια.

Nεκρός εντοπίστηκε 70χρονος στο λιμάνι του Πειραιά

Ο άνδρας εντοπίστηκε κοντά στην πύλη Ε8

limani_ekav_art

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας στον λιμάνι του Πειραιά, κοντά στην πύλη Ε8, το πρωί του Σαββάτου.

Ο άνδρας ήταν περίπου 70 ετών και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «Θριάσιο», όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στο Νεκροτομείο Αθηνών.

Ειδήσεις σήμερα:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ