Εύα Καϊλή: «Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της -Τον εμπιστεύτηκε, την διέψευσε», λέει ο δικηγόρος της

0
2168

Τέσσερις ώρες διήρκεσε η συνάντηση με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο

Τέσσερις περίπου ώρες διήρκεσε η συνάντηση της Εύας Καϊλή με τον δικηγόρο της Μιχάλη Δημητρακόπουλο, ο οποίος μετέβη στις Βρυξέλλες, ενόψει της αυριανής της απολογίας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Δημητρακόπουλος, σε δηλώσεις του, τόνισε ότι η κα Καϊλή αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της.

«Είναι πάρα πολύ προβληματισμένη. Αισθάνεται προδομένη από τον σύντροφό της, τον εμπιστεύτηκε, την διέψευσε», ανέφερε, προσθέτοντας ότι δεν θα προχωρήσει σε δηλώσεις για την ουσία της υπόθεσης,

«Αύριο το ζητούμενο δεν θα κριθεί εάν είναι ένοχη ή αθώα. Το μόνο που θα εξεταστεί από το δικαστήριο, θα είναι μία δικαστής, είναι αν θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερη ή αν θα πρέπει να κρατηθεί ακόμα εδώ στις φυλακές», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το εάν υπάρχουν πιθανότητες, η κα Καϊλή να αφεθεί ελεύθερη, ο κ. Δημητρακόπουλος επικαλέστηκε τον δικηγόρο κ. Ριζόπουλο. «Μου είπε ότι καμία πρόβλεψη δεν είναι ασφαλής και συμφωνώ και εγώ. Ποτέ δεν μπορείς να κάνεις με ασφάλεια μια πρόβλεψη σε δικαστική κρίση. Είναι δύσκολα τα πράγματα. Νομικά επιχειρήματα έχουμε πολύ ισχυρά βέβαια, για να αφεθεί ελεύθερη».

Ο κ. Δημητρακόπουλος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ότι η κα Καϊλή δεν είναι «ούτε ύποπτη φυγής είναι, γιατί αυτό εξετάζεται αύριο, ούτε έχει την δυνατότητα να καταστρέψει αποδεικτικά στοιχεία».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ