Ακραία σενάρια: Επιχείρηση-χειροπέδες από το Μαξίμου για να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης

3
3475

Μετά τα τεκμήρια για την παρακολούθηση Χατζηδάκη, το Μαξίμου πιέζει τη Δικαιοσύνη για συλλήψεις προκειμένου να μείνει αλώβητος ο Μητσοτάκης.

Ακραία σενάρια: Επιχείρηση-χειροπέδες από το Μαξίμου για να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης

Μετά τα τεκμήρια για την παρακολούθηση Χατζηδάκη, το Μαξίμου πιέζει τη Δικαιοσύνη για συλλήψεις προκειμένου να μείνει αλώβητος ο Μητσοτάκης.
Ακραία σενάρια: Επιχείρηση-χειροπέδες από το Μαξίμου για να βγει από το κάδρο ο Μητσοτάκης

Eurokinissi | Τατιάνα Μπόλαρη

Κίνηση θεατράλε αλά …Βρυξελλών με συλλήψεις «εκτελεστικών» στο σκάνδαλο των υποκλοπών επιχειρεί να στήσει η κυβέρνηση με μοναδικό στόχο για να βγάλει τον Κυριάκο Μητσοτάκη από το επίκεντρο του κάδρου του σκανδάλου των υποκλοπών.

Μετά την χτεσινή αποκάλυψη του «Documento» με τον «κωδικό» και μέρος των συνομιλιών της παρακολούθησης Χατζιδάκη από την ΕΥΠ, το Μέγαρο Μαξίμου επιστράτευσε την θεωρεία της «κουκουβάγιας» ότι το εσώρουχο του παιδιού της δεν το λέρωσε το ίδιο αλλά κάποιος άλλος…

Η κυβέρνηση επέμεινε και χτες ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε τίποτα για τις υποκλοπές και ας είχε αναλάβει ο ίδιος την εποπτεία της ΕΥΠ ! «Αδιανόητο να υπονοείται ότι τελούσε εις γνώση του πρωθυπουργού» έλεγε χτες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Έκπληκτο το Μέγαρο Μαξίμου από την αποκάλυψη του κωδικού παρακολούθησης του «στόχου» Κωστή Χατζιδάκη απο την ΕΥΠ, διαπιστώνοντας ότι έχουν σπάσει οι αρμοί της Υπηρεσίας που θεωρούσαν μέχρι προχτές ότι ήταν απόλυτα στεγανοποιημένοι, ανέπτυξε μια καινούργια θεωρεία περί «ρυπαρών δικτύων» που θέλουν να γυρίσουν την Ελλάδα στην «εποχή των κασετών» και τα οποία ενδεχομένως (παρ’ τ’ αυγό και κούρεφ’ το) δρούσαν στο εσωτερικό της ΕΥΠ όπου και αναπτύχθηκαν «δραστηριότητες εκτός πλαισίου».

Συγκεκριμένα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε: «Κομβικό σκέλος της υπόθεσης αυτής είναι και η ύπαρξη ρυπαρών δικτύων, τα οποία συνεργάζονται με συγκεκριμένα ΜΜΕ, διοχετεύοντάς τους υλικό που μένει να αποδειχθεί ο βαθμός αληθείας του. Ο σκοπός αυτών των κυκλωμάτων είναι η μετατροπή της δημόσιας ζωής σε βούρκο και η επιστροφή σε αλήστου μνήμης εποχές, όταν η πολιτική στην Ελλάδα κινούνταν στο ρυθμό «κασετών»».

Η «ομάδα» Διαχείρισης Κρίσης του σκανδάλου των υποκλοπών καθώς βλέπει ότι έχει ραγίσει η «καρδιά» της ΕΥΠ και δεν υπάρχει κανένας έλεγχος ή εικόνα για τις διαρροές πληροφοριών και στοιχείων προς την αντιπολίτευση και καθώς το ωστικό κύμα από τις αποκαλύψεις σκάει μπροστά στον πρωθυπουργό ο οποίος βρίσκεται χωρίς προστατευτική ασπίδα (πχ Γρηγόρης Δημητριαδης) για να το απορροφήσει, πιέζει την Δικαιοσύνη να προβεί άμεσα σε κινήσεις εντυπωσιασμού με συλλήψεις εκτελεστικών ακόμη και του ανιψιού του!

Πρόκειται για ένα ακραίο σενάριο που είχε πάντα στο μυαλό του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την ύστατη στιγμή και το οποίο άλλωστε έχει μεταφέρει στην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μέσω του αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Έλληνα επιτρόπου Μαργαρίτη Σχοινά.

Ο παραπάνω σχεδιασμός και η πρόθεση του πρωθυπουργού για δυναμική δράση της Δικαιοσύνης ώστε ο ίδιος να βγει από το κέντρο της εικόνας του σκανδάλου των υποκλοπών φάνηκε και μέσα από την χτεσινή δήλωση του Κωστή Χατζιδάκη που ήταν υπαγορευμένη από το Μέγαρο Μαξίμου. Χωρίς να ισχυριστεί ότι οι αποκαλύψεις του «D» ήταν ψευδείς, και αφού εξέφρασε την …σίγουρα ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τις υποκλοπές κούνησε το δάχτυλο στην Δικαιοσύνη υπογραμμίζοντας ότι « απαιτείται η μεγαλύτερη δυνατή επιτάχυνση των σχετικών ενεργειών της Δικαιοσύνης».

Σύμφωνα με τον Κωστή Χατζιδάκη, (για την ακρίβεια Μέγαρο Μαξίμου) : «Η Δικαιοσύνη οφείλει να αντιμετωπίσει το όλο αυτό ζήτημα γρήγορα και σφαιρικά, οδηγώντας στην τιμωρία όλους όσους καθ’ οιονδήποτε τρόπο έχουν παρανομήσει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Είναι θέμα Δημοκρατίας!».

Για τον Κωστή Χατζιδακη είναι «θέμα Δημοκρατίας» να την πληρώσει ο εκτελεστικός για να την γλιτώσει ο Αρχηγός!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοια κατάντια αυτό το Έθνος Νεοελλήνων, που δεν αντέχεται πια να ανήκεις σε αυτό… 🤮

  2. Παρακολουθητε η κυβέρνηση ολόκληρη ,ο στρατός κλπ και το μυαλό όλων πάει στο Μητσοτακη;Οι παρακολουθήσεις γίνονται από οπουδήποτε με ένα σύστημα που δεν ξέρουμε ποιος το εχει εντός η εκτός Ελλάδας.Τον Μητσοτακη δεν τον θέλουν Ρωσία και Τουρκία ,πρώτα από όλα για την Αλεξανδρούπολη.Τα στοιχεία τα βγάζει ο Βαξεβάνης που εχει ανακατευθεί ξανά με Ρωσσους
    .Λετε να του τα δίνει κωλητος του Μητσοτακη που παρακολουθούσαν μαζί;Υπομονή θα σκάσει η μπομπα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ