Βόλος: Θρήνος – Πέθανε ξαφνικά ο 40χρονος Γεράσιμος Γεννατάς | Μια 60χρονη κατέρρευσε ξαφνικά και έχασε τη ζωή της σε πάρκο

3
5366

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από τον ξαφνικό χαμό του 40χρονου Γεράσιμου Γεννατά από την Αγριά.

Ο Μάκης, όπως τον φώναζαν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, εργάστηκε το καλοκαίρι στον κλάδο του τουρισμού στην Κρήτη, ενώ από τον Σεπτέμβριο είχε μετακομίσει στην Αθήνα, όπου εργαζόταν σε εταιρεία με οπτικές ίνες.

Βόλος: Περαστικοί έβλεπαν τη γυναίκα να δυσκολεύεται να περπατήσει, ωστόσο εκείνη αρνούνταν τη βοήθειά τους – Όταν κλήθηκε το ΕΚΑΒ, είχε καταρρεύσει και είχε φύγει από τη ζωή

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά την είδηση για τον εντοπισμό μίας νεκρής γυναικάς σε πάρκο. Ειδικότερα, το μεσημέρι της Πέμπτης και στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας και σε πάρκο επί της οδού Ορμινίου, περιοίκοι είδαν μία 60χρονη γυναίκα να χάνει τη ζωή της και κάλεσαν άμεσα σε βοήθεια. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες του ΕΚΑΒ και μετέφεραν στο Νοσοκομείου Βόλου, όπου και θα βρεθούν και αστυνομικοί από το ΑΤ Βόλου.

Σύμφωνα με το TheNewspaper, η γυναίκα που περπατούσε στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας λίγο μετά τις 15:00, έχανε συνεχώς την ισορροπία της με τους περαστικούς να προσφέρονται να τη βοηθήσουν και αυτήν να αρνείται. Στη συνέχεια η 60χρονη έφθασε έως το πάρκο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Ορμινίου και Θερμοπυλών, χάνοντας ξανά την ισορροπία της και πέφτοντας με σφοδρότητα στο έδαφος.

Θαμώνες κοντινού καταστήματος προσφέρθηκαν και πάλι να την βοηθήσουν, όμως αυτή συνέχισε να αρνείται τη βοήθεια που της προσφέρθηκε.

Παρόλα αυτά, ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ για το περιστατικό. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ βρέθηκαν άμεσα στο σημείο, όμως ταν ήδη άργα, καθώς η άτυχη γυναίκα κατέρρευσε και έφυγε από τη ζωή.

Κλιμάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου βρίσκεται στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου μεταφέρθηκε και η άτυχη γυναίκα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ