Μητέρα π. Αντωνίου: «Τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό» | Τα €60.000 στο λογαριασμό ήταν για τα παιδιά

1
428

Τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε μοναστήρι της Χίου  – «Ήταν για τα παιδιά», είπε για τον λογαριασμό με τα €60.000 – Είπε για τον γιο της ότι «τον σταυρώνουν σαν τον Χριστό» –

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου «λύνει τη σιωπή» της και μιλά, για πρώτη φορά, για τη θυρίδα που βρέθηκε στο όνομά της αλλά και για τον τραπεζικό λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ.

Η μητέρα του πατέρα Αντωνίου ζει- τα τελευταία 24ωρα- σε μοναστήρι της Χίου, στη Νέα Μονή. Μιλώντας στην εκπομή του Alpha «Tlive», δήλωσε πως γνώριζε για την ύπαρξη θυρίδας στην τράπεζα καθώς και για το γεγονός πως είναι στο όνομά της. Πάντως, στήριξε τον γιο της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «σταυρώνουν το παιδάκι μου σαν στον Χριστό».

«Το ήξερα ότι έχω θυρίδα στην τράπεζα» ενώ αναφερόμενη στον λογαριασμό με τις 60.000 ευρώ που βρέθηκε στο όνομά της είπε: «Αυτά τα είχαμε πάει για τα παιδιά, ρωτήστε τον πάτερ. Το ήξερα ότι αυτά τα λεφτά ήταν στο όνομά μου, το ήξερα… Του μπαμπά… Του άντρα μου… Τα είχαμε πάρει και τα μοιράσαμε στα παιδιά μας… Η θυρίδα δεν θυμάμαι τι έχει… έχει κάτι…».

 

Έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και των γονέων του

Υπενθυμίζεται πως την περασμένη εβδομάδα η Αρχή για τη Νομιμοποίηση Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες ( Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος) προχώρησε στη δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας του πατέρα Αντωνίου, της πρεσβυτέρας και άλλων συγγενών πρώτου βαθμού.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής, πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, έδωσε εντολή για δέσμευση των προσωπικών λογαριασμών τόσο του πατέρα Αντβνίου, όσο και για της πρεσβυτέρας, όπως και για τους γονείς του πατρός Αντωνίου, τη μητέρα του και τον πατέρα του, ο οποίος διαθέτει λογαριασμό στο όνομα του, αν και έχει ήδη αποβιώσει.

Όπως έγινε δεκτό η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών έγινε, προκειμένου να ελεγχθούν διεξοδικά αλλά και για να αποφευχθούν ενδεχόμενες κινήσεις (εκροές χρημάτων, κ.λπ.), ενώ δεν έχουν δεσμευθεί εταιρικοί λογαριασμοί της Κιβωτού που έχουν εντοπιστεί, καθώς τυχόν δέσμευση τους θα προκαλούσε προβλήματα στη λειτουργία της.

Παράλληλα, έγινε έλεγχος- προς κάθε κατεύθυνση είτε αφορούν σε χορηγίες είτε σε οτιδήποτε άλλο- στα οικονομικά της Κιβωτού.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν μας τα λέει καλά η μάμα. Φυσικά και ήταν για τα παιδιά τα χρήματα, όπως και τα σπίτια όπως και τα 15 κιλά σε χρυσαφικά. Ο πατήρ Αντώνιος τα πρόσεχε μέχρι να τους τα δώσει, μου χαχα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.