Καλό Παράδεισο, Νίκο! «Έφυγε» ο υγειονομικός σε αναστολή από την Άρτα επιβαρυμένος με πολλά χρέη λόγω της εκδικητικής μανίας του κράτους!

5
1863
Πέταξε για τους ουρανούς ο Νικόλαος Μπαφατάκης από την Άρτα, πατέρας δύο παιδιών! Ήταν υγειονομικός σε αναστολή και σθεναρά αγωνιζόμενος υπέρ της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας στα χρόνια της δυστοπίας του κορωνοϊού! Η εκδικητική απομάκρυνσή του από τη θέση εργασίας του προκάλεσε πολλά χρέη στην οικογένειά του! Λίγο πριν από την επιστροφή του στη δουλειά του κατόπιν της πρόσφατης απόφασης του ΣτΕ η καρδιά του Νίκου δεν άντεξε την απάνθρωπη μανία των κυβερνώντων… Να σημειωθεί ότι σε αναστολή είχε τεθεί και η σύζυγός του καθώς εργαζόταν σε γηροκομείο της Μητρόπολης Άρτης.
Καλό Παράδεισο να έχει!

enromiosini.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 600 ευρώ 💶 (καλώς η κακώς δεν το εξεταζω) τα Χριστούγεννα σε αστυνομία και λιμενικό και χωρίς υποχρέωση για εμβολιασμό και αυτούς εδώ από τα νοσοκομεία, χώρια την υποχρεωτικότητα, τους απαγόρευε να εργαστούν και κάπου αλλού. Δηλαδή τυπικά καταδικασμένοι να πεθάνουν. Ο άλλος όμως που είναι σε διαθεσιμότητα για τον βιασμό της 12αχρονης εισπράττει το 50%απο το μισθό του. Αυτά ούτε στην βόρειο Κορέα. Εύχομαι πραγματικά να νιώσετε όλοι στο πετσί σας την υποχρεωτικότητα για αυτά που έρχονται στο άμεσο μέλλον. Και μεγαλύτερη ευχή στα παπαγαλάκια του συστήματος σε όλους τους θεσμούς.

  2. Πάρα πολύ λυπάμαι για τον νέο αυτόν άνθρωπο….
    Αλλά….γιατί;;;;;γιατί;;;;;γιατί τόση μανία στην άρνηση;;;;;
    Εμείς που εμβολιαστηκαμε δεν έχουμε την ελευθερία μας;;;;
    Είναι κρίμα να λέγονται τέτοια λόγια τώρα….όμως…..γιατί δεν σκέφτηκε τα παιδάκια του;;;;;;

    • όταν με καθαρά φασιστικό τρόπο, ο Μητσοτάκης με τους γαλάζιους χουντο-τηλεγιατρούς του, επέβαλε υποχρεωτικότητα σε επέμβαση στο σώμα μας και ξεκίνησε διωγμό εναντίον όσων δεν συναίνεσαν. Θα τα ισορροπήσει η ζωή και…ο θάνατος όλα αυτά…

  3. Δεν είναι μόνο τα πρόστιμα των υγειονομικών και αρνητών εμβολίων

    αλλά όλο το φάσμα του κρατικού μηχανισμού απότηνΚτηματική,τηνΕφορία,πολεοδομία,ΑΑΔΕ,δημοτική αστυνομία, όλες τις υπηρεσίες που καταχρέωσαν τον Ελληνικό Λαό.Τεράστια πρόστιμα για την οικονομική συγκυρία που ζούμε.Έκανε η Κυβέρνηση αποθήκες χρεών τον κοσμάκη και όλοι αυτοί θα πρέπει να την τιμωρήσουν με την ψήφο.
    Η Κτηματική με τον Ανήθικο ….. έχει φορτώσει όλους τους δωδεκανήσιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ