Κατερίνα Τσουκαλά: Έζησα την απόλυτη φρίκη αεροπορικώς…

9
1854

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχώς οι περισσότεροι υπάλληλοι των αεροδρομίων που βρίσκονται σε μια «ανώτερη» θέση νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ταλαιπωρία των επιβατών. Για τα ζώα δε, δεν υπάρχει καμία αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα που να είναι φιλική δυστυχώς. Όταν θέλω να μεταφέρω το κατοικίδιο μου έχω φοβερό άγχος. Έχω χάσει πτήση κι εγώ. Τραγικοί απλά!

    • Έχω πάει χιλιάδες φορές με αεροπλάνο και γάτα.Έχω το βιβλιάριο υγείας της μαζί με τα εμβόλια που πρέπει να έχει κάνει και ποτέ δεν είχα πρόβλημα ,εσωτερικό και εξωτερικό.Τώρα να δείξεις κάποιο σημείωμα σε σκονάκι δεν νομίζω ότι είναι ο τρόπος ταξιδιού.Να μην έχουμε ταυτότητα απλά μια βεβαίωση από κάποιον τότε και εμείς.

  2. Η απανθρωπιά και η έλλειψη φιλοζωίας σε όλο της το μεγαλείο. Τι περιμένετε εδώ ξεχωρίζουν και σπρώχνουν τους επιβάτες για να περάσουν οι high business class από τα φτωχαδακια. Όμως τα φτωχαδακια γεμίζουν τα αεροπλάνα. Και αν συμβεί κάποιο πρόβλημα όλοι είναι ίσοι στο ίδιο αποτέλεσμα που θα καταλήξουν. Μήπως οι πρώτοι θα σωθούν πιο πολύ από τους άλλους; Ντροπή τους. Μπορείτε να κινηθείτε νομικά και να δικαιωθητε.

  3. Μάλλον δεν έχει γνωρίσει η κοπελιά τι σημαίνει φρίκη. Προφανώς θα ήθελε να πει απόλυτη ταλαιπωρία..

    • Γι αυτήν αυτό που έζησε ήταν φρίκη και ποιος ξέρει τι αλλά προβλήματα μπορεί να αντιμετωπίζει η κοπέλα και συσσωρεύτηκαν όλα μαζί. Δεν είναι σωστό να μιλάς έτσι. Πριν γράψεις βάλε το μυαλό σου να δουλέψει λιγο.
      Έλεος όλοι έχουν άποψη πια για όλα.

  4. Απλά ντροπή τους. Αυτό έχω να πω. Ούτε στοιχειώδης ανθρωπισμός ούτε στοιχειώδεις γνώσεις ακούς εκεί αν ο καρκίνος είναι μεταδοτικός. Ελεεινά ανθρωποειδή
    Έκανες πολύ καλά που ανέφερες το περιστατικό αυτή η τύπισσα σίγουρα καθημερινά δημιουργεί προβλήματα σε εκατοντάδες ανθρώπους.

  5. Άμα έχεις λύσει τα προβλήματα της ζωής σου, ασχολείσαι με πράγματα που για εμάς είναι αστεία.Απολυτη φρίκη, άσχημη ψυχολογική θέση, τί μεγάλες κουβέντες; Μακάρι να είναι ευαίσθητη και σε άλλες καταστάσεις.Κουραστηκα με τους δήθεν…..Το ότι στερούν το φυσικό τους περιβάλλον από τα ζώα, το έχουν σκεφτεί; Αμάν πια…. Σταματώ για να μην πω τίποτα άλλο….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ