Συνταρακτικά τα στοιχεία που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ! Το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιαστεί με 3 δόσεις!

4
5496
Ακολουθούν τα επιδημιολογικά στοιχεία για τον κορωνοϊό που απέστειλε ο ΕΟΔΥ στο ΣτΕ στις 13/10/2022, τα οποία η κυβέρνηση κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό και δεν τα δημοσιοποιεί:
–  Κατά το χρονικό διάστημα από 2/8/2021 έως 2/10/2022 καταγράφηκαν 19.930 θάνατοι από κορωνοϊό.  Aπ’ αυτούς οι 8.526 ήταν ΠΛΗΡΩΣ εμβολιασμένοι!
Δηλαδή το 42,78% όσων πέθαναν τον τελευταίο χρόνο, είχαν εμβολιαστεί με 3 δόσεις!
–  Κατά το επιμέρους χρονικό διάστημα από 20/2/2021 έως 31/3/2022, όταν συνυπήρχαν η παραλλαγή Δέλτα και η παραλλαγή Όμικρον, καταγράφηκαν 6.460 θάνατοι. Από αυτούς οι 3.772 ήταν ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι [58,4%] και οι 2.688 πλήρως εμβολιασμένοι [41,6%].
–  Και κατά το επί μέρους χρονικό διάστημα από 13/6/2022 εώς και τις 11/9/2022, στην πλήρη επικράτηση της παραλλαγής Όμικρον δηλαδή, είχαμε 2652 θανάτους. Από αυτούς οι 733 ήταν θάνατοι ανεμβολίαστων ή μερικώς εμβολιασμένων (έως και 2 δόσεις εμβολίου) και οι 1919 ήταν θάνατοι ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ (72,6%)!

Κατόπιν αυτών των συνταρακτικών στοιχείων ένα είναι βέβαιο: ότι εγείρονται και ποινικές ευθύνες κατά όσων απέκρυπταν τόσο καιρό αυτά τα δεδομένα και υποστήριζαν το ψεύτικο αφήγημα της «πανδημίας των ανεμβολίαστων»!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και 40% τους άφησαν να πεθάνουν. Συγχαρητήρια στον Βαρώνο Μητσοτάκη!
    Έλυσε το Συνταξιοδοτικό της Χώρας, απελευθερωνοντας ταυτόχρονα πόρους για να πληρώνει στους Φίλους του Παρόχους Ενέργειας, τα (δισ)εκατομμύρια που παίρνουμε ως επιδότηση στο ρεύμα. Οι άνθρωποι θα πτώχευαν αν δεν λάμβαναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟ. Τι;;;; Δεν τα πληρώνει από την τσέπη του, αλλά ουσιαστικά πάλι εμείς;; Πολύ Νέα, Καθημερινή και Ντοκουμέντο διαβάζετε, κ@πρ@σκυλα αχάριστοι!

  2. Έβγαινε ο Δεσπότης από την Καλαμάτα και έλεγε αμαρτωλούς τους ανεμβολίαστους. Ο άλλος από τον Πύργο Ηλείας ότι δεν θα τους διαβάζει σε εξόδιο ακολουθία. Οι συγχωρεμένοι συνάνθρωποί μας με δύο(αυτούς με τα δύο τους κατατάσσει στην κατηγορία ανεμβολίαστων ή μερικώς),τρία, τέσσερα κτλ εμβόλια που νόσησαν μετέδωσαν και πέθαναν σε ποιο διαχωρισμό ανήκουν στους από δω ή στους από εκεί; Κρίμα πάντως κρίμα. Θα σας τα θυμίζω γιατί έχουμε τάση να ξεχνάμε.ευτυχως υπάρχει το διαδίκτυο.

  3. Τι ακριβώς θέλετε να πητε;Αν δεν είχαν εμβολιαστεί δεν θα πέθαναν;Θα πέρναγαν τον ιό σαν γριπουλα;Καλα και οι άλλοι που δεν εμβολιάστηκαν γιατί πέθαναν;Άσχετο ο κόσμος φαίνεται να ξεπερνα την πανδημία.Με τα εμβόλια γλύτωσαν πολλοί.Εξαλου από την αρχή ξέραμε θα χαθεί κόσμος έτσι και αλλιώς.Απορια μου είναι ότι προσωπικά όσους ξέρω και έφυγαν από τον ιό ήταν ανεμβολιαστοι.Τυχαίο μάλλον.

  4. Αν και έχω πει δεν ασχολούμαι με ψέκασμα τα και εμβόλια.Αυτοί που έφυγαν εμβολιασμένοι ,θα ζούσαν;Λέει από τι έπασχαν;Μήπως δεν ξέρετε ανθρώπου καρκινοπαθείς που έφευγαν και στο τέλος κόλλησαν και τον ιό μιας και μπαινόβγαιναν στα νοσοκομεία;Αυτούς τους έγραψαν ότι έφυγαν από covid.Το θέμα ειναι ότι ανεμβολιαστοι,νέοι άνθρωποι ,δυο μέτρα παληκαρια χωρίς να έχουν τίποτα και όλη τη ζωή μπροστά τους έφυγαν απο τον καταραμένο ιό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.