Χρυσηίδα Δημουλίδου: Κατέθεσα αγωγή για τις επιπτώσεις του εμβολίου στον οργανισμό και το σώμα μου

13
7006
Δείτε την ανάρτηση της γνωστής συγγραφέα:

Κατατέθηκε επιτέλους η αγωγή -63 σελίδων- κατά της Φαρμα@κευτικής εταιρείας Pfi@-zer, μετά από κάποια καθυστέρηση λόγω παρακολούθησης της πορείας της υγείας μου και της πλήρους συγκέντρωσης όλων των απαραίτητων ιατρικών εγγράφων και φωτογραφιών που αφορούσαν τις επιπτώσεις του εμ@-βολίου, στον οργανισμό και το σώμα μου.

Η δική μου περιπέτεια ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2021 μετά την 2η δόση με το συγκεκριμένο εμ@-βόλιο. Από την δεύτερη κιόλας ημέρα ξεκίνησαν οι παρενέργειες. Επί 6μηνες περίπου έτρεχα σε γιατρούς μέχρι την τελική διάγνωση όπου μετά από κατάθεση σχετικών ιατρικών εξετάσεων και πορισμάτων, πήρα απαλλακτικό από την επίσημη επιτροπή εμ@-βολίων να μη συνεχίσω με την 3η δόση. Η απάντηση στο εξώδικο που έστειλα στην Φαρμα@κευτική, ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» να οργιστώ πραγματικά, διότι εμμέσως πλην σαφώς, με «άδειασαν», αδιαφορώντας παντελώς για το θέμα υγείας μου που δημιούργησε ψυχολογικά και επαγγελματικά προβλήματα με σημαντική απώλεια κερδών εφόσον δεν μπορούσα να εργαστώ. Αδιαφορώ πόσα χρόνια θα μου πάρει αυτή η δικαστική εμπλοκή μου, πόσο θα μου κοστίσει, αν βγω ζημιωμένη. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων που είναι μόνο λόγια, απαντώ με πράξεις και δεν φοβάμαι να υψώσω το ανάστημα μου όταν έχω δίκιο, δεν είναι πρώτη φορά που θα τα βάλω με γίγαντα. Οι εδώ και πολλά χρόνια οργανωμένες επιθέσεις εναντίον μου με σκοπό την διαστρέβλωση της προσωπικότητας μου, του ήθους μου, της πνευματικής μου υπόστασης, της επαγγελματικής μου ικανότητας υποκινουμένων από άτομα που ήθελαν να με εξαφανίσουν από τον συγγραφικό χάρτη, είναι γνωστές. Και μετά ήρθαν και τα ελληνικά hoaxes που με «έκραξαν» ως ψεκασμένη, ηλίθια, γραφική, αμόρφωτη, συγγραφέας της WC, κλπ κλπ , δεν το έβαλα κάτω. Γεννήθηκα αγωνίστρια, δεν είχα περιθώρια να είμαι κάτι άλλο. Αν τώρα κάποιοι υποτιμούν εσκεμμένα την νοημοσύνη μου, εκείνοι έχουν το πρόβλημα, όχι εγω.

Τα εμ@-βόλια που επιβλήθηκαν με φασιστικό και ύπουλο τρόπο, «δολοφόνησαν» πολύ κόσμο. Και νεκρή ακόμη θα αρνηθώ να εμ@-βολιαστώ. Δεν με ενδιαφέρει αν χάσω την μάχη ξέρω από τώρα πως έχω κερδίσει το πόλεμο στη συνείδηση του κόσμου και έχω βάλει κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια να ξυπνήσει ο φοβισμένος κόσμος. Στέλνω όλη μου την αγάπη και συμπαράσταση στα θύματα των εμ@βολίων και θέλω να γνωρίζουν πως στο τέλος, θα δικαιωθούν. Κάθε μέρα που περνά ο κόσμος ξυπνάει, οι αποδείξεις και ντοκουμέντα είναι πολλά και αδιάψευστα, ακόμη κι εκείνοι που έχουν συμφέροντα να είναι υπέρ, το γνωρίζουν. Η ψυχοπαθητικές, προκλητικές, ακατανόητες αντιδράσεις και κινήσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη, επιβεβαιώνουν σκοπιμότητα. Όλα ήταν προμελετημένα και οργανωμένα να πιάσουν στον ύπνο τους λαούς και να κερδοσκοπήσουν εις βάρος τους. Πιθανόν και οι ίδιοι δεν περίμεναν την τεράστια έκταση παρενεργειών και θανάτων όπως και τον πόλεμο που θα δεχόταν από ανθρώπους όπως γιατροί, υγειονομικοί, απλών άνθρωποι που θεωρούσαν του χεριού τους. Αυτοί οι ελάχιστοι αντιστασιακοί, άρχισαν όχι μόνο να μιλούν και να καταγγέλλουν αλλά και να μεγαλώνουν πληθυσμιακά, κάθε μέρα και περισσότερο και η φωνή τους να γίνεται όλο και δυνατότερη. Όσοι πιστεύουν ακόμη πως η αλήθεια δεν έχει φωνή όταν την σκεπάζει το χρήμα, καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Καμιά αλήθεια δεν έμεινε για πολύ καιρό στο σκοτάδι. Με τον ένα ή άλλο τρόπο έχει την δύναμη να φωτίζεται. Τα σκευάσματα που παρήχθησαν κατά εκατομμύρια και όπως ειπώθηκε αρχικά για την προστασία των πολιτών ώστε να μη νοσήσουν από τον ιό, ήταν «δηλητήρια» που όχι μόνο αρρώστησαν ένα μεγάλο ποσοστό με παρενέργειες, αλλά έστειλαν πολλούς και στον τάφο… Πώς να χαρακτηρίσω έναν πολίτη που δεν παρατηρεί, δεν αναρωτιέται, δεν ρωτά, δεν ερευνά, πιστεύει ότι του σερβίρει η τηλεόραση και ηλίθιοι, και επιπρόσθετα επιτίθεται σε αγωνιστές, όπως υγειονομικούς, γιατρούς, διαβασμένους ή απλούς πολίτες που δεν κοιμούνται;

Με μία λέξη; Έλληνας. Και είναι όλοι τους αμόρφωτοι, άρα επικίνδυνοι πολίτες και τους κατηγορώ ευθέως.

Χρυσηίδα Δημουλίδου

Μυθιστοριογράφος, Ερευνήτρια, Ακτιβίστρια , Άνθρωπος

Επειδή έχω ορατότητα 10% από το f/b μόνο με δικές σας κοινοποιήσεις θα μαθευτεί

Ευχαριστώ πολύ αν βοηθήσετε στην προσπάθεια που κάνω.

el.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Βλάβες από τα “εμβόλια”: Δικηγόροι στην Ελβετία ξεκινούν ποινική διαδικασία κατά της Swissmedic

  https://orthodoxostypos.gr/%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CE%B2%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BC%CE%B2%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84/

  https://youtu.be/AJCGCe8bkis

 2. Εδώ μας υποχρέωσαν με πρόστιμο να μπολιαστουμε. Και που μπολιαστηκαμε αρρώστησαμε . Εγώ δύο φορές με κοβιντ και ο σύζυγός μια αλλά πιο βαριά. Δικός μας άνθρωπος μπολιασμενος πλήρης έπαθε κοβιντ και έφυγε. Συμπέρασμα μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα με τα εμβόλια για πειραματόζωα.

 3. Δύο ποντίκια συζητούν μπολιαστικες;;
  όχι ακόμη περιμένω να το δοκιμάσουν πρώτα οι άνθρωποι……

 4. Άντε και αρχηγός κόμματος.Ο Μητσοτάκης φταίει.Το ότι τα εμβόλια ήταν πουλημένα πρην καν βγουν το έχεις σκευτει;Κάνανε προπαγάνδα να πουλήσουν πουλημένα εμβόλια;Έχεις κανένα χαρτί που λέει ότι το εμβόλιο δεν είχε καμία παρενέργεια η σε προστατεύει 100%.Περαστικά,μιας και έγινες Καλα σωματικά και στο μυαλό σου.

 5. Αφού προφτασες και τις κατέθεσες,.. Και δεν.. Πηγές στον άλλο κόσμο

  Όπως πολλοί… Πριν τις καταθέσουν, μπράβο…

 6. Τώρα μάλιστα, έχει την συμπαράσταση του νυχτοφύλακα/σεκιουριτα του κ@λου.Ο ανεμβολιαστος χριστιανοταλιμπαν στο πλευρό της αναρχοκομμουνιστριας.Το μόνο που θα κερδίσει (περίμενε 2 χρόνια, παραμονές εκλογών) είναι μια θέση στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.Θυμαστε την κουβέντα; Περίπου κάτι τέτοιο….Ουστ κ@πρ@σκ@λ@….

  • Η Βανα Μπαρμπα τι συζητησε στο Μαξιμου με τον Μητσοτακη; Ξερεις Νεοδημοκρατη να μας πεις;
   Ο Κατελης ποτε εχει ραντεβου;

 7. Όσοι έχετε την παραμικρή αμφιβολία για τα εμβόλια να ανατρέξετε στην δήλωση Ιερωνύμου Αθηνών. Εδώ το εμβόλιο εκεί ο τάφος διαλέξτε. Άντε για την τέταρτη δόση λοιπόν. Υπακοή.

  • Εσύ κ ο Ιερώνυμος ,πρέπει να καταλάβετε ,πως την ώρα του θανάτου την καθορίζει ο θεός ,για τον καθένα μας .Πολύ απλά γιατί κάποιοι νόσησαν κ δεν πέθαναν ??? Άλλοι το πέρασαν βαριά άλλοι δεν κολλυσαν ποτέ ,κ άλλοι το πέρασαν σαν συνάχι ???? Γιατί για όλους μας έχει ένα σχέδιο ο θεός .Προσεχεις μεν ,παίρνεις όσο μπορείς τις προφυλάξεις σου ,αλλά τον τελευταίο λόγο τον έχει ο θεός ,κ το είδαμε στην πράξη ,σχεδόν τα ποσοστά εμβολιασμών κ ανεμβολιαστων από θανάτους είναι κοντά .Εξάλλου το εμβόλιο βγήκε ,όπως κ ο Κορωναίος που τον κατασκεύασαν γι’αυτό ακριβώς τον λόγο ,για να τρέξουν να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από φόβο για την ζωή τους ,κ να περάσουν στο σώμα τους αυτό που ήθελαν οι σκοτεινές δυνάμεις .Το βλέπουμε κάθε μέρα από τους ξαφνικός θανάτους ,ξ μην μου πείτε ότι έτσι ήταν πάντα ,γιατί δεν ήταν.

  • Ο Ιερωνυμος είναι γιατρός .Έχει κάνει φαντάζομαι τις κατάλληλες έρευνες στο εργαστήριο του και έχει μαζέψει τις χιλιάδες εκθέσεις από τα τεστ που έχει κάνει σε εθελοντές.Καλό βράδυ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ