Η Αλέκα Παπαρήγα πήγε στην πορεία με το «πι» και το Twitter υποκλίνεται – «Όταν οι ιδέες νικούν το σώμα»

1
1619

Η εικόνα της 77χρονης Αλέκας Παπαρήγα να συμμετέχει στην πορεία με το «πι» προκάλεσε αρκετά σχόλια τα περισσότερα εκ των οποίων θετικά.

Παρά τα προβλήματα υγείας της, η πρώην Γενικής Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της χθεσινής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πολλοί χρήστες του Twitter, χαιρέτησαν την αφοσίωσή της στις ιδέες της, τις οποίες υποστηρίζει, σε κάθε περίπτωση, χρησιμοποιώντας λέξεις όπως «σεβασμός» και «αναγνώριση».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει με τους Κομμουνιστές, έστω το ΚΚΕ.

    Εδώ και δεκαετίες φωνάζετε και αγωνίζεσθαι για τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ, για το Κοινό Καλό των ασθενέστερων κοινωνικών ομάδων. Κάτι σαν τον Ιησού Χριστό, αδέρφια όλοι κλπ.
    Τι στην ευχή συμβαίνει και ο λαός δεν σας ψηφίζει;; Επειδή επιλέξατε να είστε πάντα ΕΚΤΌΣ εξουσίας;; Γιατί η ηλιθιότητα της Ανθρωπότητας και των Νεοελλήνων είναι ασύνορη; Γιατί το ΕΓΩ έπεισε τους ανθρώπους ως Αξία;; Η καπιταλιστική αλλοτρίωση;;
    Κι εδώ στην Κω.Πότε υπήρξε ΜΑΖΙΚΗ διαδήλωση;;;
    Όλοι αυτοί του ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟΥ των Ξενοδοχειακών και άλλων Επιχειρήσεων, έχουν εγκαταλείψει κάθε ελπίδα;; Δεν ξέρουν πως οι εργοδότες «ενσπείρουν» στοχευμένα έριδες και διχόνοιες, αλλα και αδικίες! , ώστε να διασπάσουν τους εργαζόμενους;; Και πες ότι εργάστηκες μεχρι τα 67. Για ποιό πράγμα τελικά;; ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΤΟΥΣ, ως «ΑΝΑΓΚΑΙΑ» όπως επιβάλλει η «ΜΜΕ Εποχή», στην ΚΑΤΕΥΘΥΝΌΜΕΝΗ αναζήτηση της ευτυχίας προς στα υλικά αγαθά…;;;
    Ώστε να πάρουν πίσω, με έξυπνο τρόπο, τα δεδουλευμένα σου;;

    Απέραντο Σεβασμό στην Αλέκα!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ