Τρόμος για τους παιδεραστές της λίστας του 53χρονου – Στη δημοσιότητα τα ονόματα | Μαρίνα Πατούλη: «Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος»

3
7370

Κολωνός: «Τα στοιχεία των “πελατών” θα γίνουν γνωστά» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης

Κολωνός: «Τα στοιχεία των “πελατών” θα γίνουν γνωστά» λέει η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης

 

    Η υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα μετά την κακοποίηση από έναν 53χρονο με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες.

    Η δικηγόρος της οικογένειας της 12χρονης Ασπασία Ταραχοπούλου αποκάλυψε ότι θα γίνουν γνωστά και στοιχεία πελατών μιλώντας στον ΑΝΤ1.

    «Το παιδί ήταν φοβισμένο, βρήκαν μηνύματα από το κινητό του κι ενημέρωσαν τη μητέρα», είπε η δικηγόρος σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια την κακοποίηση του παιδιού και συνέχισε λέγοντας ότι, «την επομένη πήρε η μητέρα το παιδί και έκανε την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ».

    Για το αν το παιδί εργαζόταν στον 53χρονο, ξεκαθάρισε ότι, «η οικογένεια είναι η μόνη που δεν ευθύνεται. Το παιδί δεν εργαζόταν, εργαζόταν περιστασιακά η μητέρα κι ο ίδιος ζήτησε να πηγαίνει το παιδί κάποιες ώρες και να τον βοηθά να τακτοποιούν τα ράφια. Ο «κύριος» ήταν υπεράνω υποψίας, του είχαν εμπιστοσύνη και δεν μπορούσαν να φανταστούν τέτοιου είδους κακοποίηση από πλευράς του».

    «Είναι μυθεύματα αυτού του ανθρώπου», απαντά η οικογένεια στις κατηγορίες που της αποδίδει ο 53χρονος ότι, «η οικογένεια ότι θέλει να τον καταστρέψει οικονομικά».

    «Εξάλλου από τη δικογραφία προκύπτει κατάφωρα η ενοχή του. Δεν μπορεί να πιστέψει ένας λογικός άνθρωπος ότι, το παιδί, που δεν είχε συμπληρώσει τα 11, μπορούσε να στήσει πλεκτάνη και να παγιδεύσει έναν άνθρωπο που είναι δικτυωμένος και έχει διασυνδέσεις παντού», συμπλήρωσε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

    «Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και όλη η οικογένεια που έχει κι άλλα παιδιά. Τα στοιχεία τους έχουν γίνει γνωστά σε όλη τη γειτονιά, έχω στείλει επιστολή στο ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει καταστραφεί η ζωή του και πρέπει να βρούμε τρόπους να τους προστατέψουμε», τόνισε η δικηγόρος.

    Αναφερόμενη στους 213 πελάτες και τα στοιχεία τους τόνισε ότι, «υπάρχουν στοιχεία και πιστεύω ότι θα αξιοποιηθούν και πολλοί από αυτούς, θα γνωστοποιηθούν», εξηγώντας ότι, συχνά πρόκειται για άτομα που χρησιμοποιούσαν ψεύτικα προφίλ.

    «Δεν έχει έρθει κανένας για την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού»

    Σύμφωνα με την κ. Ταραχοπούλου που μίλησε και στο Mega, καμία κρατική υπηρεσία δεν έχει αναλάβει ακόμη την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού.

    «Το παιδί δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος από την κοινωνική υπηρεσία, από το κράτος, που θα μπορούσε να αναλάβει την ψυχολογική υποστήριξη του παιδιού».

    Όπως λέει η ίδια, σήμερα μόνο πήραν τηλέφωνο την οικογένεια και ανακοίνωσαν ότι έχει οριστεί παιδοψυχολόγος για την ανήλικη.

    Μαρίνα Πατούλη για τον 53χρονο βιαστή στα Σεπόλια: «Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος»

    Μαρίνα Πατούλη για τον 53χρονο βιαστή στα Σεπόλια: «Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος»
    instagram

    Η Μαρίνα Πατούλη, η οποία γνώριζε τον 53χρονο βιαστή της 12χρονης στα Σεπόλια έχει σοκαριστεί για τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα

    Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην εκπομπή «TLive» και την Τατιάνα Στεφανίδου για τη γνωριμία με τον 53χρονο βιαστή της 12χρονης στα Σεπόλια.

    Σε βάρος του γνωστού σε πολλούς καταστηματάρχη, έχει σχηματιστεί δικογραφία με τον μισό ποινικό κώδικα.

    Η Μαρίνα Πατούλη καθώς και ο πρώην σύζυγός της Πατούλης Γιώργος ήξεραν τον 53χρονο και μάλιστα στο προφίλ του κυκλοφορούσαν φωτογραφίες όχι μόνο με τον Περιφερειάρχη αλλά και με άλλα γνωστά πρόσωπα του καλλιτεχνικού και πολιτικού χώρου.

    «Εγώ τον είχα δει μία δύο φορές, κάποιες φορές που ερχόταν σε κάποιες πολιτικές συγκεντρώσεις κτλ. Φωτογραφιζόταν! Πιεστικός κτλ. Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ το μέγεθος. Το μέγεθος είναι συγκλονιστικό. Η δικαιοσύνη θα πρέπει να είναι αμείλικτη! Είμαστε όλοι γονείς» ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

    Πρόσθεσε μάλιστα «Συγκλονίζομαι, και τελικά πρέπει να προσέχουμε τα παιδιά μας, τις παρέες που κάνουν, να είμαστε δίπλα τους, γιατί ο κόσμος έχει γίνει πολύ επικίνδυνος».

    Σεπόλια: Συνθήματα κατά του 53χρονου κατηγορούμενου στο μαγαζί και το αυτοκίνητό του

    Ο 53χρονος, που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
    Newsbomb.gr / Νίκος Χριστοφάκης

    Σεπόλια: Ψεύτικα προφίλ είχε δημιουργήσει ο 53χρονος στα social media όπου ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες για να «ψαρεύει» πελάτες

    Μουδιασμένο παρακολουθεί τα πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

    Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά για την δράση του 53χρονου συγκλονίζουν. Μάλιστα η διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Κέλλυ Ιωάννου, μιλώντας στο Mega άφησε υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και ότι «θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση».

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το ανήλικο κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες. Την ίδια στιγμή οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

    Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες για να «ψαρεύει» πελάτες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μαζί του φέρεται να έχουν επικοινωνήσει περισσότερα από 200 άτομα.

    Συνθήματα στο μαγαζί και το αυτοκίνητο του 53χρονου

    Η οργή για την δράση του 53χρονου που φέρεται να βίασε την 12χρονη, αποτυπώνονται στα συνθήματα που γράφτηκαν τόσο στο μαγαζί όσο και στο αυτοκίνητό του.

    «Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά. Φόλα στους βιαστές» και «βιαστή ψόφα» είναι κάποια από τα συνθήματα πάνω στα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος και στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη.

    Δείτε επίσης βίντεο με τα συνθήματα:

    Κατηγορούμενοι για βαριά αδικήματα οι εμπλεκόμενοι

    Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.

    Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

    Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’εξακολούθηση.

    Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

    Τρόμος για τους παιδεραστές – Αντιμέτωποι με βαριές κατηγορίες – Στη δημοσιότητα τα ονόματα

    Ο 53χρονος, που συνελήφθη για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό
    eurokinissi

    Σεπόλια: Αντιμέτωποι με το έγκλημα τους θα βρεθούν οι 213 πελάτες του 53χρονου που ασελγούσαν πάνω στην 12χρονη

    Στη δημοσιότητα θα δοθούν τα ονόματα των 213 πελατών του 53χρονου από τα Σεπόλια που πλήρωναν αδρά για να ασελγήσουν στην 12χρονη, σύμφωνα με την δικηγόρο της Ασπασία Ταραχοπούλου.

    «Υπάρχουν στοιχεία και πιστεύω ότι θα αξιοποιηθούν και πολλοί από αυτούς, θα γνωστοποιηθούν», είπε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι, συχνά πρόκειται για άτομα που χρησιμοποιούσαν ψεύτικα προφίλ.

    «Το παιδί ήταν φοβισμένο, βρήκαν μηνύματα από το κινητό του κι ενημέρωσαν τη μητέρα», απάντησε η νομικός σε ερώτηση για το πώς κατάλαβε η οικογένεια την κακοποίηση του παιδιού και συνέχισε λέγοντας ότι, «την επομένη πήρε η μητέρα το παιδί και έκανε την καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ανηλίκων στη ΓΑΔΑ».

    Σε ερώτηση για το αν το παιδί εργαζόταν στον 53χρονο, ξεκαθάρισε ότι, «η οικογένεια είναι η μόνη που δεν ευθύνεται. Το παιδί δεν εργαζόταν, εργαζόταν περιστασιακά η μητέρα κι ο ίδιος ζήτησε να πηγαίνει το παιδί κάποιες ώρες και να τον βοηθά να τακτοποιούν τα ράφια. Ο «κύριος» ήταν υπεράνω υποψίας, του είχαν εμπιστοσύνη και δεν μπορούσαν να φανταστούν τέτοιου είδους κακοποίηση από πλευράς του».

    «Είναι μυθεύματα αυτού του ανθρώπου», απαντά η οικογένεια στις κατηγορίες που της αποδίδει ο 53χρονος ότι, «η οικογένεια ότι θέλει να τον καταστρέψει οικονομικά».

    «Εξάλλου από τη δικογραφία προκύπτει κατάφωρα η ενοχή του. Δεν μπορεί να πιστέψει ένας λογικός άνθρωπος ότι, το παιδί, που δεν είχε συμπληρώσει τα 11, μπορούσε να στήσει πλεκτάνη και να παγιδεύσει έναν άνθρωπο που είναι δικτυωμένος και έχει διασυνδέσεις παντού», συμπλήρωσε η Α.Ταραχοπούλου.

    «Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως και όλη η οικογένεια που έχει κι άλλα παιδιά. Τα στοιχεία τους έχουν γίνει γνωστά σε όλη τη γειτονιά, έχω στείλει επιστολή στο ΕΣΡ και ΕΣΗΕΑ. Καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για ένα παιδί που έχει καταστραφεί η ζωή του και πρέπει να βρούμε τρόπους να τους προστατέψουμε», τόνισε η δικηγόρος.

    Συνθήματα στο μαγαζί και το αυτοκίνητο του 53χρονου

    Μουδιασμένο παρακολουθεί τα πανελλήνιο τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τα Σεπόλια.

    Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας καθημερινά για την δράση του 53χρονου συγκλονίζουν. Μάλιστα η διευθύντρια του Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας Κέλλυ Ιωάννου, μιλώντας στο Mega άφησε υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και ότι «θα σοκαριστούμε από το ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση».

    Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής το ανήλικο κορίτσι έχει πέσει θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες. Την ίδια στιγμή οι αρχές κάνουν φύλλο και φτερό το κινητό του δράστη προκειμένου να εντοπίσουν περισσότερα στοιχεία.

    Σημειώνεται ότι ο 53χρονος είχε δημιουργήσει ψεύτικα προφίλ όπου ανέβαζε βίντεο και φωτογραφίες για να «ψαρεύει» πελάτες και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μαζί του φέρεται να έχουν επικοινωνήσει περισσότερα από 200 άτομα.

    Η οργή για την δράση του 53χρονου που φέρεται να βίασε την 12χρονη, αποτυπώνονται στα συνθήματα που γράφτηκαν τόσο στο μαγαζί όσο και στο αυτοκίνητό του.

    «Παιδοβιαστές δεν χωράνε στη γειτονιά. Φόλα στους βιαστές» και «βιαστή ψόφα» είναι κάποια από τα συνθήματα πάνω στα κατεβασμένα ρολά του καταστήματος και στο αυτοκίνητο του φερόμενου ως δράστη.

    Δείτε επίσης βίντεο με τα συνθήματα:

    Ερχονται πέντε συλλήψεις – Κατηγορούμενοι για βαριά αδικήματα οι εμπλεκόμενοι

    Αντιμέτωποι με αδικήματα για σεξουαλική βία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού, υπόθεση με βασικό κατηγορούμενο τον καταστηματάρχη στα Σεπόλια, θα είναι όσοι εντοπιστούν από τις αρχές ότι εμπλέκονται στην εκπόρνευση του παιδιού.

    Σύμφωνα δε με το MEGA, η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ έχει περάσει σε επόμενη φάση, με τις αρχές να βρίσκονται μια ανάσα από τη σύλληψη πέντε παιδεραστών που είχαν βιάσει το 12χρονο παιδί.

    Όπως φαίνεται από την δικογραφία που έχει στα χέρια του ο 33ος τακτικός ανακριτής, η δίωξη που έχει ασκηθεί για την υπόθεση του βιασμού και μαστροπείας, δεν αφορά μόνο τον 53χρονο καταστηματάρχη από τα Σεπόλια και τον 42χρονο που συνελήφθη μαζί του ως «πελάτης» του, αλλά και «κάθε άλλον υπεύθυνο» που εντοπιστεί από τις αρχές ότι εμπλέκεται στην σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση του παιδιού.

    Η έρευνα των αρχών προς αυτήν την κατεύθυνση διενεργείται με γρήγορους ρυθμούς, ώστε να εντοπιστούν τα πρόσωπα που πλήρωσαν τον 53χρονο για να βιάσουν το κοριτσάκι και να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για να λογοδοτήσουν.

    Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος συγκατηγορούμενος του καταστηματάρχη, που φέρεται να είναι από εκείνους που πλήρωναν για να έχουν σεξουαλική επαφή με το παιδί, βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής, κατ’εξακολούθηση.

    Η δίωξη για τον 53χρονο περιλαμβάνει αδικήματα που αφορούν βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων κ.ά., ενώ δεν έχουν απαγγελθεί ακόμη κατηγόριες για τα όπλα, περίστροφα, μαχαίρια, σφαίρες και ξιφολόγχη, που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε χώρους του κατηγορούμενου.

     

    Οικονόμου για τον 53χρονο που βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη : Ηταν μέλος της ΝΔ – Ανεστάλη η ιδιότητά του

    Είχε διατελέσει μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο 53χρόνος που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε 12χρονη στα Σεπόλια παραδέχθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

    Ξεκαθάρισε, πάντως, ότι πλέον οποιαδήποτε ιδιότητά του είναι σε αναστολή.

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε φρικτή την όλη υπόθεση τόνισε όμως ότι είναι απαράδεκτη η προσπάθεια εργαλειοποίησης αυτής της υπόθεσης από την αντιπολίτευση. Όπως σημείωσε ο κ. Οικονόμου κανείς από αυτούς με τους οποίους φωτογραφήθηκε ο φερόμενος δράστης δεν γνώριζε το ποιόν αυτού του ανθρώπου.

    Ο κ. Οικονόμου επεσήμανε ότι η δικαιοσύνη έχει τη λόγο και το βάρος θα πρέπει να δοθεί και στην παροχή διαρκούς υποστήριξης στο θύμα, το 12χρονο κορίτσι.

     

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    1. Όταν ο άλλος βίαζε το ΔΙΧΡΟΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ! και η Δικαιοσύνη τον τιμωρεί με 12 χρόνια κάθειρξη (άραγε πόσα θα εκτίσει πραγματικά; ) , περνούν σκέψεις… Μηπως δεν ειναι ασχημη ιδεα, ο ευνουχισμός και οι….κολονοσκοπησεις σε καθημερινή βάση;

      • Ευνουχισμο και σε οσα ζωα πανε να ριξουν το φταιξιμο στο παιδι και την οικογενεια. Δημοσιοποιηση των στοιχειων ολων των εμπλεκομενων τωρα!

    2. Δεν πρέπει να πάει όλη η ηγεσία της ΝΔ για παιδεραστία; Τι όχι; Έτσι δεν γίνεται αν κάποιο μέλος διαπράξει αδίκημα;

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ