Αυτοκτονία 36χρονης υγειονομικού: Χρυσάνθη μου … Συγνώμη…. Που δεν προλάβαμε…. Συγνώμη! Ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί;;

11
9801

Νεαρή οδοντίατρος σε αναστολή δεν άντεξε τις κακουχίες της υγειονομικής δικτατορίας του Μητσοτάκη και έβαλε τέλος στη ζωή της

Νεαρή οδοντίατρος σε αναστολή δεν άντεξε τις κακουχίες της υγειονομικής δικτατορίας του Μητσοτάκη και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν άντεξε τις κακουχίες και έβαλε τέλος στη ζωή της νεαρή υγειονομικός που βρισκόταν σε αναστολή εργασίας από την υγειονομική χούντα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των ναζιστών υπουργών του.

Η άτυχη Χρυσάνθη απο την Λάρισα ήταν μόλις 36 ετών και είχε ένα μικρό παιδάκι, οδοντίατρος στο επάγγελμα, βρισκόταν μήνες χωρίς εργασία και χωρίς καμμία μέριμνα απο το κράτος.

 

 

Συμμετείχε σε όλες τις διαμαρτυρίες των υγειονομικών σε αναστολή ζητώντας το αυτονόητο, είναι η κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά που κρατάει το πανό στα αριστερά.

Οι άνθρωποι που νοιάστηκαν δήθεν για την υγεία του λαού, εκβιάζοντας τον να κάνει ένα πειραματικό θανατηφόρο σκεύασμα, και τους υγειονομικούς να επιλέξουν ανάμεσα στην εξαθλίωση και την ταπείνωση, έβαψαν άλλη μια φορά τα χέρια τους με αίμα.

Είναι οι ίδιοι που άφησαν χιλιάδες Έλληνες να πεθάνουν εκτός ΜΕΘ, οι ίδιοι που καταδίκασαν χιλιάδες απολυμένους σε αργό θάνατο εξαθλιώνοντας τους.

 

 

Ο θάνατος της νεαρής αυτής κοπέλας θα βαραίνει για πάντα τους αιματοβαμμένους δικτάτορες της πατρίδας μας. Δεν θα ξεχάσουμε και δεν θα συγχωρήσουμε ποτέ!

Υλικό από τη σημερινή διαμαρτυρία των υγειονομικών! “Χρυσάνθη ζεις εσύ μας οδηγείς” 

Anazitiseis.gr

Είχα κάτι άλλο να γράψω, αλλά θεωρώ υποχρέωση μου ηθική να πω το τελευταίο αντίο στη νεαρή συνάδελφο οδοντίατρο Χ. , η οποία , λόγω του πρωτοφανούς αντιεπιστημονικου, και όπως θα αποδείξω σε λίγο και εγκληματικού νόμου για την Υποχρεωτικοτητα του ε μ β ο λ ι α σ μ ο υ στους Υγειονομικους, είχε η κοπέλα από πέρυσι κλείσει το ιατρείο της γιατί δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

Όπως ίσως γνωρίζετε, οι αν ε μ β ο λ ι α σ τ ο ι υγειονομικοι στην Ελλάδα, σε παγκόσμια πρωτοτυπία (συγχαρητήρια και πάλι στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση γιατί μαζί τα ψήφισαν) ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΎΝ ΣΕ ΚΑΜΊΑ ΔΟΥΛΕΙΆ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ ΤΟΜΈΑ.

ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΝΌΜΟ ΜΟΝΙΜΑ ΆΝΕΡΓΟΙ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΈΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΉΣΟΥΝ (ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΙ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΟΊ ΣΎΛΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ ΕΔΏ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ;)

Σημειώνω ότι ως νεαρή συνάδελφος ΔΕΝ ήταν ευκατάστατη, αντίθετα, όπως όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουμε ειδικά στην αρχή (αλλά πλέον και στη συνέχεια όπως είναι η οικονομική κατάσταση της χώρας για πολλούς) είχε αρκετές οικονομικές δυσχέρειες, πολλώ δε μάλλον μετά που δεν εργαζόταν καθόλου.

Όλο αυτό της δημιούργησε εύλογα καταθλιπτική συνδρομή και όπως μαθαίνουμε δεν υπήρχε καμία στήριξη από ένα τουλάχιστον σημαντικό μέλος της οικογένειάς της που τη θεωρούσε επιπλέον τρελή γιατί δεν ήθελε να ε μ β ο λ ι α σ τ ε ι, ακόμα κι αν αυτό σημαινε να χάσει τη δουλειά της και τής ασκούσε διαρκώς bullying.

Η κοπέλα πριν λίγες ημέρες, υπό αυτή την πίεση βλέποντας το αδιέξοδο, δυστυχώς αυτοκτόνησε… Πώς θα ζήσει η μητέρα της τώρα; Ποια μάνα αντέχει την αυτοκτονία του παιδιου της;;

Έχω συγκλονιστεί. Το έμαθα σήμερα.

Την Χ. την είχα γνωρίσει λίγο στις πορείες των υγειονομικών στην Αθήνα.

Ευγενεστατη, γλυκύτατη, με το χαμόγελο της, να βοηθήσει παντού, και πολύ καλή επιστημών κατά την ταπεινή μου γνώμη.
Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι έβαλε τέλος στη ζωή της .

Και ηθικοί αυτουργοί είναι οι γελοίοι τύποι που μέσα στη Βουλή συμφώνησαν να αφήσουν άνεργους, στο έλεος της ανέχειας και της πείνας, όλους αυτούς τους ανθρώπους.

Δεσμευομαι, στο όνομα της συναδέλφου που γνώρισα και κάθε θύματος συναδέλφου και μη, αυτού του εγκλήματος που εκτυλίσσεται στη χώρα μας αυτή τη χρονιά, από τους άσχετους “ειδικούς” και τους επιπόλαιους πολιτικούς, όπως και τους τηλεγιατρους στα συστεμικα ΜΜΕ που έχουν υποκαταστήσει την Ιατρική γνώση, να μη σταματήσω να συμμετέχω σε νομικές ενέργειες, μέχρι να δικαιωθεί η μνήμη τους και αυτοί που είναι υπεύθυνοι, κάθε βαθμίδας, να πληρώσουν με κάθε νόμιμο τρόπο για αυτό το έγκλημα.

Παρακαλώ, ελάτε ΟΛΟΙ μαζί μας. Δεν έχει καμία σημασία αν έχετε ε μ β ο λ ι α σ τ ε ί και τι γνώμη έχετε για το ε μ β ο λ ι ο.

Ελάτε να τούς αναγκάσουμε να πληρώσουν για τη δυστυχία που προκάλεσαν και την ηθική αυτουργία στους αυτοκτονικους ιδεασμους των συναδέλφων και μη, σε όλους τους υπαλλήλους που εκβιαστηκαν να ε μ β ο λ ι α τ ο Υ ν για να μη χάσουν τη δουλειά τους, που ένιωσαν το αδιέξοδο αυτό ΕΝΤΕΛΏΣ ΆΔΙΚΑ.

Και τα συστεμικα ΜΜΕ, δε θα εξαιρεθούν από τις διώξεις. Πλύση εγκεφάλου στην κατάθλιψη και στον εκβιασμό.
Πλήρης απόδειξη με ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΆ δεδομένα.

Είναι εγκληματίες επίσημα.

Χ. μου … Συγνώμη…. Που δεν προλάβαμε….
Συγνώμη

Κ. Βαθιώτης για αυτοκτονία υγειονομικού: «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έμμεση αυτουργία ανθρωποκτονίας»

“Ο κος Βασιλακόπουλος στη συνέντευξη που σας έδωσε, μίλησε την ίδια γλώσσα. Είπε οτι υποστηρίζετε κοινωνικά και επιστημονικά παράλογα πράγματα. Ενεργούν όπως ένα σταλινικό καθεστώς, βαφτίζουν το γνωστικό, παράλογο. Δεν είναι όμως μόνο οι κύριοι Παραράς και Βασιλακόπουλος που καταφέρονται εναντίον των ανεμβολίαστων η των αντιεμβολιαστών, όπως λένε. Είναι η προπαγάνδα της υγειονομικής δικτατορίας, έτσι λειτουργεί μία προπαγάνδα. Στοχοποιεί τους πολίτες που δεν συντάσσονται με το αφήγημα του φασιστικού καθεστώτος και τους πυροβολούν”, πρόσθεσε ο γνωστός νομικός, πρώην Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

“Βρισκόμαστε σε μία διαφορετική φάση. Η πανδημία βρίσκεται σε ύφεση, όλα δείχνουν ότι πάει να αλλάξει το ντεκόρ της έξυπνης παγκόσμιας δικτατορίας από υγειονομικό θα γίνει, ενεργειακό ή κλιματικό το ντεκόρ. Επομένως αναρωτιέται κανείς, για να βγαίνει ο κος Παραράς στις 26 Σεπτεμβρίου στην “Καθημερινή” και να μιλάει την ίδια γλώσσα, για να βγαίνει σε εσάς ο κος Βασιλακόπουλος και να αποκαλεί αυταπόδεικτα χαζούς τους υγειονομικούς που δεν εμβολιάζονται, μήπως τελικά η πανδημία δεν πρόκειται να φύγει και απλώς ζούμε μία ύφεση την οποία θα διαδεχθεί μία φάση έξαρσης;”, πρόσθεσε.

“Είναι η ώρα που το πρόσωπο της παγκόσμιας δικτατορίας αλλάζει και από υγειονομικό γίνεται ενεργειακό. Αν λοιπόν η υπερεθνική ελίτ των μισανθρωπων διαχειριστών του πλανήτη, όποιες κοσμοϊστορικές αλλαγές, ήθελαν να επιφέρουν με κινητήριο μοχλό την λεγόμενη πανδημία, τις επέφεραν προπονώντας τους λαούς στο νέο τρόπο ζωής τους, τότε ήνεγκεν η ώρα να περάσουμε στην επόμενη πίστα της παγκόσμιας δικτατορίας, οπού ο πόλεμος κατά των νέων αοράτων εχθρών, θα έχει αυτό το άλλο ντεκόρ που είπα, αλλά παρόμοια φιλοσοφία. Στις νέες πίστες το παιχνίδι του τρόμου, δεν θα παίζεται με εμβολιασμενους γιατρούς, αλλά με ενεργειακούς ή κλιματικούς αστυνόμους”, ανέφερε ο ίδιος.

“Το μόνο που δεν έχει ζήσει ακόμη ο ελληνικός λαός είναι ένας πραγματικός πόλεμος που θα διεξαχθεί με αντίπαλο την Τουρκία”, υπογράμμισε.

Όσον αφορά την αυτοκτονία υγειονομικού, ο κ. Βαθιώτης σημείωσε ότι «Δεν είναι αυτοκτονία, είναι έμμεση αυτουργία ανθρωποκτονίας».

focusfm.gr

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Μπορεί να υπάρχει
  -Ιερέας αρνητής Αγίων?
  -Στρατηγός αρνητής συνόρων?
  -Δικαστής αρνητής νόμων?
  Γιατί να υπάρχει Γιατρος-Υγειονομικός αρνητής εμβολίων? Αρνητής της επιστήμης του
  Δεν τους λυπάμαι ούτε με ενδιαφέρει τι θα απογινούν, να βρουν δουλειά στον ιδιωτικο τομεα

  • Το Δικαστης αρνητης Νομων ηταν ατυχες παραδειγμα σανοφαγε. Στη χωρα που ποινικοποιηθηκε η μουντζα, αλλα ο Πλευρης μπορει ελευθερα να χαιρετα ναζιστικα μεσα στο ελληνικο δικαστηριο.

 2. Έχεις μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια ανθρωπάκι και ειλικρινά γράφεις ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ… τι σχέση έχουν οι αρνήσεις «Αγίων», «συνόρων» και «νόμων» όπως γράφεις, με ένα αμφίβολο πειραματικό σκεύασμα το οποίο επιβάλλεται με το «έτσι θέλω» εδώ και 13 μήνες;; Σου φαίνεται το ίδιο εσένα η άρνηση της υποχρεωτικότητας και μάλιστα στο ίδιο το σώμα του/ης καθενός/μιάς (βλέπε Δίκη της Νυρεμβέργης αλλά πού να ξέρεις ιστορία…) σε σχέση με την ελεύθερη επιλογή καθεαυτή;; Τόσο έξυπνος είσαι πια;; Έχεις δίκιο δεν ήξερε μάλλον να είναι σαν κι εσάς που μάθατε να στήνεστε σε ΟΛΑ χωρίς εύλογο αντίλογο και πούλημα «ΣΚ….ΦΑΤΣΑΣ» στο διαδίκτυο με επιχειρήματα της «Αλεπούς με την κομμένη ουρά»… Και όπως είπα και πιο πριν σε αντίθεση με σένα, εγώ σε ΛΥΠΑΜΑΙ πραγματικά…

 3. είσαι και πολύ βλάκας….. διάβασε τον όρκο του Ιπποκράτη να καταλάβεις…..
  αυτή η κοπέλα δεν άντεξε την χούντα η οποία της απαγόρευσε το δικαίωμα στην εργασία κι εσύ λες μαλακίες. Μάλλον ο εγκέφαλός σου έχει πάθει μεγάλη βλάβη από τα φ-όλια κι έχεις την ίδια άποψη με τον βλακόπουλο τάχα γιατρό … ντροπή σου που μιλάς έτσι για μια κοπέλα η οποία στάθηκε στην πρώτη γραμμή για να μην υπάρξει υποχρεωτικότητα και στον υπόλοιπο πληθυσμό. Πάντως φίλες αν θες πάγαινε να κάνεις άλλα 4-5 φ-όλια…κερασμένα από μένα….αν σου λέγανε ρε ανεγκέφαλε ότι βγήκε μια πανδημία και για να γλιτώσεις πρέπει να πιεις το σπέρμα του μητσοτάκη θα το έκανες??? ε σε πληροφορώ ότι τα φ-όλια είναι πιο επικίνδυνα…. Πάγαινε στα νοσοκομεία να δεις τί γίνεται με νέα παιδιά που έχουν εμφανίσει αυτοάνοσα καρδιοπάθειες εγκεφαλίτιδες στα καλά καθούμενα…. προσέχετε όλοι εσείς γιατί έρχονται δικαστήρια…..

  • Τραγικολαγνε πάρε το υπόθετο σου γρήγορα. Περνάμε μια πανδημία και δεν το καταλαβαίνεις λόγω ανυπαρξίας εγκεφάλου. Αν δεν θες ποτέ σου μην το κάνεις. Άσε εμάς να τα κάνουμε. ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ.

   • πανδημία;;; οκ, το έχεις κάψει τελείως. Στις πανδημίες ο κόσμος πέφτει κάτω σαν τα κοτόπουλα, δεν του κάνουν τεστ για να δουν αν είναι θετικός. Κατά τα άλλα, βάζουν τον Έλληνα καραντίνα 5 ημερών ενώ ο θετικός τουρίστας όπως προβλέπει το πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ κυκλοφορεί ελεύθερα παντού και με μάσκα ΜΟΝΟ στους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου του. Αν φυσικά ενημερώσει την ρεσεψιόν. Στα εστιατόρια, μπάρ, καφετέριες κ.λ.π. χωρίς κανέναν περιορισμό. Πανδημία είπες;;; Πήγαινε κάνε και την τέταρτη δόση για να μην πεθάνεις. Πρόβατο !!

 4. Θα τρελαθούμε; Είναι δεν είναι δίκαιο να χάνεις τη δουλειά σου αντί να ψάχνεις άλλη κάθεσαι και τρέχεις αοθ διαδήλωση σε διαδήλωση; Ενώ έχεις παιδι κιολας; Στη χειρότερη βρες σαιζόν σ ένα νησί μέχρι να ορθοποδήσεις. Το ότι αυτοκτονεί κάποιος κι ειδικά για κάτι τέτοιο δείχνει ότι είχε κάποιο θέμα από πριν και τώρα βρέθηκε μια δυνατή αφορμή . Λύση πάντα υπάρχει περιθώριο ειδικά αν έχεις παιδιά

 5. δυστυχώς κ. //ακίες σε παραπέμπω για να μάθεις την αλήθεια της επικινδυνότητας των φ=όλιων των οποίων η Χρυσάνθη ως άλλη Σουλιώτισσα δεν άντεξε στον βιασμό κι έβαλε τέλος στην ζωή της …. στον επιστήμονα κ. Μπαχτί….πρόσεχε όταν ξυπνήσει αν ξυπνήσει ο εγκεφάλός σου και μπορείς να κρίνεις σωστά, μη κάνεις καμμιά παλαβομάρα…. γιατί εσύ δεν θα θεωρηθείς ήρωας άλλα όπως έγραψες και στο όνομά σου ,…. κι αν δεν γουστάρεις τον Μπαχτί άκουσε Αρβανίτη καθηγητή πανεπιστημίου καρδιολογίας….αλλά τί γράφω εσύ σίγουρα ακούς μόνο τον βλακόπουλο και το πουλί το παγώνι….ξεπεσμός

  δες που κυρίως επηρεάζει το φ-όλι …
  https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B4%CE%B1%CE%BB%CE%AE_(%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%AD%CF%86%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%82)

 6. Οταν ψηφισατε Κουλη με 157 βουλευτες εννοειται οτι μπορει να ψηφιζει και κα περναει οτι νομοσχεδιο και ρυθμιση θελει μονος του. Χουντα θελατε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ