Μεγάλη συγκέντρωση των υγειονομικών με ομιλητή των Σ. Μπαγκντί κατά της υποχρεωτικότητας στο Πάρκο Ελευθερίας

4
6269

Βίντεο – φωτογραφίες: Γιώργος Δαγαλάκης 

Μεγάλη συγκέντρωση, πραγματοποίησαν το απόγευμα της 24ης Σεπτεμβρίου στο Πάρκο Ελευθερίας στην Αθήνα, οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας με σύνθημα «Ως Εδώ». Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης παρευρέθηκαν και μίλησαν στους παρευρισκόμενους αρκετοί ομιλητές, μεταξύ άλλων ο γνωστός ιατρός – ερευνητής Sucharit Bhakdi και ο δικηγόρος Reiner Füllmich.

Μετά το τέλος της εκδήλωσης και των ομιλιών, ακολούθησε πορεία των παρευρισκόμενων προς το Σύνταγμα και τη Βουλή.

Δείτε το βίντεο της συγκέντρωσης και τις ομιλίες:

Οι υγειονομικοί κατά της υποχρεωτικότητας με τη συμμετοχή συναδέλφων 30 νοσοκομείων/ δομών υγείας Αττικής και του ΕΚΑΒ Αθηνών ανοίγουν ένα νέο κύκλο δράσεων.

Ο Sucharit Bhakdi υπήρξε από την αρχή σφοδρότατος επικριτής της πολιτικής των υγειονομικών μέτρων για τον περιορισμό της COVID-19 και έχει επιδοθεί εδώ και πολλούς μήνες σε μια καμπάνια ενημέρωσης αναφορικά με τη φύση και το μηχανισμό δράσης των ενέσιμων σκευασμάτων έναντι SARS-COV-2 τα οποία επιβλήθηκαν στον παγκόσμιο πληθυσμό με πρακτικές χιτλεροναζιστικού τύπου.

O Reiner Füllmich έχει εντρυφήσει μεταξύ άλλων στο ιατρικό και φαρμακευτικό δίκαιο και έχει διδάξει ως καθηγητής και λέκτορας σε πανεπιστήμια της Γερμανίας και της Εσθονίας. Με την επιβολή των υγειονομικών μέτρων στην Ευρώπη πρωτοστάτησε σε μια πρωτοβουλία με την συμμετοχή ερευνητικής επιτροπής για τον κορωνοϊό προκειμένου να κινηθεί νομική διαδικασία διερεύνησης της αξιοπιστίας των PCR Test, η μαζική χρήση των οποίων συνέβαλε καθοριστικά στην επιβολή των περιοριστικών μέτρων παγκοσμίως. Έκτοτε παρουσιάζει πλούσια ακτιβιστικού και νομικού τύπου δράση.

Δείτε φωτογραφίες από τη συγκέντρωση:

 

 

 

πηγή: zougla.gr/

 

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φίλε/η μην εκτίθεσαι.Δεν πάνε μαζί δικτάτορας και εκλογές.Δικαιομα σου να ψηφίσεις όποιον θες.Βλακείες μην λες.Όταν λες υγειονομικούς ποιους εννοείς ακριβώς;Διοικητικούς καθαρίστριες και κάποιες ψεκασμένες νοσοκόμες; 99,99% των επιστημόνων που δουλεύουν στο υπ.υγείας δεν συμφωνούν με τους ψεκασμενους Ασχετα αν χρειάζονται άτομα στην υγεία.Να τους διώξει αύριο τελείως να αδειάσουν θέσεις να μπουν νέα άτομα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ