Τραγωδία στη Φωκίδα: Συγκλονιστική αποκάλυψη – Οι δύο νέοι σκοτώθηκαν για ένα νεκρό σκυλί (ΦΩΤΟ)

0
1923

Γαλαξίδι: Τραγωδία με δυο παιδιά, 24 και 21 ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρό τροχαίο – Για να μην πατήσει ένα σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο δέντρο, στο Γαλαξίδι 

Για να μην πατήσει ένα σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο δέντρο, στο Γαλαξίδι. Αυτό είναι το νέο στοιχείο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το φοβερό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου και στοίχισε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, ηλικίας 24 και 21 ετών. Ειρωνεία της τύχης είναι ότι το σκυλάκι ήταν ήδη νεκρό, σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας».

Γυρνούσαν από νυχτερινή διασκέδαση

Το φοβερό τροχαίο έγινε στις 6:15΄ το πρωί του Σαββάτου στην είσοδο του Γαλαξιδίου όταν τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, ένα Opel Corsa μαύρο, βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να διαλυθεί.

Δυστυχώς τα δυο νέα παιδιά, όπως αναφέρει το lamiareport που επέβαιναν σε αυτό βρήκαν τραγικό θάνατο επί τόπου.

Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Γαλαξίδι και μια 21χρονη από την Θεσσαλονίκη, που σπούδαζε στο στο τμήμα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου στην Άμφισσα.

Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δυο…Orafok.gr

Μόλις 70 μέτρα μακριά από το σπίτι του αγοριού

Τραγική ειρωνεία το γεγονός ότι το τροχαίο δυστύχημα έγινε μόλις 70 μέτρα από το σπίτι του 24χρονου.

Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες το αυτοκίνητο διαλύθηκε κυριολεκτικά.

Τραγωδία στο Γαλαξίδι: Ο 24χρονος και η 21χρονη σκοτώθηκαν για να μην πατήσουν νεκρό σκυλάκι στον δρόμο

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες του Παναγιώτη και της Βιργινίας που έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο περίπου 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του νεαρού

galaksidi-arthro

Μοιραία στάθηκε η βόλτα με το αυτοκίνητο για τον 24χρονο Παναγιώτη και την 21χρονη Βιργινία που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο,  στο 20 χλμ Ιτέας-Αντιρρίου κοντά στο Γαλαξίδι τα ξημερώματα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε δέντρο.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή με αποτέλεσμα τα δύο νεαρά παιδιά να χάσουν την ζωή τους ακαριαία.

galaksidi__2_

Σύμφωνα με πληροφορίες από την εφημερίδα «ΏΡΑ Φωκίδας» τα δύο παιδιά επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση και στην προσπάθειά του ο νεαρός να μην πατήσει με τις ρόδες του αυτοκινήτου ένα σκοτωμένο σκυλάκι στο δρόμο, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε πάνω στο δέντρο.

Τραγική ειρωνία είναι πως ο άτυχος Παναγιώτης απήχε 50 μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Η γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία του Γαλαξιδίου αλλά και τη Θεσσαλονίκη όπου καταγόταν η νεαρή Βιργινία. Συντετριμμένοι είναι όλοι όσοι γνώριζαν τα δύο νεαρά παιδιά, τα οποία είχαν γνωριστεί και δούλευαν στο Γαλαξίδι.

Δείτε φωτογραφίες των δύο νέων παιδιών:

galaksidi__1_
galaksidi__3_
galaksidi__4_
galaksidi__5_
galaksidi__6_
galaksidi__7_

Ειδήσεις σήμερα

Τα παιδιά σκοτώθηκαν 100 μέτρα από το σπίτι του αγοριού

Τραγωδία στη Φωκίδα: Τα παιδιά σκοτώθηκαν 100 μέτρα από το σπίτι του αγοριού
Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν τα δυο νεαρά παιδιά.
orafok.gr

Γαλαξίδι: Τραγωδία με δυο παιδιά, 24 και 21 ετών, να χάνουν τη ζωή τους μετά από σφοδρό τροχαίο. Μάρτυρας του δυστυχήματος μίλησε στο Newsbomb.gr για τις πρώτες στιγμές μετά την πρόσκρουση.

Στο πένθος έχει βυθιστεί όλη η Φωκίδα, καθώς δυο νέα παιδιά, ένα αγόρι 24 ετών και ένα κορίτσι 21 ετών, έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Το τραγικό τροχαίο δυστύχημα έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου, με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν να καρφώνεται σε ένα δέντρο και να μετατρέπεται σε άμορφη μάζα.

Ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο στα πρώτα δευτερόλεπτα της τραγωδίας, περιέγραψε τις δραματικές στιγμές στο Newsbomb.gr. «Τι να σας πω, δεν είναι για περιγραφή… Ένα δράμα… Ένα αυτοκίνητο κομμένο στα δυο, δύο παιδιά νεκρά, τι άλλο να πω… Κοιμόμουν, το σπίτι μου είναι 50μ. από την εθνική. Άκουσα το μπαμ, σηκώθηκα και σε ένα λεπτό ήμουν εκεί», είπε αρχικά.

«Είδα ένα σκυλί εκεί σκοτωμένο, αλλά μου είπαν πως ήταν από ώρα σκοτωμένο εκεί, ίσως προσπάθησαν να το αποφύγουν. Το αυτοκίνητο ήταν καρφωμένο σε ένα πεύκο. Ενημερώσαμε την αστυνομία, ήρθαν οι άνθρωποι εκεί, ήρθε η τροχαία. Ήρθε κι η μάνα του παιδιού, τι να πω…», πρόσθεσε.

Το αυτοκίνητο είχε κοπεί στα δυο…Orafok.gr

Στη συνέχεια ανέφερε πως το ασθενοφόρο έφτασε σε φυσιολογικό χρόνο, από την Άμφισσα είχε ξεκινήσει, ενώ ανέφερε πως τα παιδιά ήταν ήδη νεκρά όταν έφτασαν στο σημείο οι διασώστες. «Τα είδα κάτω μπρούμητα», ανέφερε.

Τέλος, σημείωσε πως γνώριζε το αγόρι που έχασε τη ζωή του, καθώς το δυστύχημα έγινε 100 μέτρα από το σπίτι του παιδιού, δίπλα στο δικό του. «Μένουμε δίπλα, το σπίτι τους ήταν 100 μέτρα από το δυστύχημα. Με το παιδί δουλεύαμε μαζί. Είμαστε οικογενειακοί φίλοι, δυστυχώς είναι τραγικό αυτό που έγινε».

Πηγή φωτογραφιών: Orafok.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ