Λαμία: «Έσβησε» το γλυκό χαμόγελο της Μαρίας Λεπίδα

0
1420

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή αργά το βράδυ της Τετάρτης. Η Αρχιτέκτων – Μηχανικός Μαρία Λεπίδα δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» σε ηλικία 47 ετών, μετά από γενναία μάχη που έδωσε για πολύ καιρό, αντιμετωπίζοντας το σοβαρό πρόβλημα υγείας που είχε, με αξιοπρέπεια και αυταπάρνηση.

Όλοι όσοι τη γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν σπάνιο και μοναδικό άνθρωπο σε χαρακτήρα και σε ήθος, ενώ ως Αρχιτέκτων – Μηχανικός είχε καταφέρει να κερδίσει το σεβασμό των συναδέλφων της και των συνεργατών της.

Ακόμα δεν έχει γνωστή η ημέρα και η ώρα της κηδείας, για την οποία θα σας ενημερώσουμε τις επόμενες ώρες.

Ποια ήταν η Μαρία Λεπίδα

Γεννήθηκε το 1975 και κατοικούσε μόνιμα στη Λαμία. Ήταν κόρη της Καίτης Κόρκου οδοντιάτρου και του Παναγιώτη Λεπίδα ορκωτού ελεγκτή, παντρεμένη με τον Βαγγέλη Κατσαούνο καθηγητή πληροφορικής.

Σπούδασε Αρχιτέκτων – Μηχανικός στο πολυτεχνείο της Βενετίας και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην «Διαχείριση Τεχνικών Έργων» του ΕΑΠ και στην «Πληροφορική» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας .

Ως ελεύθερος επαγγελματίας Αρχιτέκτων – Μηχανικός άσκησε το επάγγελμά της, από το 2002 μέχρι το 2007 και μετά για ένα χρόνο εργάστηκε ως ειδικός τεχνικός σύμβουλος στη Νομαρχία Φθιώτιδας.

Στη συνέχεια διορίστηκε μέσω ΑΣΕΠ και εργάστηκε σε υπεύθυνες θέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας και της Πολεοδομίας του Δήμου Καρπενησίου.

Από το 2012 μέχρι το 2016 εργάστηκε στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα στη ΔΕΥΑΛ.

Τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στην Τεχνική Υπηρεσία της Περιφέρειας του Νομού Φθιώτιδας, ενώ στις προηγούμενες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφια με το συνδυασμό του Απόστολου Γκλέτσου.

Πηγή: lamiareport.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ