Η τροχιοδεικτική βολή της Όλγας προς το Μαξίμου «Σύγκρουση με μέλλον»

0
66

«Σύγκρουση με μέλλον» προμηνύει η δήλωσή της πως δεν θα δεχθεί να αντικατασταθεί από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας του Κοινοβουλίου.

Ποιος είδε την Όλγα Κεφαλογιάννη και δεν τη …φοβήθηκε μετά τις διαρροές χθες σε φιλοκυβερνητικές στήλες πως δεν συμμετέχει στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της οποίας είναι μέλος! Παράλληλα μάλιστα με τις διαρροές που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντικατασταθεί από μέλος της Επιτροπής, έστω και αν δεν υπήρχε τέτοια πρόθεση από την κυβέρνηση.

Η βουλευτής Α΄Αθηνών έμεινε έκπληκτη από τις διαρροές, καθώς δεν απουσίασε από τις συνεδριάσεις της Επιτροπής ακόμα και όταν ο τοκετός της ήταν προχωρημένος, ακόμα και αμέσως μετά τη γέννα. Οι διαρροές αυτές από το Μαξίμου εκτίμησε πως είναι «χτύπημα κάτω από τη μέση» και μια συνέχεια της «επιχείρησης ταπείνωσής» της, ως συνέχειας αυτής του 2019, όταν ο Κυριάκος της πρότεινε …μισό υπουργείο (το Τουρισμού χωρίς το Πολιτισμού), με αποτέλεσμα να το αρνηθεί και να μείνει εκτός κυβέρνησης!

«Οργισμένη από τις μεθοδεύσεις» του Μαξίμου αποφάσισε να σηκώσει το γάντι και να απαντήσει. Να κάψει τα όποια σενάρια για αντικατάστασή της (ο υπογράφων υποστήριζε χθες από αυτή τη στήλη ότι κάτι τέτοια δεν θα τολμηθεί από την κυβέρνηση, αλλά και να ρίξει μια τροχιοδεικτική βολή για το παρόν και το μέλλον. Πως θα είναι θα παρούσα στις εξελίξεις! Και αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα από τη δήλωσή της!

ΥΓ: Τα φιλοκυβερνητικά μέσα ούτε την παρέμβαση της Όλγας Κεφαλογιάννη θεώρησαν είδηση-κάποια δεν την φιλοξένησαν καθόλου!

Β. Σκ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ