Αιφνίδιος θάνατος στην Πάτρα: Συγκλονίζουν οι τελευταίες ώρες του 69χρονου!

1
1203

«Το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί σε οικογενειακό τραπέζι. Ο πατέρας μου δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό με την καρδιά του» λέει η κόρη του

Κατέρρευσε προδομένος από την καρδιά του και λίγο μετά την άφιξή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της περιοχής, ο ηλικιωμένος άνδρας ο οποίος είχε έντονους πόνους στο στομάχι.

Η κόρη του άτυχου 69χρονου από την Πάτρα περιγράφει τις τελευταίες ώρες του πατέρα της. «Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να επαναφέρουν τον πατέρα μου, αλλά δυστυχώς, τον χάσαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά για το τραγικό συμβάν. Ο ηλικιωμένος κατέρρευσε στην αγκαλιά της γυναίκας του και κατέληξε στα επείγοντα του νοσοκομείου. «Ήταν η κακιά στιγμή… Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έκαναν τα πάντα για να επαναφέρουν τον πατέρα μου στη ζωή, αλλά δυστυχώς, τον χάσαμε…», δήλωσε η κόρη του Μιχάλη Χριστόπουλου.

«Το βράδυ ήμασταν όλοι μαζί σε οικογενειακό τραπέζι. Ο πατέρας μου δεν είχε κάποιο ιατρικό ιστορικό με την καρδιά του, αν και δεν είχε εξεταστεί από ειδικό γιατρό, καθώς υποβαλλόταν μόνο στις καθιερωμένες εξετάσεις που συνηθίζουμε όλοι να κάνουμε. Περίπου στις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης παραπονέθηκε στη μητέρα μου ότι πονούσε έντονα το στομάχι του. Έτσι αποφάσισαν να πάρουν ταξί και να μεταβούν στο εφημερεύον Νοσοκομείο. Πηγαίνοντας στα ΤΕΠ η μητέρα μου πήγε να πάρει το χαρτί για να το δώσει στους γιατρούς και ενώ ήταν έτοιμος να μπει για εξετάσεις, καθώς δεν υπήρχε και αναμονή, αισθάνθηκε αδιαθεσία και απλά κατέρρευσε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Δεν περίμενε για ώρα μέχρι να εξεταστεί, ενώ αμέσως βρέθηκαν κοντά του γιατροί και νοσηλευτές. Του έδωσαν άμεσα τις πρώτες βοήθειες και έκαναν ΚΑΡΠΑ. Ωστόσο παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν ο πατέρας μου υπέκυψε από ανακοπή καρδιάς», περιγράφει η κόρη του 69χρονου. Η κηδεία του θα γίνει μεθαύριο Σάββατο στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πατρών, ενώ η ταφή του θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ