Λέσβος: Η αγάπη δεν γνωρίζει… πόλεμο – Παντρεύτηκαν Ρωσίδα και Ουκρανός (βίντεο)

0
937

Η Τατιάνα Φιλίπποβα και ο Γιούρι Καλμίκοβ αποτελούν ζωντανό παράδειγμα του ότι στο τέλος κερδίζει η αγάπη

«Κάντε έρωτα και όχι πόλεμο» ήταν το γνωστό σύνθημα της δεκαετίας του 1960 και αυτό είναι το μήνυμα που δίνουν μια Ρωσίδα και ένας Ουκρανός καθώς τους κέρδισε η αγάπη και όχι ο πόλεμος. Συγκεκριμένα, η Τατιάνα Φιλίπποβα και ο Γιούρι Καλμίκοβ ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μέσα σε ένα ειδυλλιακό τοπίο στην προβλήτα ξενοδοχείου στον Μόλυβο Λέσβου.

Μετά το τέλος της τελετής το ζευγάρι απηύθυνε ευχές για αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «οι πιο μεγάλες δυσκολίες ξεπερνιούνται με την αγάπη, που είναι πιο δυνατή και από τον πόλεμο».

Η υπεύθυνη διοργάνωσης του γάμου, κ. Γαβριέλα Βατή, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη από την τελετή δηλώνοντας ότι «έγινε ένας γάμος μέσα σε μια εβδομάδα, τα παιδιά ήρθαν για διακοπές από το Βέλγιο και αποφασίσανε να παντρευτούνε. Είναι πολύ ιδιαίτερο το ζευγάρι, είναι από Ρωσία και Ουκρανία. Απόφασισαν να ενώσουν τις ζωές τους, για να κερδίσει η αγάπη και όχι ο πόλεμος».

Η αγάπη ένωσε μια Ρωσίδα και έναν Ουκρανό στη Λέσβο

Πηγή: stonisi.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.