Σε έμφραγμα οφείλεται ο θάνατος του 55χρονου σύμφωνα με το νοσοκομείο Ρόδου | Μήνυση κατά παντός υπευθύνου από την οικογένεια

0
1434

Σε έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του 55χρονου συμπολίτη μας Φραγκίσκου Βυζεντίνη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή προχθές στο νοσοκομείο της Ρόδου, όπου είχε εισαχθεί για να υποβληθεί σε εγχείριση ρουτίνας.

Αυτό προκύπτει από τη νεκροψία–νεκροτομή που διενεργήθηκε χθες από τον ιατροδικαστή Ρόδου κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ενώ την ίδια ώρα, η οικογένεια του εκλιπόντος κινεί όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να βρεθούν οι αιτίες που ο άνθρωπός τους έχασε τη ζωή του!

Συγκεκριμένα, μέλη της οικογένειας του άτυχου 55χρονου συνοδευόμενα από τους συνηγόρους τους κ.κ. Άννα – Μαρία Διακομιχάλη και Δήμο Μουτάφη ενημέρωσαν σχετικά με το περιστατικό την αρμόδια αντεισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και υπέβαλαν αίτηση ώστε να τους επιτραπεί να διορίσουν τεχνικό σύμβουλο.

Παράλληλα, υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου και προέβησαν σε δήλωση παράστασης υποστήριξης της κατηγορίας.

Σε επικοινωνία που είχε χθες το πρωί με την «Ροδιακή» η οικογένειά του, επισημάνθηκε ότι ο 55χρονος, επρόκειτο να χειρουργηθεί και είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο την ίδια μέρα (4 Αυγούστου 2022). Ενώ βρίσκονταν στον θάλαμο της κλινικής και είχε ξεκινήσει διαδικασία προεγχειρητικού ελέγχου, άρχισε να παρουσιάζει σοβαρό πρόβλημα επιπλοκών με αποτέλεσμα να καταλήξει λίγη ώρα αργότερα.

Η σύζυγός του, μιλώντας στη «Ροδιακή» επισήμανε ότι έχει ειδοποιήσει ήδη τον δικηγόρο τους και θα απευθυνθεί στην Εισαγγελία Ρόδου προκειμένου να διοριστεί τεχνικός σύμβουλος για να παρακολουθήσει τη  διαδικασία της νεκροτομής που έχει δρομολογηθεί. Τόνισε ότι θα στραφεί νομικά κατά παντός υπευθύνου και σημείωσε ότι ελάχιστα λεπτά πριν καταλήξει, του είχε χορηγηθεί ενέσιμο φάρμακο.

Σε κάθε περίπτωση, με την υποβολή της μήνυσης αλλά και την ενημέρωση της εισαγγελικής αρχής, έχει ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης της υπόθεσης για τον εντοπισμό της αιτίας που προκάλεσε το θάνατο του άτυχου 55χρονου άνδρα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ