Έγκλημα στο Περιστέρι: Αυτή είναι η 17χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρια του Πακιστανού

4
418

Με τη ζωή της πλήρωσε τον καυγά που είχε με τον Πακιστανό σύντροφό της η 17χρονη κοπέλα από το Περιστέρι

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο την υπόθεση δολοφονίας της 17χρονης από το Περιστέρι, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στα χέρα του Πακιστανού συντρόφου της.

Οι αρχικές ενδείξεις στην υπόθεση, ότι πρόκειται για έγκλημα, επιβεβαιώθηκαν μετά και την ακόμη πιο ενδελεχή ιατροδικαστική έρευνα που έδειξε ότι η 17χρονης πάλεψε για τη ζωή της απέναντι στον δολοφόνο, όμως ο τελευταίος κατάφερε να της αφαιρέσει τη ζωή.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η 17χρονη είχε μώλωπες στα χέρια αλλά και στα μπράτσα της, πράγμα που μαρτυρά ότι ο δολοφόνος προτού σκοτώσει το θύμα του το έδεσε -συγκεκριμένα στο κρεβάτι- και στη συνέχεια χρησιμοποίησε τα χέρια του ή κάποιο μαξιλάρι καλύπτοντας τη μύτη και το στόμα και οδηγώντας την σε ένα ασφυκτικό θάνατο.

Οι έντονοι καυγάδες που οδήγησαν στη στυγνή δολοφονία

Η 17χρονη ζούσε στο σπίτι της στο Περιστέρι με την μητέρα της και την αδερφή της. Οικογένεια που δύσκολα τα «έφερνε βόλτα», με τη μητέρα να δουλεύει σε σουβλατζίδικο της περιοχή και τα δύο κορίτσια να βοηθούν περιστασιακά, όποτε μπορούσαν.

Κάποια στιγμή, η 17χρονη γνωρίζει έναν Πακιστανό που επίσης έμενε στην περιοχή του Περιστερίου. Συνάπτει σχέση μαζί του και μάλιστα συμφωνούν για περιστασιακή μετακόμιση του αλλοδαπού στο σπίτι. Ωστόσο, η μητέρα δεν συμφωνεί και τότε αρχίζουν οι καυγάδες. Όχι μόνο μεταξύ της μητέρας και του Πακιστανού, αλλά και μεταξύ του ζευγαριού.

Το βράδυ της Δευτέρας (01/08) η 17χρονη και ο Πακιστανός είχαν ακόμα έναν δυνατό τσακωμό. Ο Πακιστανός χτυπά την κοπέλα, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει από το σπίτι. Κατευθύνεται προς το προηγούμενο διαμέρισμα που έμενα με ακόμα δέκα ομοεθνείς του και τους ενημερώνει πως φεύγει από την Ελλάδα.

Μετά από λίγες ώρες η κοπέλα εντοπίζεται νεκρή μέσα στο διαμέρισμα από τη μητέρα και την αδερφή της, με τις στιγμές να είναι σπαρακτικές.

Πλέον σχηματίστηκε δικογραφία και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον δράστη, ο οποίος αναζητείται σε όλη την Αθήνα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γιατί σκότωσε ο Πακιστανός; Μήπως δεν του είχανε δώσει λεφτά, επιδόματα, σπίτι και λύγισε ψυχολογικά το παιδί;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ