Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή χορεύοντας ζεϊμπέκικο σε βάφτιση ο Δημήτρης Κουτσός & άλλοι δύο αιφνίδιοι

2
1634

Στα 51 μόλις χρόνια του

Έφυγε  από τη ζωή σε ηλικία 51 μόλις ετών ο Δημήτρης Κουτσός. Ο εκλιπών ήταν  επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Άνω Καστριτσίου. Ο Δημήτρης Κουτσός, έφυγ娻 ενώ χόρευε ζεϊμπέκικο σε βάπτιση,  Η ανακοίνωση του σωματείου αναφέρει:

«Το ΔΣ του Ανω Καστριτσίου εκφράζει τα θερμά του συλληπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Δημήτρη Κουτσού, επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου, ο οποίος “εφυγε” χορεύοντας το τελευταίο του ζεϊμπέκικο σε βάπτιση».

Πάτρα: Δυο άνθρωποι νεκροί σε Αγίου Νικολάου και οδό Σμύρνης

Πάτρα: Δυο άνθρωποι νεκροί σε Αγίου Νικο...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες και στις δυο περιπτώσεις, πρόκειται για αιφνίδιους θανάτους. Στην πρώτη περίπτωση, στο κέντρο της Πάτρας, στην οδό Αγίου Νικολάου, μια κυρία που πρόσεχε ηλικιωμένη, την βρήκε νεκρή όταν μπήκε στο σπίτι και στην δεύτερη περίπτωση στην συμβολή των οδών Σουλίου και Σμύρνης, ένας ηλικιωμένος εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι από τον γιο του.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ζωη η ζωη εδω τελειωνει σβηνει το καντιλι μου…. δολοφονοι πολιτικοι εγκληματιες… Ακομα να ξυπνησετε… Ειμαστε σε πολεμο…. Πεθαινουν κυριως αντρες οι προστατες των οικογενειων. Ποιους θα ορισουν να τους αντικαταστησουν αφου δεν θα υπαρχει κανεις να τους υπερσπιστει?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ