Θρήνος στην κηδεία του Χρήστου Κουτέλα που έφυγε ξαφνικά – Το σπαρακτικό «αντίο» της συντρόφου του (φωτο)

2
2236

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του κι ο δίδυμος αδερφός του

Το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο τους Χρήστο Κουτέλα λένε αυτήν την ώρα στον Ιερό Ναό του Αγίου Τρύφωνα στην Κηφισιά, φίλοι και συγγενείς.

Το μοντέλο έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, μετά από ανακοπή καρδιάς, την περασμένη Πέμπτη.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα του κι ο δίδυμος αδερφός του οι οποίοι τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία. Συντετριμμένη και η σύντροφος του Χρήστου Κουτέλα η οποία αδυνατεί να πιστέψει ότι ο αγαπημένος της έφυγε πρόωρα.

koytelas-kideia__2_
koytelas-kideia__3_
koytelas-kideia__4_
koytelas-kideia__6_
koytelas-kideia__5_
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, ο αδερφός του, Νίκος Κουτέλας ανακοίνωσε την τραγική είδηση με ένα σπαρακτικό μήνυμα στα social media.

«Έφυγες και με άφησες μισή»

Συγκλονίζουν τα μηνύματα της συντρόφου του, Μαρίας, η οποία τον αποχαιρετά μοιράζοντας με τους διαδίκτυακούς της φίλους μερικές από τις στιγμές που πέρασαν μαζί.

κουτελας
μαριαχρηστος
μαριαηχ

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Tό μπόλι τού Μπουρλά δέν επιτρέπεται νά λεγεται εμβόλιο.Είναι ένα πειραματικό κατασκεύασμα αγνώστων επικινδύνων συστατικών,

  2. Ποινικά κολάσιμες οι υποχρεωτικότητες των κ. Πλεύρη και Μητσοτάκη, πως μπορούν και κοιμούνται με το θανατικό που έσπειραν έμμεσα ή άμεσα με τα μέτρα που πήραν. ΥΓ. 1. Πάνε όλοι οι γέροι του χωριού μου, φοβήθηκαν βλέπετε το κατοστάρικο. 2. Γιατί δεν ανακοινώνουν ποσού τριτοεμβολιασμένοι βρίσκονται στις ΜΕΘ, μήπως εκεί δεν υπάρχουν ανεμβολίαστοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ