Γ. Νικητιάδης: «Η παραβίαση του απορρήτου των συνομιλιών Ανδρουλάκη μας αφορά όλους»

7
637

 

Με αφορμή την αποκάλυψη της απόπειρας παγίδευσης του κινητού τηλεφώνου, του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη ο Γραμματέας του Τομέα  Τουρισμού  του ΠΑΣΟΚ Κίνημα Αλλαγής και τ. υφυπουργός Πολιτισμού – Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης σε ερώτηση που  του απηύθυνε η ΕΡΑ Νοτίου Αιγαίου μεταξύ άλλων δήλωσε τα εξής:

«Είναι τεράστιο ζήτημα για μας, για όλους μας το μην αισθανόμαστε ότι υπάρχει ασφάλεια στις συνομιλίες μας. Το γεγονός ότι η αποκάλυψη επιβεβαιώνεται από Επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δίδει μεγαλύτερη βαρύτητα στη σημασία της καταγγελίας και στην αξιοπιστία της.

Η κυβέρνηση, οφείλει να τηρήσει τις υποσχέσεις τις και να φέρει πολύ γρήγορα στη δημοσιότητα, οτιδήποτε στοιχεία υπάρχουν για την παγίδευση του τηλεφώνου του κ. Ανδρουλάκη. Εμείς θα απαιτήσουμε με κάθε τρόπο να πέσει φως.

Ποιοι θέλανε να παρακολουθήσουν το Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ;

Ποιοι είναι αυτοί που παίζουν στα υπόγεια για να χτυπάνε κάτω από τη μέση;

Ποιοι θέλουν να μη βγαίνει στην επιφάνεια η αλήθεια ;

Δεν έχει ο κ. Ανδρουλάκης να  φοβηθεί τίποτα.

Να θυμηθούμε και την  ανάλογη υπόθεση του δημοσιογράφου Θ. Κουκάκη, με το ίδιο ακριβώς λογισμικό, για την οποία ακόμη δεν υπάρχει καμία ενημέρωση.  Ας μη φαντάζεται η κυβέρνηση ότι θα εμείς θα επαναπαυθούμε αν ακολουθήσει την ίδια τακτική με τον κ. Κουκάκη».

Ο κ. Νικητιάδης δήλωσε περαιτέρω :  «Το θέμα αυτό είναι πολύ σημαντικό και κατά βάσει πολιτικό και ηθικό. Κανένας πολίτης δε θα πρέπει να παρακολουθείτε. Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα  το απαραβίαστο των επικοινωνιών. Θεωρήσαμε ότι η εποχή των «κοριών» έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Η συνταγματική τάξη, η δημοκρατικοί θεσμοί και η πολιτική ζωή προστατεύονται από μηχανισμούς διαφάνειας που θα πρέπει να αποκαλύψουν άμεσα ποιοι και γιατί κρύβονται πίσω από τις παρακολουθήσεις, που μας μεταφέρουν σε σκοτεινές εποχές».

 

 

 

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σου λέει τίποτα το όνομα ΤΟΜΠΡΑΣ; Μήπως το ξέχασες; Δεν ντρέπεστε που μιλάτε για υποκλοπές; Μπορεί οι νέοι της νομαρχιακής σας να μην θυμούνται λόγω ηλικίας.Εσυ όμως έζησες το παρακράτος των υποκλοπών του ΠΑΣΟΚ επί ΤΌΜΠΡΑ.Οσον αφορά τον Ανδρουλάκη,θα τον πάρετε στο λαιμό σας εσείς του παλιού βρώμικου ΠΑΣΟΚ.Ουστ κ@πρ@σκ@λ@……

    • Εχουν ακουσει τα αυτια μου και εχουν δει τα ματια μου που φοβαμαι και τον ισκιο μου. Πολυ βρωμια στην πολιτικη.

  2. Έλα μην μας τρελανετε.Μεταξη σας παρακολουθήστε.Όταν τον παρακολουθούσαν δεν ήταν ακόμα πρόεδρος.Υποψήφιος ητανε.Ποιος άραγε να ενδιαφέροταν να παρακολουθήσει έναν από τους 5 υποψήφιους;Παρακολουθούσαν και άλλους;Εξαλου στο ΠΑΣΟΚ έχετε παράδοση με τις παρακολουθήσεις,Δεν ξεχνάμε τον Τόμπρα και τις κασέτες από συνομιλίες που πουλούσαν στην Ομόνοια.Μην τα γυρίζετε και ψαχτείτε δικό σας θέμα είναι μην μας το παίζετε και αδικημένοι.Ευτυχως έχουμε κυβέρνηση Μητσοτακη και θα βγουν όλα στο φως.Να δούμε ποιος ήταν ο πονηρός από τους υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ.Απορια ακόμα ο Ανδριυλακης Ευρωβουλευτής είναι;Την παραμονη των εκλογών θα παρατηθεί μην χάσει ούτε εμα μισθο;Έλεος.

  3. ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΠΟΙΟΣ ΔΕΛΦΙΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.
    ΤΥΧΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ??
    ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ