Βασιλακόπουλος: Όσοι είναι με 3 δόσεις εμβολίου έχουν τετραπλάσια πιθανότητα να πεθάνουν από εκείνους που έχουν κάνει 4 δόσεις

12
7011

Βασιλακόπουλος – Καθώς κορυφώνεται η καλοκαιρινή περίοδος, ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μίλησε στον ΣΚΑΪ και χτύπησε «καμπανάκι» ενάντια στον εφησυχασμό σε σχέση με την συνέχιση του εμβολιασμού.

Στην κορύφωση της περιόδου των θερινών διακοπών, «όλοι είναι στα νησιά, στους θαλάσσιους προορισμούς, ο ένας αγκαλιά με τον άλλον, διασκεδάζουν, γλεντάνε, σαν να μην υπάρχει κορωνοϊός. Είναι λογικό να υπάρχει αρκετή μετάδοση με την Όμικρον 4 και την Όμικρον 5 που έχουμε στην Ελλάδα, που είναι πιο μεταδοτικές».

«Έχει γίνει μία “παράξενη” κανονικότητα, χάνουμε 25 Έλληνες την ημέρα και αυτό θεωρείται νορμάλ, ρουτίνα, κομμάτι της ζωής μας», όπως είπε χαρακτηριστικά. «Προφανώς θα δούμε και άλλες παραλλαγές, 5-6 μήνες κρατάει η επικράτηση ενός στελέχους και πάμε στο επόμενο. Εμείς χτίζουμε τείχη ανοσίας είτε με τον εμβολιασμό είτε με τη φυσική λοίμωξη. Και κάθε κύμα που περνάει, έχει λίγο μικρότερο αντίκτυπο συνολικά στο σύστημα Υγείας, από πλευράς νοσηλειών και θανάτων».

Πρέπει λοιπόν να συνεχιστεί ο εμβολιασμός, ειδικά για τις πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού, καθώς, όπως εξήγησε, τα τελευταία στοιχεία από τις ΗΠΑ δείχνουν ότι «για αυτούς που είναι πάνω από 50 ετών, αυτοί που έχουν κάνει τρεις μόνο δόσεις, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που έχουν κάνει τέσσερις».

Όσα είπε για τα εμβόλια ο Βασιλακόπουλος:

ΕΔΩ: https://www.msn.com/el-gr/video/deltia-eidiseon/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κάθε χρόνο στην Ελλάδα πεθαίνουν γύρω στους 120.000 άνθρωποι δηλαδή περίπου 330 κάθε μέρα από διάφορους λόγους. Θα έπρεπε, αν είχαμε σοβαρή στατιστική υπηρεσία, να μας πει αν έχουμε παραπάνω 25 ή όχι, αν αυτοί οι 25 που χάνουμε κάθε μέρα φεύγουν από Covid ή με Covid, αν έχουν κάνει εμβόλια, αν έχουν ασθενήσει και τέλος πάντων εκτός από πυροτεχνήματα να μας έλεγαν και κάποτε όλη την αλήθεια.

  2. Για πες μας Βασιλακόπουλε πόσοι από αυτούς που πεθαίνουν είναι τριπλά εμβολιασμένοι; Μήπως όλοι; Μήπως για αυτό και σταμάτησε ο ΕΟΔΥ να το ανακοινώνει εδώ και σχεδόν έναν χρόνο από τότε που στις ΜΕΘ είναι ΜΟΝΟ τριπλά εμβολιασμένοι; Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι που αναφέρεις: «αυτοί που έχουν κάνει τρείς μόνο δόσεις» Μόνο;;; ΜΟΝΟ ;;; Τι μυαλό έχουν άραγε αυτοί που ακόμα σας πιστεύουν; Τόσο σανό ρε πρόβατα; Άντε τώρα να κάνετε την τέταρτη και να ετοιμάζεστε σιγά σιγά για την πέμπτη για να μην πεθάνετε.

  3. προκαταβολικα σας το λεω ζωαα ολα τα εμβολια που εχουν βγει για τον κοροιδοιο βαλτετα στο………..λ………….. καταφερατε και κοροιδεψατε αρκετο κοσμακι και πεθανε αλλα ευτυχώς ερχετε ι ωρα σας και θα πληρωσετε για ολες της ψυχες που κοιμηθηκαν!!!!! Ιησούς Χριστος νικα και ολα τα κακα σκορπά μεγας εισαι μονο εσu κυριε και θαυμαστα τα εργα σου, ελεησoν τας αθωας ψυχας των πλασματων σου

  4. Τους ξέμειναν εμβόλια και για να μην τα πετάξουν θα μας τα τρυπήσουν. Όσοι κάναμε τέταρτο αρρωστήσαμε διπλά.
    Επι τέλους πέστε την αλήθεια και μην μας τρομοκρατήτε.

  5. με συμβάσεις είναι δημοσιευμένες στο Διαύγεια, από τα τέλη του 2020, δηλαδή λίγο πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, μέχρι και σήμερα έχουν δοθεί στον Θ.Βασιλακόπουλο 759.259.00 ευρώ
    Συνολικά υπάρχουν σχεδόν 50 συμβάσεις ΣΤΟΝ Κ Θ.Βασιλακόπουλος και συνολικά δόθηκαν 759.259.00 ευρώ.

    Ο πλεον μεγαλος προωθητης Θανταου-[–εεε εμβολιων στην ΕΛΛΑΔΑ..γαιυτο βγαίνει σε όλα τα συστημικά ΜΜΕ και προωθεί την τέταρτη δόση,..και την 5 και τη 6 και τη 100η!!!!!

  6. Ο οφφικιαλιος ο κύριος Σωτήρης που είναι και άνθρωπος της εκκλησίας. Αυτόν να ακούτε. Και επιστήμονας και πολύτεκνος και ψάλτης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ