Πέθανε ξαφνικά αστυνομικός 52 ετών – Θλίψη στην οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ.

5
2002

Θλίψη στο Αστυνομικό Σώμα  προκάλεσε η είδηση του αιφνίδιου θανάτου από ανακοπή ενός αστυνομικού, ηλικίας 52 ετών, το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fonirodopis.gr, το συμβάν σημειώθηκε στις 9 περίπου το πρωί και ο αστυνομικός εκείνη την ώρα βρισκόταν μόνος του σε κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του στην πόλη της Κομοτηνής.

Τον αστυνομικό εντόπισε λιπόθυμο προμηθευτής του καταστήματος, ο οποίος ειδοποίησε το ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε τον 52χρονο στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Σύμφωνα με τους συναδέλφους του, ο αστυνομικός ήταν υγιέστατος και δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο άτυχος άντρας είχε δύο παιδιά από τον πρώτο γάμο του.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν από τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το policenet.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Συντετριμμένοι οι αστυνομικοί της Ροδόπης από τον θάνατο του συναδέλφου τους

«Εκτός από προσωπικός φίλος ήταν και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Το πένθος μας είναι μεγάλο», δήλωσε η πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης Σταυρούλα Τζατζανά

Στο πένθος βυθίστηκαν οι Αστυνομικοί της Ροδόπης από την είδηση του αναπάντεχου θανάτου συναδέλφου τους το πρωί του Σαββάτου 9 Ιουλίου στην Κομοτηνή.

Ο άτυχος άντρας, ηλικίας μόλις 52 ετών, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στις 9 περίπου το πρωί σε κατάστημα που διατηρεί η σύντροφος του στην πόλη της Κομοτηνής και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, φαίνεται πως τον πρόδωσε η καρδιά του καθώς δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο 52χρονος είχε από τον πρώτο γάμο του δύο παιδιά, ηλικίας 20 και 16 ετών, και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους συναδέλφους του.

«Εκτός από προσωπικός φίλος ήταν και ένας εξαιρετικός συνάδελφος. Το πένθος μας είναι μεγάλο από τον αναπάντεχο χαμό του. Θα είμαστε δίπλα στην οικογένεια του», δήλωσε στη «Φωνή της Ροδόπης» η πρόεδρος της τοπικής Ένωσης Αστυνομικών Σταυρούλα Τζατζανά.

Η ίδια μάλιστα έκανε και μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό, αποχαιρετώντας τον καλό φίλο και συνάδελφο της Παναγιώτη.

«Η καρδιά μας έγινε κομμάτια… Καλό παράδεισο να έχεις παλικάρι μου!!! Θα σε θυμάμαι πάντα έτσι χαμογελαστό και αγέρωχο με το φωτεινό σου χαμόγελο, τη ζεστή σου ματιά και τη λεβέντισσα καρδιά σου, που την μοίραζες απλόχερα σε όλους γύρω σου…!!!», γράφει στο συγκινητικό αντίο της.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυστυχως αλλο ενα οφελος…. Κι αντι να ειστε με το μερος των υγειονομικων που σας λενε τγν αληθεια εσεις τους φορεσατε χειροπεδες

    • Βέβαια ένας τη μέρα που πεθαίνει στην Ελλάδα των 11 εκατομμυρίων είναι από εμβόλιο .οι δέκα δεκαπέντε τη μέρα δεν είναι από κορονοιο

  2. Τέσσερις πέντε ξαφνικά κι άλλοι τόσοι πρόωρα από καρκίνους κτλ ανακοινώνονται μόνο εδώ. Για ψάξε τα 2000 τοπικά σάιτ που έχει η Ελλάδα να δείς πόσοι είναι οι ξεφνικοί θάνατοι. Η ΕΛΣΤΑΤ τους καταγράφει και σου λέει ότι είναι γύρω στο 20% παραπάνω από πέρσι που θέριζε ο κορονοιός. Όσο για τους δέκα δεκαπέντε που λες από ή με κορονοϊό οι 65% είναι πλήρως εμβολιασμένοι και σε λίγο καιρό θα είναι το 100% για αυτό δεν ενημερώνουν πια. Κατάλαβες ότι πιάστηκε κοροϊδάρα ή ακόμα???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ