Κεραμέως: Είχε κορονοϊό και τον «κέρναγε»

7
2489

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στους φαν του γερόλυκου της ροκ, Άλις Κούπερ, μετά από την ανακοίνωση της Νίκης Κεραμέως, ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η υπουργός Παιδείας συναντήθηκε χθες με τον 72χρονο θρύλο της ροκ μουσικής σκηνής, ο οποίος θα τραγουδήσει σήμερα μαζί με την Μπόνι Τάιλερ, τη Ρίτα Γουίλσον και τον… Σάκη Ρουβά στο Ηρώδειο, για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Μάλιστα η Κεραμέως ήρθε πολύ κοντά με τον Άλις Κούπερ προκειμένου να βγάλει σέλφι και να την αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Ωστόσο, δεν ήταν μόνο ο ροκάς που ήρθε σε επαφή μαζί της… Για δείτε και τους υπόλοιπους…

 

Είναι πραγματικά ένα ρεσιτάλ ανευθυνότητας από τη Κεραμέως… Αντί να κάνει το σχετικό τεστ ΠΡΙΝ έρθει σε επαφή με τόσο κόσμο, πήγε και το έκανε μετά… Όμως οι ευαισθησίες του Κούλη και του Μητσοτάκη περιορίζονται μόνο στους ανεμβολιαστους…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα ίδια σκ@τ@ με την Κεραμεως έκανε και ο Ανδρουλάκης στην Κω!! Ήρθε, πήγε φωτογραφήθηκε με την μισή Κω και την επόμενη δήλωσε θετικός!!! Δεν φταίει όμως μόνο αυτός!! Φταινε και όλοι αυτοί οι γλύφτες που πήγαν να τον φιλήσουν και να τον χαιδεψουν , ένας θεός ξέρει γιατί….

    • και μας τρομάζεις. Αν πήγε η μισή Κως να τον χαιρετίσει στις επόμενες εκλογές θα βγεί το πασοκοκινάλ. Από το κακό στο χειρότερο θα πάμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ