Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα

1
845

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Σφοδρή σύγκρουση ΙΧ οχήματος και μηχανής μεγάλου κυβισμού σημειώθηκε λίγο μετά τις 8 το βράδυ στον περιμετρικό της Καλαμάτας, στο ύψος της οδού Κάλλας.

Σύμφωνα με το ertnews.gr, από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή του ο 26χρονος οδηγός της μηχανής ο οποίος εκσφενδονίστηκε σε μάντρα σε απόσταση 50 μέτρων. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου κατέληξε.

Να σημειωθεί ότι είναι το δεύτερο πολύ σοβαρό τροχαίο το τελευταίο χρονικό διάστημα στον Περιμετρικό της Καλαμάτας.

Τραγωδία στην Καλαμάτα: Νεκρός 26χρονος σε τροχαίο δυστύχημα
Φωτογραφία: ertnews.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όσα φέρνει το δευτερόλεπτο -θα ‘λεγα… όχι η ώρα- δεν τα φέρνει ο χρόνος. Κάθε μέρα ο περισσότερος κόσμος θα είναι μίζερος, θα γκρινιάζει, θα υποτιμά τον διπλανό του, θα θέλει και άλλα λεφτά..και πολλά άλλα, αλλά το ότι σε μία ώρα μπορεί να αποχωρίσει από τον μάταιο τούτο κόσμο δεν το σκέφτεται και έτσι μένει πάντα ανικανοποίητος. Βλέπω συχνά στο site πολλά κακεντρεχή σχόλια (για τον οποιοδήποτε) και γενικά στην καθημερινότητα το ίδιο τροπάρι και τελικά το μόνο συμπέρασμα που βγάζω είναι πως οι άνθρωποι είμαστε για κλάματα. Νέο παιδί έχασε τη ζωή του από τη μια στιγμή στην άλλη.. αλλά τελικά το ανθρώπινο είδος δεν συγκινείται ούτε από τέτοια περιστατικά. Ο θεός να το αναπαύσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ