«Έλληνες προσοχή: Ο Ερντογάν στήνει θερμό επεισόδιο σε Αιγαίο ή Θράκη»

6
1476

Ο αυτοεξόριστος Αμπντουλάχ Μποζγκούρτ αποκαλύπτει τις κινήσεις των Τούρκων και χαρακτηρίζει τον Ερντογάν δικτάτορα.

«Έφυγα για να γλιτώσω. Πρέπει να προσέχετε στο Αιγαίο», διαμηνύει ο αυτοεξόριστος Τούρκος δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ζαμάν», τονίζοντας ότι η Άγκυρα σχεδιάζει θερμό επεισόδιο είτε στο Αιγαίο είτε στη Θράκη.

Ο Μποζγκούρτ αποκαλύπτει ότι οι Τούρκοι εθνικιστές είχαν προσπαθήσει να κατασκευάσουν το 2003 και το 2004 εμπλοκή Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο με πτώση μαχητικού F-16. «Ήταν στημένο. Οι Τούρκοι θα κατέρριπταν τουρκικό μαχητικό και θα κατηγορούσαν την Ελλάδα».

Ερωτηθείς από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αν ο Ερντογάν θα μπορούσε να σχεδιάσει ένα παρόμοιο επεισόδιο πάνω από το Αιγαίο, ο Τούρκος δημοσιογράφος είναι κατηγορηματικός: «Όχι μόνο στο Αιγαίο, ακόμα και στη Θράκη μπορεί να δούμε ένα στημένο θερμό επεισόδιο. Δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσεις τις μηχανορραφίες από το να γίνουν πραγματικότητα. Οι περισσότεροι Τούρκοι στρατιωτικοί του ΝΑΤΟ εκδιώχθηκαν και πλέον δεν μπορούν να σταματήσουν τον Ερντογάν ούτε οι στρατιωτικοί».

Αναφερόμενος στον Ερντογάν τον αποκαλεί δικτάτορα και υποστηρίζει ότι επιθυμεί εξουσίες που δεν είχαν ούτε οι σουλτάνοι στην Οθωμανική αυτοκρατορία.

«Ελέγχει τα πάντα. Ακόμα και τα Μέσα Ενημέρωσης. Μπορεί να κατασκευάσει ειδήσεις, να βάζει ψεύτικες ειδήσεις και να αναζωπυρώνει τον τουρκικό εθνικισμό», τονίζει ο Μποζγκούρτ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μην ανησυχείτε, με υπουργό ΑΜΥΝΑΣ τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ και φρουρούς τον ΑΝΕΛ-ΖΟΥΡΑΡΗ να κοιμάστε ήσυχοι για εθνική ακεραιότητα.

    Ο ψεκασμένος συγΚΑΜΕΝΟΣ των ΑΝΕΛ παίζει στρατιωτάκια, θα ξυπνήσουμε με φέσι και φερετζέ στο κεφάλι… Ο ΤΣΙΠρΑΣ, ο συγΚΑΜΕΝΟΣ, η τοπική ΟΜ=Ομάδα μ@λακίας του ΣφΥΡΙΖΑ και ο τοπικός Μαυρογιαλούρος Κάπτεν Ηλίας θα είναι οι άγρυπνοι φρουροί των νησιών και με συντονιστή τον δοσίλογο δεξιό τους συνέταιρο Ζουράρη θα δώσουν ΤΖΑΜΠΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΑ για να γεμίσουν με κατοίκους όλα τα νησάκια…

  2. Μην ανησυχείτε, με υπουργό άμυνας τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ της κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα μας ρίχνει στεφάνια με ελικόπτερο τα χαράματα...

    Οι δοσίλογοι είναι ικανοί να βαφτίσουν την Τουρκική εισβολή αύξηση των τουριστών από την Τουρκία… Οι φασιστοαριστεροί είναι ικανοί να μας φορέσουν φέσια και μετά να έρχεται ο ψεκασμένος ΦΑΣΙΣΤΑΣ να μας ρίχνει και στεφάνι… ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ που θα καταστρέψετε την Ελλάδα.

  3. Όσο έχουμε τον συγΚΑΜΕΝΟ ΜΠΟΥΛΗ, που οι Κώοι τον έκαναν αυγολέμονο, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΝΝΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ.

    Φυσικά οι νησιώτες θα υπερασπιστούν τα νησιά μας σε αντίθεση με τους δοσίλογους των ΑΝΕΛ – ΣφΥΡΙΖΑ τύπου ΖΟΥΡΆΡΗ και ΚΑΡΑΝΙΚΑ θα κρυφτούν στο πηγάδι…

  4. Συντροφος νομικος ανεφερε διμερη συμφωνια εν ισχυ απο μεσα 1980 για παραχωρηση των νησιων του ανατολικου αιγαιου. Τι συζηταμε?

    • Λες; Γι'αυτό έχουμε τέτοια αντιμετώπιση με το μεταναστευτικό;

      Έτσι εξηγούνται και τα λόγια Ζουραρης που δεν τον πειράζει να μας πάρουν οι Τούρκοι λίγα νησιά. Αν έμενε στην Κω δεν θα τόλμαγε να πετάει τέτοια τρελά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ