«Ελευθέριος Βενιζέλος»: Ταξιτζής ξυλοκόπησε οδηγό transfer στο αεροδρόμιο

0
1421

Ο οδηγός ταξί, που συνελήφθη, μαινόμενος όρμησε στον 26χρονο και τον χτύπησε στο κεφάλι με βαρύ μεταλλικό αντικείμενο

Οδηγός ταξί επιτέθηκε με λοστό και «έσπασε στο ξύλο» οδηγό transfer στο αεροδρόμιο Ελευθεριος Βενιζέλος για ασήμαντη αφορμή.

Ο μαινόμενος ταξιτζής όρμησε πάνω στον 26χρονο ο οποιος σταμάτησε για να βοηθήσει έναν οδηγό του οποίου το SUV έβγαζε καπνούς και χωρίς λογο και αιτία, τον χτύπησε στο κεφάλι με το βαρύ μεταλλικό αντικείμενο.

Το θύμα αιμόφυρτο (όπως φαινεται και στις φωτο του protothema.gr) μετεφέρθη στο ιατρείο του Ελευθέριος Βενιζέλος και στη συνέχεια με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός ενώ ο θερμόαιμος οδηγός ταξί συνελήφθη και αύριο, Σάββατο, αναμένεται να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο.

Η αδιανόητη υπόθεση, η οποία για όσους γνωρίζουν ίσως έχει να κάνει με τον πόλεμο που εδώ και χρόνια επικρατεί στο αεροδρόμιο μεταξύ οδηγών ταξί και οδηγών εταιρειων transfer με φόντο τους πελάτες ακομη και εκείνους οι οποίοι κλείνουν μέσω της πλατφόρμας booking τις μετακινήσεις τους με τις ιδιωτικές εταιρείες, εκτυλίχθηκε λίγο μετά τη μία σήμερα το μεσημέρι.

taxi-bulling-01
taxi-bulling-02
taxi-bulling-03

Τι κατεθεσε το θύμα

Σύμφωνα με την κατάθεση του 26χρονου οδηγού «Είμαι οδηγός σε εταιρεία transfer με την επωνυμία (σ.σ: αναφέρεται στο ονομα της εταιρείας). Περί ώρα 13:10 κατευθυνόμουν επί της Αττικής Οδού στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα μετά την αναστροφή που ξεκινάει η Αττική Οδός και είδα ενα jeep να βγάζει καπνό απο τη μηχανή του.

Του έκανα σήμα να τον ενημερώσω και εκείνη τη στιγμή άκουσα ένα όχημα πίσω μου να κορνάρει και πηγα να αλλάξω κατεύθυνση προς τα δεξιά και απο τον καθρέπτη μου είδα οτι είχε μπει ήδη στη δεξιά λωριδα και άρχισε να με βρίζει λέγοντας μου: «υπάρχουν και άλλες λωρίδες να κατευθυνθείς. Αντε και @@@, μ@@@ πιτσιρίκι. Ελα κάνε δεξιά να σου πω εγώ»».

Και σταμάτησα δεξιά του δρόμου σε ασφαλές σημείο. Και ήρθε πίσω μου και ωρυόταν και κατεβήκαμε και οι δύο εκτός των οχημάτων μας και πήγα να του εξηγήσω τι συνέβη και εκείνος είχε στα χέρια του έναν λοστό. Κατευθυνόταν προς το μέρος μου με αγριες διαθέσεις και με χτύπησε στο κεφάλι.

Προσπάθησα να αμυνθώ με τα χέρια μου και χτύπησα και σε αυτά. Εν τω μεταξύ ειχε μαζευτεί αρκετός κόσμος και τον σταμάτησαν να με χτυπαει. Με ένα όχημα του αερολιμένα προσπαθούσαμε να τον βρούμε γιατί είχε φύγει με το όχημα του και τον σταματήσαμε έξω απο το ξενοδοχειο Sofitel και μετά απο λίγο ήρθε και η Αστυνομία. Εν συνεχεια ήρθε σταθμός του ΕΚΑΒ και με μετέφερε στο ιατρείο του αερολιμένα για τις πρώτες βοήθειες».

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ