Μάνος Δασκαλάκης: Ξεσπά ο πατέρας του – «Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση» (vid)

0
834

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη μίλησε για τον γιο του, τον θάνατο των τριών παιδιών αλλά και για την Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη έσπασε τη σιωπή του και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός ως προς την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης της, Τζωρτζίνας.

«Εάν ο γιος μου ήταν αμελής και έκανε λάθη με την οικογένειά του να το δεχτώ. Έγινε πατέρας πολύ νέος. Όλοι αυτοί που εμπλέκονται έκαναν σωστά τη δουλειά τους; Εάν την έκαναν δεν θα είχαμε καταλήξει στον θάνατο τριών παιδιών. Θα έπρεπε να ήταν πιο προσεκτικοί και να διασταυρώνουν με διπλές και τριπλές εξετάσεις τους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας. Τόσο καιρό ακούμε τις συνομιλίες της Ρούλας και του Μάνου, τους τσακωμούς. Είναι ασέβεια. Τρία παιδιά περιμένουν τη δικαίωση», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη, μιλώντας στον Alpha.

Σε άλλη συνομιλία ο πατέρας του Μάνου Δασκαλάκη σημείωσε: «Η Τζωρτζίνα για αρκετό καιρό είχε εισαχθεί σε κέντρο αποκατάστασης και έκανε φυσιοθεραπείες. Πολλές φορές η Ρούλα ζητούσε από τους γιατρούς να βιντεοσκοπούν τις ασκήσεις που έκανε. Μάλιστα τους έδινε οδηγίες από το τηλέφωνο. Μου είχε στείλει αυτά τα βίντεο και σε μένα. Τραβούσε συνεχώς βίντεο την Τζωρτζίνα. Μου φάνηκε περίεργο γιατί κάνει κάτι τέτοιο, όμως σκέφτηκα μητέρα είναι νοιάζεται για το παιδί της. Όμως τώρα που το σκέφτομαι ξανά, γνωρίζοντας την εμμονή της για τον Μάνο, κατάλαβα ότι έγραφε βίντεο για να του τα στέλνει. Για να τον έχει συνέχεια δίπλα τους».

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1316197/manos-daskalakis-xespa-o-pateras-toy-tria-paidia-perimenoyn-ti-dikaiosi-vid

Πάτρα: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας – Τι έστελνε η Πισπιρίγκου στο γιατρό;

Πάτρα: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας - Τι έστελνε η Πισπιρίγκου στο γιατρό;
Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τα μηνύματα της Ρούλας Πισπιρίγκου σε γιατρό δύο ημέρες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Πάτρα: Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νοσηλεία της Τζωρτζίνας. Οι εξετάσεις που δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα στην καρδιά της αλλά και το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, καθώς έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας νέα στοιχεία από την πολύμηνη νοσηλεία της.

Να θυμίσουμε ότι η εννιάχρονη παθαίνει την πρώτη ανακοπή καρδίας στις 11 Απριλίου του 2021 στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο και μεταφέρεται αμέσως στο Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Ρίο.

Στο ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή TLive, το τρεντ της στη ΜΕΘ, τρεις ημέρες μετά, στις 14 Απριλίου, δείχνει πως η καρδιά της δεν έχει πρόβλημα. Μια καρδιά που λειτουργεί κανονικά μετά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να την επαναφέρουν για 55 ολόκληρα λεπτά.

Η Τζωρτζίνα εισάγεται στο Ρίο και στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου οι γιατροί δίνουν μέχρι τα ξημερώματα έναν δύσκολο αγώνα για να την σταθεροποιήσουν. Οι μέρες περνούν και η Τζωρτζίνα διαφεύγει τον κίνδυνο. Δίπλα της, έχει πάντα το τάμπλετ της για το οποίο ζητήθηκε, πρόσφατα να γίνει εκταφή.

Για πρώτη φορά το τάμπλετ της 9χρονης Τζωρτζίνας, με το οποίο ετάφη.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Τα μηνύματα σε γιατρό

Στις 19 Ιουλίου του 2021 η Τζωρτζίνα παίρνει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών και επιστρέφει στο σπίτι της για 7 μήνες. Στις 24 Δεκεμβρίου μία ημέρα πριν τα Χριστούγεννα η Ρούλα Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα σ’ έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλά Χριστούγεννα να έχετε με υγεία. Η Παναγία και η γέννηση του Χριστού μας, να σας δίνει ευλογία και δύναμη και να σας ανταμείβει για τα καλά που κάνετε για όλα τα παιδιά του κόσμου. Φιλιά από τη μικρή σας φίλη Τζωρτζίνα.

Τρεις ημέρες μετά, στις 27/12 η Ρούλα στέλνει ένα ακόμη μήνυμα, ζητώντας να της επιτρέψουν να δώσει δώρα στα παιδάκια που νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλησπέρα σας, τι κάνετε; Θα ήθελα να μου πείτε πόσα παιδάκια νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας να φέρω κάποια δωράκια την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Στις 19 Ιανουαρίου η Τζωρτζίνα εισάγεται και πάλι στο Ρίο με αναφερόμενα από τη μητέρα της επεισόδια σπασμών. Στις 26 Ιανουαρίου μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού προκειμένου να διερευνηθούν οι αλλεπάλληλες κρίσεις του παιδιού. Μία ημέρα μετά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ενημερώνει με μήνυμα έναν από τους γιατρούς της Τζωρτζίνας στην Πάτρα πως όλες οι εξετάσεις του παιδιού είναι φυσιολογικές.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Χαίρεται, έγινε το εγκεφαλογράφημα της μικρής. Δεν δείχνει κάτι. Μας είπαν πωΟΛΟς είναι ένα φυσιολογικό εγκεφαλογράφημα για τον εγκέφαλο της μικρής. Καρδιολογικός έλεγχος που έγινε μας είπαν ότι είναι φυσιολογικός για την καρδιά της μετά την ανακοπή. Περιμένουμε νεότερα.

Διαβάστε επίσης:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ