Ατύχημα με λεωφορείο στα Ιωάννινα – Λιποθύμησε στο τιμόνι ο οδηγός & διακομίστηκε στο νοσοκομείο

11
1329

Στο νοσοκομείο διακομίσθηκε ο οδηγός λεωφορείου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων μετά από ατύχημα που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου.

Το λεωφορείο έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο και ήδη είχε παραλάβει εργαζόμενους για να τους μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης.

Την ώρα που βρισκόταν στο χωριό Λυκοτρίχι, ο οδηγός λιποθύμησε με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί και να καταλήξει πάνω στις προστατευτικές μπάρες.

Κανένας από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε ενώ ο ίδιος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της Τροχαίας ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική προκειμένου να κόψει τις μπάρες ώστε να μπορέσει να απεγκλωβιστεί και να απομακρυνθεί το όχημα.

Πηγή: epiruspost.gr

Πηγή: https://www.skai.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

11 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πόσο ΤΡΑΓΙΚΟΣ είσαι. Δεν βαρέθηκες να δείχνεις το μέγεθος της βλακεία σου?

      • Που βγήκες να ακυρώσεις την άλλη άποψη και την αμφισβήτηση που είναι η αρχή της έρευνας και της αναζήτησης της αλήθειας περνιέσαι για έξυπνος; ή είσαι βαλτός και γλύφτης του συστήματος; Μπορεί και χρήσιμος ηλίθιος αν θες να βαυκαλιστείς ότι είσαι ‘ασφαλής’ επειδή πίστεψες και έπεσες θύμα σε όλη αυτή την καλά στημένη ιστορία φρίκης

        • Από πού πιάνεσαι και βγάζεις πόρισμα για το τι έπαθε ο οδηγός. Εδώ οι ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ χρειάζονται μέρες για να αποφανθούν. Εκτός αν εσύ έχεις φάει σ@@τ@ από μάγο και τα γνωρίζεις από το πρώτο δευτερόλεπτο τα αίτια. ΑΝΟΗΤΕ-Η φαντασμένε μπουρδολογε. Είστε 3-4 ανόητοι κολλημένοι που φαντάζεστε δαίμονες και alliens.

        • Εξαρτατε ποιος εχει την αποψη φιλε μου σε θεματα επιστημης.Αν το λεει η κυρακατινα απλα λες να την μαζεψουν

  1. Το ποιο ασφαλές μέσο από εδώ και πέρα είναι το πλοίο. Έχει πρώτο δεύτερο τρίτο και δόκιμο. Στατιστικά κάποιος θα το σταματήσει.Τα υπόλοιπα ο θεός βοηθός.

  2. Κυρακατίνα-ΡΑ εννοείς την σελινομαιντανό Παγώνη με τα κόλλυβα στα πρωινάδικα φυσικά

    Ή τις συμβάσεις τους. 15 εκατομμύρια ευρώ έχει πάρει μίζες.. Εεε συγνώμη.. Επιδοτήσεις για έρευνα τις λένε…. Από το 2020 ο ΤΣΙΟΡΔΑΣ..για την. Κρίση πιθανής πανδημίας.. (οποιοσδήποτε θελει του στέλνω το ΦΕΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (ΦΕΚ
    .. … Όταν ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΚΑΝ Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ…2 μήνες μετά αρχίζουν οι εμβολιασμοί δείχνει πόσο οργανωμένο ήταν το έγκλημα… 20 ευρώ το μπόλι κάθε γιατρός κι ένα κάοο λεφτά στα ΜΜΕ για να βγάλουν το ΣΚΑΣΜΟ και να πουλάνε ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ. Σοκάρει το ποσό που πήρε ο Θ.Βασιλακόπουλος εν μέσω κορωνοϊού από φαρμακευτικές – Δείτε τις συμβάσεις https://www.ergolavikoi.gr/sokarei-to-poso-poy-pire-o-th-vasilakopo/

    • Πρόσφατα ξανά εκλέχτηκε πρόεδρος από επιστήμονες.Εσυ τι ακριβώς είσαι που την βρίζεις;Ο Παπούς σου ήταν από τους κουκουλοφόρους συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή.Από αυτόν πήρες;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ