Κ. Γαβαλά: Χρειαζόμαστε ένα Λειτουργικό Σύστημα Υγείας στα Δωδεκάνησα!

8
800

Η μετά-Covid εποχή, αν και αδόκιμος ως όρος ακόμα, μας βρίσκει εδώ στα Δωδεκάνησα γυμνούς, σε απόγνωση σχετικά με το Σύστημα Υγείας και τις απαραίτητες προσφερόμενες παροχές.

Είμαστε συναισθηματικά φορτισμένοι από την απώλεια δικών μας ανθρώπων, πολιτικά ενοχλημένοι από την αδιαφορία και την αποσταθεροποίηση των υπηρεσιών υγείας αφού οι χρηματοδοτήσεις προς τα νοσηλευτικά ιδρύματα και την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας αντι να ενισχυθούν μειώνονται, ανθρώπινα προβληματισμένοι για την πορεία που ακολουθεί ένα σύστημα το οποίο δείχνει να μην έχει τιμόνι!

Δεν θέλω να φανώ άδικη και αχάριστη προς το φιλότιμο τόσο των συναδέλφων που στήριξαν και στηρίζουν συχνά με αυταπάρνηση το σύστημα, αλλά ούτε και προς κάποια πολιτικά πρόσωπα που παρότι σε αντιδιαμετρικά αντίθετο ιδεολογο-πολιτικό χώρο από τον δικό μου, εντός και εκτός του κυβερνητικού πλαισίου, λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, αλλά το θετικό αποτέλεσμα δυστυχώς δεν είναι αρκετό για να αναιρέσει την ανασφάλεια και τον φόβο.

Και ως ακρίτες νησιώτες, ως μεγάλοι συντελεστές συνεισφοράς στο ΑΕΠ της χώρας, ως Έλληνες πολίτες δεν μας αξίζει!

Είναι η επίγνωση που πλέον διακατέχει όλους μας ότι συχνά «δεν προλαβαίνεις» να φύγεις για τα «μεγάλα» νοσοκομεία, είναι ότι η ακρίβεια χτυπάει πλέον κάθε σπιτι, κάθε νοικοκυριό και κάθε επιχείρηση κάνοντας την καθημερινότητα δύσκολη, είναι ότι επιζητούμε ποιότητα στην ζωή μας για την οποία θυσιάζουμε οικονομικές απολαβές και χρόνο, και προπάντων είναι το αίσθημα ασφαλείας που έχουμε ανάγκη να αισθανόμαστε για να αντέξουμε τα δύσκολα! Αυτήν την οικονομική αβεβαιότητα, την αβεβαιότητα που οι ευρωπαϊκές και παγκόσμιες συγκυρίες και ισορροπίες δημιουργούν στην προσμονή για το αύριο και το σταθερό περιβάλλον για το μέλλον των παιδιών μας!

Έχουμε ανάγκη το σπιτι μας να το νιώθουμε ως σταθερή, στερεά βάση και η δυνατότητα εξασφάλισης της Υγείας είναι απαραίτητο συστατικό!

Ίσως να είναι η πρώτη φορά που η φωνή όλων των νησιωτών από άκρη σε άκρη ενώνεται σε μια κοινή κραυγή αγωνίας!!!

Είναι η ευκαιρία που έχουμε για να ακουστούμε δυνατά στα κέντρα των αποφάσεων και να απαιτήσουμε το αυτονόητο!

Λειτουργικό σύστημα Υγείας στα Δωδεκάνησα!!!!

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτά κυρία μου,εμείς τα λέμε κάθε μέρα όλο το χρόνο εσείς και το συναφι σας μόνο προεκλογικά

  2. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ,ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΡΊΝΕΤΕ .ΕΧΟΥΜΕ 39 ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ 6 ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ 5 ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
    ΜΕΤΑΞΎ ΣΑΣ ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΣΩΣΤΑΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΣΑΣ ΑΝ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΕΠΟΥΣΑ ,ΑΝ ΤΗΡΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΩΡΑΡΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΣΑΣ , ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ . ΚΥΡΙΑ ΓΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΞΗ .

  3. ΑΠΕΥΘΎΝΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ. ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΖΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ ΜΗΝ ΤΟ ΥΠΟΝΟΜΕΎΕΤΑΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ .ΜΗΝ ΒΓΆΖΕΤΕ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΚΑΙ ΔΥΣΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΎΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΑΣ. ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΚΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΥΠΑΙΤΙΌΤΗΤΑ.

  4. Πρώτον είσαι πολύ ωραία στην φωτογραφία. Το έχεις δεύτερον μην μας δουλεύεις το τι χρειαζόμαστε το ξέρουμε τι κάνετε δεν μου λέτε. Το λειτουργικό σύστημα υγείας πότε θα γίνει με τις μονήρεις ειδικότητες ή με την πληθώρα των γιατρών που ήρθαν μετά το συλλαλητήριο είμαι τους ειδικευόμενους γιατρούς που θα έρθουν ως παθολόγοι στο νοσοκομείο τέτοια αναβάθμιση και τι θέλουμε κυρία Γαβαλά

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.