ΣΥΡΙΖΑ: Οι σύνεδροι από Κω & Οι… σταρ του συνεδρίου, μεταξύ αυτών η Δήμαρχος Τήλου Μ. Καμμά, η Ζ. Τσιριγώτη κ.α.

4
1154
Ονόματα για όλα τα γούστα και σχεδόν από όλους τους χώρους της δημόσιας ζωής περιλαμβάνει ο κατάλογος των 150 αριστίνδην προσωπικοτήτων που λαμβάνουν μέρος στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Γνωστά και σημαντικά ονόματα από το χώρο των τεχνών, του πολιτισμού, του επιχειρείν, της ασφάλειας αλλά και του αθλητισμού συναντά κανείς στον κατάλογο των 150 αριστίνδην προσωπικοτήτων  στο 3ο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Από την (πρώην Υπουργό Πολιτισμού) Λυδία Κονιόρδου μέχρι τον Σταμάτη Κραουνάκη και από τον Γρηγόρη Γεροτζιάφα μέχρι τη Δήμαρχο Τήλου, Μαρία Αλειφέρη Καμμά, οι προσωπικότητες αυτές δίνουν έναν άλλο τόνο, υπερκομματικό, θα έλεγε κανείς στο συνέδριο του κόμματος.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν είναι και αυτό του πρώην άσου και προπονητή του Παναθηναϊκού, Χουάν Ραμόν Ρότσα η εκτίμηση του οποίου στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα έχει εκφραστεί δημοσίως (και όχι μόνο στην Ελλάδα).

Αλλά ονόματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά της ερευνήτριας της NASA (και πρώην υποψήφιας ευρωβουλεύτριας με τον ΣΥΡΙΖΑ) Νατάσσας Ρωμανού, της τραγουδίστριας Τάνιας Τσανακλίδου, του Κοσμήτορα της Σχολής Επιστημών στο Πάντειο Πανεπιστημίου, Δημήτρη Χριστόπουλου, του πρώην αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Γεωργίου Καμπά και της εν αποστρατεία αντιστρατήγου της ΕΛΑΣ, Ζαχαρούλας Τσιριγώτη.

 News247.gr

Οι σύνεδροι από Κω:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία η πενταλφα και το σκηνικό με το κόκκινο και μαύρο χρώμα. Σήμερα ακολουθεί η θυσία βρεφών στον Ασταρώθ, και το αίμα των 10 παρθενων στον Βελιάλ. Το συνέδριο θα κλείσει με τον ύμνο προς τον μεγα Παζούζου

  2. Καθιστοί στον Ζελένσκι, όρθιοι στον Ζάεφ, σούζα στον Πουτιν, στ’ ανάσκελα στα χρυσαύγουλα,
    με τη γλώσσα έξω στα ψέκια, με υποκλίσεις στους ποινικούς, με ανοιχτές αγκάλες στους»επενδυτές»
    και στα 4 με τους Τούρκους.
    Το Κάμα Σούτρα συνεδριάζει

  3. Πήγαν να καμαρωσουν την Τασία, τον Μουζαλα και την στρατηγό Τσιριγωτη. Να θυμηθούν το ΚΑΠΤΑΙΝ ΗΛΙΑΣ, τις ροές του 2015,τα χοτ σποτ, τότε που λιαζονταν στην παραλιακή και στο κέντρο της πόλης. Τότε που ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ έρχονταν με ελικόπτερο, έπειτα από την αποτυχημένη επίσκεψη του στο δημαρχείο. Τότε που ο τοπικός βουλευτής ντρεπονταν που ήταν από την Κω και θα μεταδημοτευε στην Κάλυμνο. Πήγαν να θυμηθούν τα παλιά και αγύριστα χρόνια. Ο λαός δεν ξεχνα τι σημαίνει αριστερά. Καληνύχτα γιαλαντζι σύντροφοι……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ