Λαμπρόπουλος: Μπορεί η μητέρα να σκότωσε την Μαλένα, για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της;

0
1579

Πάτρα: Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα», μιας και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Ρούλα Πισπιρίγκου υπάρχει ενδεχόμενο να έχει δολοφονήσει το πρώτο παιδί της οικογένειας, την Μαλένα, για να μην αποχωριστεί τον σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Πρόκειται για μια υπόθεση, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί «θρίλερ», όπου τους τελευταίους μήνες μονοπωλεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, αλλά και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, μιας και ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη φαίνεται σιγά σιγά να εξιχνιάζεται.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε το απόγευμα της Παρασκευής 8 Απριλίου στην εκπομπή Live News και έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη για τον θάνατο του πρώτου παιδιού της οικογένειας, της Μαλένας, η οποία είχε χάσει την ζωή της το 2019 μέσα στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά την πρώτη της χημειοθεραπεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, ιατρικές πηγές ανέφεραν ότι το πρόβλημα λευχαιμίας, που φαίνεται να αντιμετώπιζε το παιδί, είχε χαρακτηριστεί από τους θεράποντες γιατρούς ιάσιμο, αν και εφόσον ακολουθηθεί η σωστή αγωγή και ο απαραίτητος κύκλος χημειοθεραπειών.

Οι γιατροί είχαν ενημερώσει τους δυο γονείς ότι κάποιος θα έπρεπε να μείνει με την Μαλένα στην Αθήνα για δυο χρόνια περίπου, μιας και το παιδί έπρεπε να παραμείνει σε ξενώνες φιλοξενίας, όπως της «Φλόγας» ή της «Ελπίδας», για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, προκειμένου να της κάνουν ορισμένες εξετάσεις και ένας από τους δυο θα έπρεπε να την συνοδεύσει.

Σύμφωνα με το Βασίλη Λαμπτόπουλο, πηγές αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο ζήτημα είχε φέρει πολλές εντάσεις στο ζευγάρι, καθώς ο Μάνος Δασκαλάκης είχε ξεκαθαρίσει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι δεν μπορούσε να μείνει στην Αθήνα για περίπου δυο χρόνια, όσο θα διαρκούσαν δηλαδή οι θεραπείες της Μαλένας, αλλά θα έπρεπε να γυρίσει πίσω στην Πάτρα.

Και στο συγκεκριμένο σημείο, ο δημοσιογράφος έθεσε το καίριο ερώτημα του αν θα μπορουσε η 33 χρονη σήμερα μητέρα να έχει σκοτώσει το παιδί της, μόνο και μόνο επειδή θα έπρεπε να αποχωριστεί τον Μάνο Δασκαλάκη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ