Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Προφυλακίστηκε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας | O Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

2
1811
Απολογία στην ανακρίτρια της 33χρονης γυναίκας από την Πάτρα που κατηγορείται για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της στο Νοσοκομείο Παίδων, Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022 (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας – Χορήγησαν την κεταμίνη στο παιδί μου οι γιατροί, υποστήριξε – Ψυχρή και αμετανόητη ενώπιον της ανακρίτριας – Οι δικηγόροι της είπαν ότι, στο άκουσμα της απόφασης, η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε έκπληκτη, καθώς περίμενε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους

Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε μετά την σημερινή απολογία της στην 18η τακτική ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, κατηγορούμενη για τη δολοφονία με κεταμίνη της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη επί 4,5 ώρες (όσο περίπου διήρκησε η απολογία της) παρέμενε ψυχρή και συνειδητοποιημένη ενώπιον της ανακρίτριας και έδωσε «μάχη» προκειμένου να πείσει για την αθώοτητά της.

Το βασικό επιχείρημα που προέταξε -«κόντρα» στα στοιχεία της δικογραφίας- ήταν οτι οι γιατροί από αμέλεια ή λάθος χορήγησαν τη θανατηφόρα δόση κεταμίνης στην κόρη της. Υποστήριξε ότι η τοξική ουσία υπάρχει στην Παιδιατρική κλινική του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού». Πλην όμως, οι ισχυρισμοί που προέβαλε δεν έγιναν δεκτοί και με τη σύμφωνη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε.

Φεύγοντας από τα δικαστήρια, η 33χρονη δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, αναχώρησε για τη ΓΑΔΑ, προκειμένου από εκεί να μεταφερθεί στις φυλακές.

H Ρούλα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

Οι δικηγόροι της, Κωνσταντίνος Ζάρδας και Όθων Παπαδόπουλος, είπαν ότι, στο άκουσμα της απόφασης, η 33χρονη ξέσπασε σε κλάματα, ενώ εξέφρασε έντονη ανησυχία για τις συνθήκες κράτησής της και για την ασφάλειά της.  Όπως είπε, δήλωσε έκπληκτη, καθώς περίμενε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Με το υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια, η 33χρονη υποστήριξε ότι το θανατηφόρο επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώθηκε στις 14.30 το μεσημέρι της 29ης Ιανουρίου του 2022, αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Ως εκ τούτου, όπως φέρεται να ανέφερε η κατηγορούμενη ενώπιον της ανακρίτριας, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό, αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

pispirigou-metafora-0
pispirigou-metafora-m
PISPIRIGKOU-GADA__2_
gada-pispirigkou__1_
gada-pispirigkou__2_
gada-pispirigkou__3_

Ειδήσεις σήμερα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Είμαι μητέρα που έχω χάσει τρία παιδιά και είμαι ένα βήμα πριν τη φυλακή, είπε στην ανακρίτ

Αγγελική Νικολούλη: Ο Μάνος Δασκαλάκης έχει ηχογραφημένα μηνύματα με τη Ρούλα να τον απειλεί

nikolouli222

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι – Τι είχε πει ο ίδιος στην 33χρονη μητέρα, όταν εκείνη ζήτησε να θάψουν την Τζωρτζίνα μαζί με το τάμπλετ της

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση της Πάτρας έκανε η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή Live News στο MEGA.

Σύμφωνα με όσα είπε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», η ίδια έχει στην κατοχή της μαρτυρίες ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου απειλούσε τον Μάνο Δασκαλάκη -και μάλιστα, ο τελευταίος έχει ηχογραφημένα μηνύματα με την εν διαστάσει σύζυγό του να τον απειλεί.

Αυτός ήταν και ο λόγος, σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που ο Μάνος Δασκαλάκης δεν άντεξε και αποφάσισε να φύγει από το σπίτι.

Τον τελευταίο καιρό ο Μάνος έλεγε σε φιλικά του πρόσωπα πως η Ρούλα Πισπιρίγκου τον απειλεί και τον τρομάζει η συμπεριφορά της. Δεν ξέρω αν έχει ενημερώσει την αστυνομία, αλλά ο Μάνος έχει κρατήσει ηχογραφημένα στοιχεία από τις απειλές της γυναίκας του» είπε η Αγγελική Νικολούλη και προσδιόρισε χρονικά το γεγονός, την περίοδο που ο Μάνος Δασκαλάκης έφυγε από το σπίτι.

Όσο για την αποκάλυψη που είχε κάνει στο «Φως στο Τούνελ», ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήθελε η Τζωρτζίνα να ταφεί μαζί με το τάμπλετ της, η Αγγελική Νικολούλη είπε: «Και μένα μου είχε πει (η Ρούλα) ότι φοβόταν μην κλέψουν το τάμπλετ στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ρωτούσε για τις κάμερες. Το τελευταίο δεκάμηνο, η Τζωρτζίνα δεν μπορούσε να παίξει με το τάμπλετ, γιατί ήταν τετραπληγική. Στην κηδεία, οι φίλοι θυμούνται ότι η Ρούλα επέμενε να βάλει το τάμπλετ στο φέρετρο και αντέδρασε ο άντρας της. Της είπε: “Αντί να φέρεις ένα κουκλάκι, φέρνεις το τάμπλετ; Να φέρεις και έναν φορτιστή να θάψουμε;”».

Στην εκπομπή Live News αναφέρθηκε επίσης ότι η προσωρινή άρση απορρήτου που είχε γίνει από τις Αρχές τόσο στη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και σε πρόσωπα του κοντινού της περιβάλλοντος, η 33χρονη έψαχνε στο Διαδίκτυο ουσίες που μπορούν να επιφέρουν τον θάνατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, έψαχνε στο Google «ουσίες που μπορούν να σκοτώσουν» με γοργές διαδικασίες και όσο το δυνατόν πιο… αφανείς. Ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές το χρονικό διάστημα κατά το οποίο η μητέρα των τριών παιδιών έκανε αυτές τις αναζητήσεις.

Μέσα στις ουσίες που ανακάλυψε, ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η κεταμίνη.

Ειδήσεις σήμερα:

Εντολή για εκταφή της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου στην Πάτρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένταξη ικανοποιηθηκατε βοθροκαναλα και καταπτυστες εκπομπές που χωσατε ένα υπόδικο στη φυλακή;; παραγκωνισατε τη δικαιοσύνη τους δικηγόρους τους ιατροδικαστές και προκαταδικασατε πριν τα δικαστήρια. Ο όχλος του αμερικανικού νόμου του Λιντς εξού και το λιντσάρισμα. Σήμερα αυτή αύριο εσείς . έχει η ζωή γυρίσματα και καραβοτσακισματα. Ο Νομικός πολιτισμός είναι ανύπαρκτος. ανθρωπιά μηδέν. Ετοιμάστε κρεμάλες όλοι οι αναμάρτητοι δήμιοι. Ναι μπορεί να είναι ένοχη. Εσείς γιατί τόση τρομαχτική απανθρωπιά.;; Μην έχετε απορία για τα δεινά που μας βρίσκουν.
    Στην φυλακή ήμουν και μου κάνατε επίσκεψη…. Ιησούς Χριστός…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ