Οργή λαού στην Πάτρα: Ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

3
1736

Κόσμος έχει συγκεντρωθεί έξω απο το σπίτι της οικογένειας – Οι συγγενείς που βρίσκονται στο σπίτι ζήτησαν βοήθεια από την ΕΛΑΣ γιατί λένε πως δέχτηκαν απειλές για τη ζωή τους

Ισχυρή αστυνομική δύναμη έφτασε πριν από λίγο έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου καθώς το πλήθος, που ολοένα και μεγαλώνει, είναι εξαγριωμένο με την αστυνομία να φοβάται ότι η κατάσταση θα ξεφύγει εκτός ελέγχου.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr ο κόσμος καταφέρεται κατά των αστυνομικών φωνάζοντας «τι τους προστατεύετε ρε».

Οι αστυνομικές δυνάμεις κατέφθασαν μετά από τηλεφώνημα των συγγενών της Ρούλας Πισπιρίγκου, που βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στο σπίτι, διότι  όπως ανέφεραν δέχτηκαν απειλές κατά της ζωής τους. Εξήγησαν στους αστυνομικούς ότι επιθυμούν να φύγουν από την οικία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάνε στα σπίτια τους και πως αν το επιχειρήσουν υπάρχει κίνδυνος ακόμη και να τους λιντσάρουν.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο και χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

patra002
patra003

Νωρίτερα σήμερα το εξαγριωμένο πλήθος πήγε να λιντσάρει τη μάνα και την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Πάτρα: Επεισοδιακή είσοδος της μητέρας της Ρούλας Πισπιρίγκου στο σπίτι της

Μάλιστα έχουν γράψει τη λέξη «Θάνατος στους  παιδοκτόνους», στα πατζούρια του σπίτιού, όπως δείχνουν εικόνες από το σημείο.

patra001
patra006
Ακολουθήστε το protothema.gr

Πώς εξιχνιάστηκε ο θάνατος της Τζωρτζίνας – Το σενάριο για εννέα απόπειρες να σκοτώσει την κόρη της

roula-pispirigou-0

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δεν είχαν άλλη ασχολία από τον θάνατο των παιδιών. Εκπομπές κι εκπομπές βρήκαν εύκολο τρόπο να τα «κονομάνε «.
    Και τώρα βγήκαν και οι …ελληνοταλιμπάν στους δρόμους..

    Αν δεν είμασταν όλοι για μόνιμο εγκλεισμό σε φρενοκομείο, η πορεία των πραγμάτων ίσως θα έπρεπε να είναι: 1) Περίεργη είδηση 2) Αθόρυβος ερευνες της Αστυνομίας, των Ιατροδικαστών ή ακόμη και ΣΙΩΠΗΛΗ δημοσιογραφική έρευνα. 3) Ανακοινωση των ευρηματων της έρευνας. 4) Η Πολιτεία δικάζει κι ο Θεός είναι ο μόνος που αποφαίνεται. Όλα τα άλλα είναι σηψαιμικά, ενός πολιτισμού νεοπιθήκων.

  2. Λυπάμαι πολύ για την κοινωνία που ζω . Ο όχλος θύμιζε Μεσαίωνα να ρίξουν στην πυρά τη φόνισσα . Μου έφερε την εικόνα του Χριστού στα Άγια Μαρτυρία του. Με τρόμαξε και με προβλημάτισε τόσο. Κανένας δεν υποστηρίζει ένα φονιά η μία φόνισσα. Αλλά το να κάνει ο καθένας τον τηλεοπτικό δικαστή η να φτιάχνει καταπτυστες εκπομπές για τον παρά ..είναι ότι πιο αποκρουστικό ..άραγε όλοι αυτοί που μαζεύτηκαν να πετροβολισουν τη φόνισσα δεν έκαναν ποτέ μοιχεία δεν είπαν ψέματα δεν έκλεψαν δεν σκότωσαν με έκτρωση τα αγέννητα παιδιά τους;; Η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα τιμωρήσει αυστηρά τη φόνισσα αν είναι και όχι ο κάθε εκδικητικός και αναμάρτητος . Γιατί οι άνθρωποι συνηθίζουν να κλωτσούν όποιον πέσει. Επίχαρμος ο φιλόσοφος από την Κω

  3. Συμφωνώ με τον προλαλησαντα ούτε στη ζούγκλα των πρωτόγονων με τα κοντάρια και τα τόξα δεν συμβαίνουν αυτά. Έλεος γιατί τόσο μένος σε ένα υποδεικο;;πόσος κανιβαλισμός από τα βοθροκαναλα και τις κουτσομπολιστικες καταπτυστες εκπομπές. Δεν υπάρχει κανονισμός ΕΣΡ Δικαιοσύνη για τέτοια είδους διασυρμό;; Έχουμε την πανδημία έχουμε τον πόλεμο την ακρίβεια τις ελείψεις. Με τις φονισσες ας ασχοληθεί η Δικαιοσύνη να βγάλει άκρη. Τις σκοτώνουμε πριν δικαστούν έτσι;;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ