Η επιχείρηση – θρίλερ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη προκαλεί θάνατο σε 20 λεπτά»-Έτσι θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ | Η αντίδραση της Νικολούλη (ΒΙΝΤΕΟ)

13
5641

Η επιχείρηση – θρίλερ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη προκαλεί θάνατο σε 20 λεπτά»

Η επιχείρηση - θρίλερ για τη σύλληψη της Πισπιρίγκου: «Η κεταμίνη προκαλεί θάνατο σε 20 λεπτά»

Μία ειδοποίηση που έλαβε η Αστυνομία από Μη Κυβερνητική Οργάνωση σήμανε συναγερμό στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, που επίσπευσε τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η πληροφορία ανέφερε ότι η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή της. Οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είχαν ήδη στα χέρια τους το πόρισμα των ιατροδικαστών που έδειχνε δολοφονία για την υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Εκτίμησαν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ήδη αρχίσει να υποψιάζεται ότι είναι θέμα χρόνου να βρεθεί κατηγορούμενη. Έτσι, οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να ρισκάρουν. Αμέσως οργάνωσαν την επιχείρηση για τη σύλληψή της.

Υπό άκρα μυστικότητα το Ανθρωποκτονιών είχε μάθει εδώ και δύο εβδομάδες προφορικά από την ιατροδικαστική υπηρεσία ότι η Τζωρτζίνα πέθανε από εξωγενή παράγοντα. Ότι κάποιος της είχε χορηγήσει κεταμίνη, ουσία θανατηφόρα που δεν συνδεόταν με τη φαρμακευτική αγωγή που λάμβανε λόγω τετραπληγίας. Όπως εξηγούν αρμόδιες πηγές, η κεταμίνη μπορεί να οδηγήσει εάν χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα σε θάνατο ακόμα και μέσα σε 20 λεπτά.

Αποφασίστηκε το δείγμα να σταλεί στο εργαστήριο του ΑΠΘ για να βεβαιωθεί ότι η ουσία χορηγήθηκε σε μεγάλη ποσότητα. Εδώ και λίγα 24ωρα η Αστυνομία ήταν βέβαιη για τα αποτελέσματα. Είχε διαβιβαστεί η πληροφορία ότι η δόση που χορηγήθηκε στο παιδί ήταν μεγάλη και θανατηφόρα.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην Πάτρα και συνέλαβαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μεταφέροντάς την στη ΓΑΔΑ.

Στο μεταξύ, όλο το προηγούμενο διάστημα η ΕΛ.ΑΣ. είχε λάβει καταθέσεις από γιατρούς και νοσηλευτές, οι οποίοι ανέφεραν ότι ουδέποτε χορήγησαν στο παιδί ουσία που να σχετίζεται με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι κατά το θάνατο της 9χρονης η μόνη παρούσα στο χώρο ήταν η μητέρα «ξεκλείδωσε» την έρευνα.

Αρμόδιες πηγές ξεκαθάριζαν εξ αρχής ότι η σύλληψη αφορά αποκλειστικά στην υπόθεση της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η αλήθεια ωστόσο είναι ότι οι Αρχές προσδοκούν να φωτιστούν και οι υποθέσεις των δύο άλλων παιδιών που έφυγαν μυστηριωδώς από τη ζωή. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο συσχετισμός της δικογραφίας για το θάνατο της Τζωρτζίνας με τις δικογραφίες για την Ίριδα και τη Μαλένα. Και βέβαια το μεγάλο ερώτημα είναι η στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου. Θα ομολογήσει τη δολοφονία της Τζωρτζίνας ή όχι.

Η μητέρα κρατείται στον 11ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής δεν έχει ομολογήσει, ενώ την Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Θέμα χρόνου θεωρείται να κληθούν για κατάθεση ο σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου και η θεία των παιδιών.

Διαβάστε επίσης:

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έτσι θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ – Υπό επιτήρηση και μόνη της σε ένα κελί

Ρούλα Πισπιρίγκου
Η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει κρατούμενη στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα η μητέρα της 9χρονης Τζωρτζίνας που κατηγορείται για τη δολοφονία του ίδιου της του παιδιού. Πώς θα περάσει το βράδυ της στη ΓΑΔΑ.

Από το απόγευμα της Τετάρτης (30/3) η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συλληφθεί και παραμένει κρατούμενη στη ΓΑΔΑ, με την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Η μητέρα των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, που πέθαναν μέσα σε διάστημα τριών ετών, αναμένεται να παραμείνει στο κτήριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής καθώς το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ο οποίος άσκησε την ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, λοιπόν, βρίσκεται στα κρατητήρια του έβδομου ορόφου της ΓΑΔΑ. Μέχρι στιγμής δείχνει ψύχραιμη, δεν μιλάει πολύ και δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα. Κατά η διάρκεια της νύχτας θα παραμείνει μόνη της, στον ειδικό χώρο των κρατητηρίων που προορίζονται για τις γυναίκες κρατούμενες.

Μάλιστα, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να έχει διαρκώς επιτήρηση από γυναίκα αστυνομικό, κι αυτό γιατί υπήρξε η πληροφορία για τις τάσεις αυτοκτονίας που είχε εκδηλώσει λίγο πριν τη σύλληψή της. Για τον ίδιο λόγο, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί έχουν αφαιρέσει τα κορδόνια από τα παπούτσια της, αλλά και τη ζώνη που φορούσε, έτσι ώστε να μην μπορεί να κάνει κάποια απόπειρα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν θα ρισκάρουν πιθανή προσπάθεια της κρατούμενης να προξενήσει κακό ακόμα και στον εαυτό της, για αυτό θα την έχουν διαρκώς φρουρούμενη καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου.

Επισκέψεις μπορεί να δεχθεί μόνο από τον δικηγόρο της, κάτι που αναμένεται να συμβεί προκειμένου να προετοιμάσει και τα όσα θα υποστηρίξει το πρωί της Πέμπτης στον εισαγγελέα.

Νέα «βόμβα» Κατερινόπουλου για Πισπιρίγκου: «Και τα άλλα δύο παιδιά έφυγαν από τα χέρια της»

Χαμός στο Twitter με τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου – Αποθέωση για Νικολούλη, Κατερινόπουλο, Λέων

Ρούλα Πισπιρίγκου: Την συνέλαβαν ενώ έδινε συνέντευξη (photos)

Εκείνη τη στιγμή μιλούσε με τη διευθύντρια σύνταξης της ιστοσελίδας best.gr, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου, με τη δημοσιογράφο να την ρωτά για την κεταμίνη που ανιχνεύθηκε στις στις τοξικολογικές εξετάσεις της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με την εν λόγω ιστοσελίδα εκείνη σταμάτησε ξαφνικά να απαντά στη συνομιλία στο messenger και 20 λεπτά αργότερα έγινε γνωστή η προσαγωγή της ώστε να μεταφερθεί στην Αθήνα.

«Επιμένουν ότι το παιδί έπαιρνε μόνο χαλαρωτικά και αντιεπιληπτικά ενώ έπαιρνε και ηρεμιστικά η Τζωρτζίνα. Κανείς δεν έχει πει ότι του παιδιού του έδωσα στο Παίδων πολλές δόσεις βαρβιτουρικού για να ηρεμήσει από τα επεισόδια. Αυτό δεν το λέει κανείς. Κι το βαρβιτουρικό το πρόσθεσαν εκεί, εγώ δεν έχω ανάμειξη σε αυτό», έγραψε στη δημοσιογράφο.

Επίσης, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν μετά την αποκάλυψη του εντοπισμού της κεταμίνης. «Τώρα έχει γίνει χαμός. Το τηλέφωνο δεν σταματάει. Άντε πάλι να λένε τα δηλητηρίασες. Απλά προκαλείται ένας χαμός τώρα», έγραψε.

«Όχι μόνο ιατρικά δεδομένα αλλά και φωτογραφίες της Μαλένας από το νεκροτομείο δηλαδή δεν υπάρχουν οι άνθρωποι. Εγώ δε μπορώ να καταλάβω πως ξεκίνησε όλο αυτό και το ένα έφερε το άλλο και έχουν δει όλοι πως πουλάει όλο αυτό και το τραβάνε από τα μαλλιά..Το τι ψεύτικη μαρτυρία και το τι ψέμα έχουμε ακούσει δε φαντάζεσαι» έγραψε.

Η αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη μετά τη σύλληψη της Πισπιρίγκου – Το νέο βίντεο

Αγγελική Νικολούλη: Το νέο βίντεο με τη μητέρα που παίζει με το παιδί της

Η θανατηφόρα ουσία που βρέθηκε στο αίμα της 9χρονης Τζωρτζίνας οδήγησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου στην ΓΑΔΑ. Μία μέρα μετά το trailer της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», όπου ακούσαμε τη δημοσιογράφο να αναφέρει πως έχει βρει στοιχεία και που προκάλεσε ερωτηματικά σχετικά με την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα, η Αγγελική Νικολούλη έκανε stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόλις έμαθε για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε αυτό ακούγεται η φωνή της μητέρας την στιγμή που παίζει με ένα από τα τρία παιδιά της, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το λογότυπο της εκπομπής η οποία θα προβληθεί την Παρασκευή, αφήνοντας να εννοηθεί πως υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία θα προβληθούν εκεί

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Νιώθω ντροπή και αηδία για τον κανιβαλισμο των καναλιων για την ωμοφαγια εναντίον μιας μητέρας που έχασε τα παιδιά της και δεν έχει ακόμη τίποτα αποδειχθεί.τωρα δεν χρειάζονται τα δικαστήρια σε καταδικάζουν τα κανάλια. Συχαινομαι αυτή την κοινωνία που διασύρει τους ανθρώπους ενόχους η αθώους με το πρόσχημα της δημοσιογραφίας.ηθελα να ξερα αν αποδειχθεί η αθωότητα της γιατί κανείς δεν ξέρει ακόμη πως βρέθηκε το δηλητήριο στο παιδάκι που θα κρυφτητε αν έχετε ντροπή πάνω σας. για χάρη της ακροαματικότητας και του παρά φτιάχνετε καταπτυστες εκπομπές.

    • Φαίνεται διάβασες την δικογραφία σε βάθος,τις μαρτυρίες,τις καταθέσεις,την ιστορία της λωλής παιδοκτόνου,τα ευρήματα,που όλα είναι συντριπτικά εναντίον της .σου ξέφυγε λίγο το ψυχογράφημα και η μάσκα που φοράει όταν χαμογελάει .

    • Μιας και παραιτούνται ο ένας μετά τον άλλο οι δικηγόροι υπεράσπισης

      Δεν αναλαμβάνεις εσύ, γιατί βλέπω να ορίζει κάποιον μαριονέτα ο Εισαγγελέας στο τέλος.κανενας δεν την αναλαμβάνει, αλλά εσύ να πέσεις τόσο χαμηλά;οι γνώσεις σου απ’ τον σχολιασμό κάθε θέματος, φαίνεται ότι είναι από αναλυτής φεισμπουκ μέχρι τουριστικής οικονομίας.

  2. Τα ίδια έγραψες και αλλού,,.. Όταν αποδειχθεί ποιος έπνιξε 3 αγγελούδια, και το ένα αβαυτιστο… (Ολοφάνερο.. Από την αδιαφορία, την ασέβεια προς τον θάνατο των παιδιών της, μάνας Να ντραπεις πρώτα για σένα και μετά για την εγκληματία του αιώνα..

  3. Τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων… :
    Η ποσότητα της κεταμίνης ήταν τόσο μεγάλη που θα μπορούσε να σκοτώσει και ελέφαντα…». Από αναφορά αξιωματικόυ του Ανθρωποκτονιών..
    η ποσότητα της ουσίας που βρέθηκε στο αίμα της εννιάχρονης Τζωρτζίνας, ήταν τέτοια που επέφερε το θάνατο της μικρής μέσα σε 10 με 15 λεπτά.

    Η μεγάλη ποσότητα της ουσίας δείχνει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε πρόθεση να σκοτώσει ακαριαία την 9χρονη κόρη της.. Όπως κατά την γνώμη μου σκότωσε και τα άλλα 2

  4. Ο σχολιασμός πηγαίνει στον κανιβαλισμό και τον διασυρμό της φόνισσας από τα κανάλια πριν δικαστεί .αλλά και στον αγριεμενο όχλο που θύμιζε μαισαιωνικες καταστάσεις σε ένα πολιτισμένο κόσμο . δεν έχει σκοπό να υπερασπιστεί τα φρικτά εγκλήματα που όλοι τα καταδικάζουμε.

  5. Στην πυρά στην πυρά κρεμάλα διασυρμός λυτσαρισμα εις θάνατο με πετροβολισμο προτείνω εγώ ο αναμάρτητος.

  6. Δεν φτάνει η θανατηφόρα παγκόσμια πανδημία ο ανεξέλεγκτος πόλεμος η ακρίβεια οι ελλείψεις αγαθών έχουμε και τη φόνισσα που ασχολούνται εδώ και μήνες όλα τα κανάλια και τρέχουν όλοι οι μεσαιωνικοί χριστιανοταλιμπάν να την λυντσάρουν. Λες και δεν υπάρχει Δικαιοσύνη να την δικάσει και να την κρεμάσει.

  7. Η ΕΡΤ μετέδωσε πως δεν βρέθηκε δηλητήριο η θανατηφόρα ουσία στα άλλα δύο παιδιά και ότι πέθαναν από καρδιοπάθεια το ένα και από λευχαιμία το άλλο. Το ζητούμενο είναι Ποιος έδωσε το δηλητήριο στο μεγαλύτερο παιδί που είχε και αυτό συγγενή καρδιοπάθεια αφού η μάνα του το αρνηται.

  8. Αυτές τις πληροφορίες δίνει το εγκληματολογικο για παραπλάνηση.. Το ζητούμενο είναι πόση δόση έδωσε η μανα στα παιδιά… Και ειδικά εντός νοσοκομείου που ξεψυχουσε το ένα παιδί… Και πόσες φορές στο σπίτι… Μέχρι να καταλήξει στο νοσοκομείο….

  9. Όλα σαββατοκύριακο… Όλα με ασφυξία… Τον κανιβαλισμο του εγκληματία πρέπει να αναφέρεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ