Μυστήριο με άγνωστο αντικείμενο στον Κορινθιακό ουρανό

1
808

Έκπληξη προκάλεσε σε κατοίκους από τα Ίσθμια Κορινθίας η ένα άγνωστο αντικείμενο που εθεάθη στον ουρανό το βράδυ της Δευτέρας.

Όπως περιγράφει ένας κάτοικος που είδε το παράξενο αντικείμενο στο Πρωινό, «Χθες το βράδυ, αλλά και εδώ και μήνες σε τακτά χρονικά διαστήματα, αυτό το άγνωστο αντικείμενο ίπταται στα 500 περίπου πόδια εδώ στον Κορινθιακό ουρανό, αν κάποιος γυρίσει στη θάλασσα εδώ του Κορινθιακού προς τον ανατολικό κόλπο είναι σίγουρο ότι θα το δει κυρίως με ξαστεριά, είναι σταθερό, έχει το σχήμα ενός μικρού αεροσκάφους, και κινείται περιστροφικά γύρω από τον άξονά του και εκπέμπει ένα άσπρο φως».

«Είδα το ρεπορτάζ το χθεσινό, και το σύνδεσα με τη μαρτυρία του άλλου ανθρώπου από την Επίδαυρο».

Σε ερώτηση του Λιάνγκα, εάν το αντικείμενο βγάζει ήχους, απαντάει: «Δεν βγάζει ήχους» και προσθέτει μεταξύ άλλων πως «πετάει σε σταθερό ύψος».

ΒΙΝΤΕΟ: https://www.mynews.gr/epidayros-deyteri-martyria-gia-to-ufo-vid/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Με τα Σκυλιά της Κολάσεως να τριγυρνούν, (το λες και...666) , ήταν αναμενόμενο....

    Εχει…. προβλεφθεί, πως ο Θεομπαίχτης Βαβυλωνιος – Μητσοτάκης, μετά τα όσα (ως Πριγκιπας του Σκότους) εφερε, βλ. σεισμούς, πλημμυρες, Αλπικούς χειμώνες, αφρικανικούς καύσωνες, κολοσσιαίες πυρκαγιές, θανατηφόρες πανδημίες και θανατηφόρα εμβόλια, την -ΞΑΝΑ!- φτωχοποιηση εκατοντάδων χιλιαδων Ελλήνων, τις απανωτές απώλειες Εθνικής Κυριαρχίας από τους Τούρκους, την εμπλοκη σε πολέμους κλπ. κλπ. , θα ολοκληρώσει το έργο του με …. ακρίδες, εξωγήινους, πριν στο τέλος, μετεωρίτης καταστρέψει τη Γη. Ο Γ’ Παγκόσμιος ΔΕΝ ήταν στην πρόβλεψη (παρότι ΑΝ συνέβαινε, τότε μόνο επί Μητσοτάκη!), και φαίνεται πως δεν θα γίνει..

    Πάντως για όσους φίλους ΔΕΝ γνωρίζουν για την ύπαρξη τους («UFO»), το μήνυμα τους είναι, μη φοβάστε, σας παρακολουθούμε και σας προστατεύουμε, δεν θα αφήσουμε την παράνοια να επικρατήσει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ