Κοροναϊός: Σταματούν οι εβδομαδιαίες ενημερώσεις για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα

1
1319

Δείτε κάθε πότε θα πραγματοποιείται πλέον η ενημέρωση για τον εμβολιασμό στην Ελλάδα

Την αλλαγή στον τρόπο, με τον οποίο θα πραγματοποιούνται οι ενημερώσεις για τον κοροναϊό ανακοίνωσε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όπως είπε, κατά τη διάρκεια της ενημέρωση της Δευτέρας ο κ. Θεμιστοκλέους, οι ενημερώσεις δεν θα γίνονται πλέον σε εβδομαδιαία βάση, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όποτε συντρέχει λόγος.

«Μην νομίζουμε ότι τελείωσε η πανδημία»

«Πριν δύο χρόνια, στις 11 Μαρτίου, ο ΠΟΥ ανακοίνωσε ότι ο κοροναϊός είναι πανδημία» σημείωσε στην αρχή της ενημέρωσης η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

Από όλους επιστήμονες η διατύπωση είναι σαφής: η αποκλιμάκωση των σκληρών δεικτών που επιτρέπει την χαλάρωση κάποιων μέτρων προστασίας δεν θα πρέπει να εννοηθεί ότι σηματοδοτεί το τέλος της πανδημίας, τόνισε η κ. Θεοδωρίδου.

Στο ερώτημα πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας, όλοι οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί, συνέχισε.

Στο βιβλίο της πανδημίας Covid υπάρχουν πολλά ακόμα κεφάλαια προς συγγραφή. Η επιστήμη στην αναμέτρησή της με το άγνωστο, θα επικρατήσει, δημιουργώντας δεδομένα για την αντιμετώπιση επόμενων πανδημιών τόνισε.

«Οι ειδικοί είναι επιφυλακτικοί στο ερώτημα πότε θα έρθει το τέλος της πανδημίας. Ιστορικά η κάθε πανδημία έχει διαφορετική έκβαση και σημειώνεται πως πολλά ακόμη κεφάλαια απομένουν προς συγγραφή στο βιβλίο της πανδημίας COVID» κατέληξε η Μαρία Θεοδωρίδου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Γιατί δεν λέτε ξεκάθαρα στον κόσμο ότι δεν θα υπάρχει καθημερινή ενημέρωση γιατί απλά δεν έρχεται κόσμος να εμβολιαστεί και δεν έχετε κάτι νέο να πείτε; Ξεφούσκωσε η φούσκα του κορωνοϊού. Ο κόσμος δεν σας πιστεύει πλέον και δεν έρχεται να κάνει άλλη δόση. Εκτός βέβαια από τους φανατικούς που γουστάρουν τρύπημα κάθε μήνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ