Ηράκλειο: 38χρονος πήγε για εργασία στο χωράφι του και πέθανε!

1
1489

Ένιωσε ξαφνικά αδιαθεσία – Μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Μοιραία κατάληξη είχαν για έναν 38χρονο οι αγροτικές εργασίες στο χωράφι του στον Κρουσώνα Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο νεαρός άνδρας ενώ εργάζονταν στο κτήμα του, την Παρασκευή το απόγευμα, ένιωσε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στήθος.

Αμέσως οικεία του πρόσωπα τον μετέφεραν στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, το οποίο εφημέρευε, όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατός του.

Φως στα αίτια του θανάτου πρόκειται να ρίξει η νεκροψία/νεκροτομή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Όμως έχουν ρίξει αρκετο φως έρευνες εξωστρακισμενων από τα ΜΜΕ Επιστημόνων, που τα ειχαν προβλέψει αυτά, μάλιστα σύντομα σε μαζική κλίμακα…(…)….

    Συμβουλή για όσους έστω τώρα, αφήσουν εστω 1% πιθανοτητα, να μην μας είπαν την αλήθεια για τα Εμβόλια και μακάρι να ΜΗΝ με θυμηθείτε: Διαπομπευμενοι απο το Συστημα και την υπόλοιπη ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΌΤΗΤΑ Επιστήμονες, συνιστούν (παρά την πικρία ..) σε όσους έκαναν mRNA εμβόλια, να ζησουν ήσυχα την υπόλοιπη τους ζωή, χωρίς έντονη φυσική δραστηριότητα…!!!
    Για τα γαλάζια τρολ και τους εμβολιολαγνους που κάνουν μπουλινγκ, ισχύει το αντίθετο: χαρείτε τη ζωή στο έπακρο!! Τρέξτε, χορεψτε, κάντε ποδηλατάδες , ιστιοπλοΐα, Bodybuilding , αρση βαρων, παίξτε ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , μπάσκετ, χόκεϊ, εργαστείτε ως μπετατζηδες, εκφορτωτες, βαστάζοι, γυρίστε στην Φάρμα, σκαψτε χωράφια, οργωστε, κόψτε δέντρα κλπ κλπ..! Γιατί θέλουμε το καλό σας βρε κουτά..!! 😁😂😂😂

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ