Καθηγητής του μουσικού σχολείου στο Ίλιον έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

12
622

Ο καθηγητής σύμφωνα με καταγγελία γονέα στο protothema.gr μόλις αντίκρισε τον μαθητή άρχισε να τον προσβάλει προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμμαθητών του

Καθηγητής του Μουσικού Σχολείου Ιλίου «επιτέθηκε» λεκτικά σε μαθητή της 1ης Γυμνασίου επειδή εμφανίστηκε στο σχολείο ντυμένο με φούστα. Τα παιδιά του σχολείου προς συμπαράσταση στον συμμαθητή τους από χθες εμφανίζονται στο σχολείο ντυμένα τα αγόρια ως κορίτσια και τα κορίτσια ως αγόρια.

Ο καθηγητής σύμφωνα με καταγγελία γονέα στο protothema.gr μόλις αντίκρισε τον μαθητή άρχισε να τον προσβάλει προκαλώντας τις αντιδράσεις των συμμαθητών του:

«Το σκηνικό έγινε Τριτη μεταξύ ενός καθηγητή και ενός μαθητή της 1η Γυμνασίου. Το παιδί αν θέλει ή αισθάνεται κορίτσι είναι δικαίωμα του και δεν αφορά κανέναν πέρα από εκείνο και την οικογένεια του. Ο καθηγητής, σύμφωνα με τα παιδιά, έκανε ξεφτίλα το παιδί μπροστά σε όλη την τάξη. Έφτασε στο σημείο να το αποκαλέσει: “Nτροπή της κοινωνίας”. Το έβγαλε έξω από την τάξη και το έστειλε στο γραφείο της διεύθυνσης. Ειδοποιήθηκαν μέχρι και οι γονείς του παιδιού που πήγαν στο σχολείο και όπως ήταν φυσικό ζήτησαν εξηγήσεις».

lg22

Φωτογραφίες από το μουσικό σχολείο Ιλίου με τα κορίτσια ντυμένα αγόρια και τα αγόρια κορίτσια κυκλοφόρησαν και στα social media με το σύνθημα «Τα ρούχα δεν έχουν φύλο»:

«Ξεσηκώθηκε όλο το σχολείο με αποτέλεσμα τα παιδιά σαν διαμαρτυρία να πάρουν την απόφαση και να εμφανιστούν την επόμενη ημέρα ντυμένα τα κορίτσια με παντελόνια και γραβάτες και τα αγόρια με φούστες. Τα παιδιά και σήμερα πέρα από 6 μαθητές εμφανίστηκαν έτσι πάλι ντυμένα».

Το protothema.gr επικοινώνησε με το σχολείο, το οποίο δεν θέλησε να προχωρήσει σε καμία δήλωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αύριο το πρωί, το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων θα συναντηθεί με τη διευθύντρια του σχολείου προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα που ανέκυψε.

Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • «Τεχνητοί διαχωρισμοί»? Έτσι»παρηγορειτε»τους εαυτούς σας προκειμένου να υποστηρίζετε όλο αυτό το»κλωσιμο»που έχετε στο κεφάλι σας για όλα τα πράγματα? από τα πιο αστεία μέχρι τα πιο σοβαρά? Νομίζετε ότι»ευτελιζοντας»τους κανόνες κάνετε την διαφορά μέσα από μία δήθεν επανάσταση, ένα»νέο κύμα»που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται την διαφορετικότητα ενώ στην ουσία την ξευτιλιζει? Δηλαδή αν πήγαινε με τάγκα και τα α@….α του έξω έπρεπε να του πει»καλώς το το προοδευτικό μου παιδί, πέρασε μέσα?» Ρε ψευτομαγκακια όλα, έχετε τόσα δικαιώματα όσα και υποχρεώσεις. Μάθετε επιτέλους ότι σε όλα τα πράγματα υπάρχουν όρια. Να βάζει φούστα, σουτιέν, ρόμπα κλαρωτη, και ότι γουστάρει, δικαίωμα του, στο σπίτι του όμως και στις βόλτες του. Εδώ μιλάμε για σχολείο! Απαιτειτε σεβασμό την ώρα που είστε ανίκανοι να τον αποδώσετε εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Ούτε τον ίδιο τον εαυτό σας δεν σέβεστε.

    • Έχετε χαθεί μέσα στην δήθεν ελευθερία, δήθεν υπεράσπιση της διαφορετικότητας. Ποιός σας την αρνήθηκε? Ποιός όμως σας δίνει το δικαίωμα να την επιβάλλετε κιόλας? Έχετε δικαίωμα να είστε αυτό που νιώθετε αλλά δεν έχετε δικαίωμα να επιβάλλετε σε κανέναν να δεχθεί την κάθε είδους ιδιαιτερότητα σας ως κάτι»φυσικό». Στη «φύση» ότι δεν είναι»ομαλό»είναι»ανώμαλο»πώς να το κάνουμε. Να είστε ότι γουστάρετε, να κάνετε όπως νιώθετε, να ντύνεστε ή να γδυνεστε, επιτέλους όμως μάθετε ότι η αξιοπρέπεια για την οποία κοπτεστε,η αποδοχή ή ο σεβασμός δεν επιβάλλεται προκαλώντας, κερδίζεται με το ήθος που πρέπει να χαρακτηρίζει τον κάθε άνθρωπο στην πορεία της ζωής του. Όποιες και αν είναι οι επιλογές του, κάποια πράγματα κάνουν την διαφορά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη διαφορά δεν την κάνουν οι»κουδουνες»που οι ίδιοι κρεμάτε στους λαιμούς σας, ούτε οι χαλκάδες που φοράτε στις μύτες σας ούτε οι φούστες και τα ουράνια τόξα.

    • Άνδρες!!! να ντύνονται γυναικεία. Πρωθυπουργός ευρωπαιος να παντρεύεται έναν ομοφυλο του. Να «καλύπτονται» πίσω από τα επίσημα δικαιώματά τους, τα οποία ψηφίστηκαν από ομοϊδεάτες τους. Και τα παιδιά μας μεγαλώνουν με τις ανώμαλες αντιλήψεις σαν κάτι φυσιολογικό. Και έτσι θα διαιώνισθή η ανωμαλία αυτή σαν κάτι απολύτως φυσιολογικό. Όπως και με την ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ που κάποτε θα φορούσε και παντελόνια. Αλλά, πάντα ευτυχώς θα υπάρχει το …αλλά… Υπομονή…

  1. Θα με ενδιέφερε ένα σχόλιο του τοπικού επισκόπου Ιλίου Αθηναγόρα. Διότι είναι ανοιχτό μυαλό.

  2. Δυστυχώς τελευταία η τηλεόραση και κυρίως η ΕΡΤ με σειρές και ταινίες προβάλλουν υπερβολικά την ομοφυλοφιλία. Τι προσπαθούν να δώσουν μπερδεμένα παραδείγματα στα παιδιά μας όπως το μπερδεμένο μυαλό τους;; Επί τέλους πια να σταματήσει αυτή η λαγνεία για τους ομοφυλόφιλους. Δικαίωμα τους να κάνουν στο δωμάτιο τους ότι θέλουν και να εκφράζονται όπως θέλουν . Είναι εμετικό να μας επιβάλλουν με γελοίες διαφημίσεις και σειρές πως στη φύση δεν υπάρχουν ο άνδρας και η γυναίκα. Αν μπορούν ας πολλαπλασιαστούν μόνοι τους όχι με ανίερες υιοθεσίες παιδιών που καταλήγουν στο αμαρτωλό περιβάλλον τους. Αρκετά πια λίγος σεβασμός στην οικογένεια και στην κοινωνία .όχι στο όνομα της άκρατης ελευθερίας τα ισοπεδωσαμε όλα.

  3. Μόνος του ξεφτιλίστηκε όταν πήγε στο σχολείο με φούστα. Οι συμμαθητές του σίγουρα θα γελούσαν όταν τον είδαν και εκ των υστέρων το έπαιζαν συμπάσχοντες; Και οι γονείς; Ζήτησαν και εξηγήσεις αντί να αρπάξουν τον άντρακλά τους από το σβέρκο και να τον πάνε στο σπίτι με τις κλωτσιές; Δικαίωμα του να γουστάρει άντρες και να φοράει ότι γουστάρει, αλλά να το κάνει έξω από το σχολείο. Στα παιδιά μας, (κορίτσια) απαγορεύεται από τον σχολικό κανονισμό να φοράνε κοντή φούστα ή σορτσάκι, και θέλετε να επιτρέψουν σε αγόρι την φούστα;

  4. βλέπουν συνεχώς στην τηλεόραση, ίντερνετ, περιοδικά ως φυσιολογικές τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις τι περιμένετε; Η οικογένεια η κοινωνία το κράτος έχουν διαλυθεί. Προσπαθούν κάποιοι πολύ οργανωμένα να περνάνε υποσυνήδειτα μυνήματα στα παιδιά. Δεν υπάρχει έργο ή σειρά που να μην έχει τον φ@ύστη και την λεσβία. Η δε διαφήμιση του γνωστού σαμπουάν………. ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ !!!

  5. Ο καθηγητής παύθηκε , θα ήθελα όμως να μάθω την αντίδραση του υπουργείου αν πήγαινε στο σχολείο να διδάξει με σουτιέν και στρινκ . Επίσης θα ήθελα την αντίδραση της κοινωνίας αν κυκλοφορούσαν 5,000 συμπολίτες μας με στολή αστυνομικού. Ελευθερία άποψης και ένδυσης δεν έχουμε;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ