Πάρος: Παρ ολίγον αυτοκτονία επιχειρηματία στο νησί, επειδή φαλίρισε οικονομικά | Είχε στήσει κρεμάλα και τον πρόλαβε η γυναίκα του που γύρισε νωρίτερα…

0
1445

Μία είδηση διαφορετική από όλες τις άλλες, έφθασε πριν από λίγη ώρα στα γραφεία του Syrospress.gr… Μια είδηση που καθόλου ευχάριστη δεν είναι- το αντίθετο μάλιστα- και που η δημοσιοποίησή της, έχει στόχο να περισωθεί μια κατάσταση πριν είναι αργά..

Σύμφωνα με ασφαλείς κι εξακριβωμένες πληροφορίες, μία απόπειρα αυτοκτονίας σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες- για την ακρίβεια προχθές- στο Νομό των Κυκλάδων και συγκεκριμένα στο νησί της Πάρου μας.

Κάτοικος του νησιού, πατέρας δύο παιδιών κι επιχειρηματίας στο επάγγελμα, προσπάθησε να βάλει– ευτυχώς ανεπιτυχώς- τέλος στη ζωή του. Οι λόγοι οικονομικοί, αφού σύμφωνα με τα όσα μου ειπώθηκαν ο παριανός συμπολίτης μας, έχει φαλιρίσει και έχει έρθει κυριολεκτικά σε απόγνωση.

Το τραγικό της κατάστασης, ότι είναι η δεύτερη φορά που προσπαθεί να κόψει το νήμα της ζωής του, ο άνθρωπος αυτός. Την πρώτη φορά, το προσπάθησε λαμβάνοντας χάπια μη καταφέρνοντάς το όμως, σχεδίαζε να το επιχειρήσει με κρεμάλα σε δέντρο του σπιτιού του…

Συγκλονιστικά τα λόγια που έφθασαν σε εμάς…

“Είναι φοβερό αυτό που θα γινόταν… Τον πρόλαβε η γυναίκα του στο τσακ. Είχε στήσει κρεμάλα σε δέντρο του σπιτιού κι ετοιμαζόταν να “το” κάνει. Η γυναίκα του γύρισε πιο νωρίς από τη δουλειά κι αντίκρισε την θηλιά-κρεμάλα, στο δέντρο. Η οικογένεια πρέπει να βοηθηθεί οικονομικά.  Δεν ξέρω με ποιο τρόπο μπορώ να τους βοηθήσω εγώ. Το είπα σε εσάς να το μάθει ο κόσμος, και η κοινωνία της Πάρου αν μπορεί να βοηθήσει…”

Κάτι πρέπει να γίνει και μάλιστα γρήγορα!!!!

πηγή:/syrospress.gr/apokleistiko-paros-par-oligon-aftoktonia-epicheirimatia-sto-nisi/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ