Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Υπάρχουν ντοκουμέντα από κινητά αποκαλύπτει ο Ηλίας Γκιώνης

0
1380

Τη δημοσιοποίηση των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα που κατήγγειλε τον βιασμό της στη Θεσσαλονίκη σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο instagram o ακτιβιστής, Ηλίας Γκιώνης ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που έκανε γνωστή την υπόθεση.

«Δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν», έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Κάτι που δεν έχουν καταλάβει οι φασίστες είναι ότι εγώ και όσοι στηρίζαμε την Γεωργία Μπίκα δεν περιμέναμε τις τοξικολογικές για να πιστέψουμε ότι τη βίασαν. Τις περιμέναμε σαν έξτρα στοιχείο προς απόδειξη της αλήθειας. Δεν σταματά εδώ γιατί θα γίνουν και άλλες αναλύσεις. Υπάρχουν ντοκουμέντα από τα κινητά που κατασχέθηκαν. Και το πιο σημαντικό είναι ότι υπάρχουν οι μαρτυρίες της Γεωργίας, αλλά και άλλων θυμάτων», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκιώνης.

Αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών – Τι λέει στο ethnos.gr η πλευρά της 24χρονης

Αμφισβητούν στο μεταξύ το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων η πλευρά της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό στη Θεσσαλονίκη. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι αρνητικά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ΕΡΤ3, που επικαλείται πληροφορίες από τον κύκλο του κατηγορούμενου, οι εξετάσεις δεν δείχνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών ενώ η ποσότητα αλκοόλ που είχε καταναλώσει η κοπέλα ήταν ελάχιστη.

Σε επικοινωνία που είχε το ethnos.gr με τον ιατροδικαστή – τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της 24χρονης Δημήτρης Γαλλεντέρη, ανέφερε ότι έχει ήδη ετοιμάσει τις σχετικές αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στον ανακριτή προκειμένου να ζητηθεί αντιδείγμα. «Θα εξαντλήσουμε όλα τα διαγνωστικά μέσα», δήλωσε στο ethnos.gr.

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της 24χρονης αναμένει την επίσημη μετάφραση των εξετάσεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ