Τότε θα τελειώσουμε με τον ιό: Η νέα εκτίμηση Τσιόδρα που «πάγωσε» τα χαμόγελα στην Κυβέρνηση

3
4003

Νέα μελέτη Τσιόδρα: Με εμβόλια που δεν αποτρέπουν την προσβολή από τον ιό δεν συζητάμε για ανοσία αγέλης

Mία νέα επιδημιολογική μελέτη βάσει αιματολογικών εξετάσεων για όσους είχαν νοσήσει – είτε είχαν διαγνωστεί είτε όχι, που είχε ξεκινήσει αμέσως μετά το τέλος του πρώτου κύματος της πανδημίας συνυπογράφει ο καθηγητής Παθολογίας και σύμβουλος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας.

Η μελέτη συνυπογράφεται από τον καθηγητή Ανοσολογίας της Ιατρικής Θεσσαλίας Ματθαίο Σπελέτα, με πρώτο υπογράφοντα τον μηχανικό περιβάλλοντος, μεταδιδακτορικό ερευνητή της Ιατρικής Θεσσαλίας Μιχάλη Κουρέα, τον καθηγητή της Νοσηλευτικής Πελοποννήσου τ. γ.γ. Δημόσιας Υγείας Παναγιώτη Πρεζεράκο και αναμένεται να δημοσιευτεί σύντομα σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Σύμφωνα με αυτή τη μελέτη δεν μπορούμε πλέον να συζητούμε για το θέμα της «ανοσίας αγέλης», αφού δεν υπάρχει στην παγκόσμια αγορά εμβόλιο που να αποτρέπει την προσβολή από τον ιό. Υπάρχουν μόνο εμβόλια που αποτρέπουν τη νοσηλεία, τη βαριά νόσηση και τον θάνατο.

Μοναδικός πλέον σκοπός είναι να καλυφθεί το ποσοστό του ευάλωτου πληθυσμού με εμβολιασμούς ώστε ακόμα και με πολλές χιλιάδες κρούσματα να έχουμε λίγους θανάτους.

Οι αρχικές εκτιμήσεις ότι ένα ποσοστό 70-80% του πληθυσμού με ανοσία θα αρκούσε για να δημιουργηθεί η «ανοσία της αγέλης» δε φαίνεται ότι αρκούν και οι νέες εκτιμήσεις μιλούν ίσως και για ποσοστά 90%, δείχνοντας ότι κάτι τέτοιο μπορεί να είναι μόνο ένα μακρινό σενάριο για να κοπάσουν τα κύματα της πανδημίας με τις νέες μεταλλάξεις που διαρκώς προκύπτουν.

πηγή:hairt.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είστε τόσο αστείοι, επικυνδυνοι,εγκληματίες.Δημιουργησατε σειρά μεταλλάξεων με τα ανίκανα εμβόλια σας και μας κοροϊδεύετε λέγοντας μας για απόφυγη νοσηλείας, βαριάς νόησης και θανατου.Και όλοι αυτοί που φευγουν καθημερινά εμβολιασμένοι ξαφνικά τι είναι;

  2. Μετά τις ΕΙΛΗΚΡΙΝΕΣ ΣΥΓΝΩΜΕΣ του πρωθυπουργού για τις φωτιές και τη χιονόπτωση, τώρα θα ζητήσει και μια ακόμη… για ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΊΑΣ ΤΗΣ ΑΓΈΛΗΣ….

    ΥΓ: Που είναι τα ΠΡΟΒΑΤΑ που τους πίστευαν και μας έλεγαν ψεκασμένους; Που κρύβονται;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.