Ανακαλούνται ακατάλληλες μάσκες ΚΝ95 και FFP2- ΜΗΝ τις χρησιμοποιείτε

3
7332

Δεν έχουν τέλος οι ανακλήσεις ακατάλληλων μασκών ΚΝ95 και FFP2 .Για την ανάκληση από την αγορά μασκών λόγω ακαταλληλότητας ενημερωθήκαμε μέσω των Κοινοποιήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την τρέχουσα εβδομάδα για τα µη ασφαλή προϊόντα του Συστήµατος Ταχείας Ανταλλαγής Πληροφοριών (RAPEX).

Αυτές είναι οι μάσκες που ανακαλούνται

Ονομασία KN95 protective Mask

Τύπος/αριθμός μοντέλου Protective Mask KN95

Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: τόσο χαμηλή όσο 57 %), και η μάσκα δεν προσαρμόζεται σωστά στο πρόσωπο. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Περιγραφή: 5 λευκές αναπνευστικές μάσκες πέντε στρώσεων με επισήμανση μόνο με KN95 GB2626-2006, με ορατό βραχίονα μύτης σε συσκευασία φύλλου με μαύρο αποτύπωμα «KN95 προστατευτική μάσκα». Προϊόν που πωλείται στο διαδίκτυο, ιδίως μέσω eBay που πωλείται μέσω eBay με αριθμό 224389518393.

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Η συνολική ικανότητα διήθησης της μάσκας είναι ανεπαρκής (μετρούμενες μέσες τιμές: έως και 83 %). Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως.
Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.

Κατηγορία
Μέσα ατομικής προστασίας
Προϊόν
Μάσκα φίλτρου σωματιδίων
Περιγραφή
Λευκή μάσκα φίλτρου σωματιδίων. Το προϊόν πωλείται online.
Περιγραφή συσκευασίας
Κουτί από χαρτόνι με 20 κομμάτια.
Εμπορικό σήμα
DuoYou
Ονομασία
Filtering half mask
Τύπος/αριθμός μοντέλου
DY-9

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

Η συγκράτηση σωματιδίων/φίλτρου του υλικού είναι ανεπαρκής (μετρούμενες τιμές: έως και 84 %). Επιπλέον, η μάσκα μπορεί να μην διαθέτει κλιπ μύτης, επομένως δεν μπορεί να προσαρμοστεί σωστά στο πρόσωπο του χρήστη. Κατά συνέπεια, το προϊόν δεν πληροί τις απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας· ως εκ τούτου, ακόμη και αν συνδυάζεται με άλλα συνιστώμενα μέτρα, ενδέχεται να μην προστατεύει δεόντως. Το προϊόν δεν συμμορφώνεται με τον κανονισμό για τον εξοπλισμό ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και με το σχετικό ευρωπαϊκό πρότυπο EN 149.
Περιγραφή
5-συσκευασία αναπνευστικών μάσκες προσώπου με την επωνυμία FFP2, σε διαφανή συσκευασία φύλλων.
Περιγραφή συσκευασίας
Το προϊόν πωλείται σε συσκευασίες των 5 τεμαχίων, σε διαφανή συσκευασία φύλλων.
Εμπορικό σήμα
PRINTEXMedical
Ονομασία
priuMask
Τύπος/αριθμός μοντέλου
P21H1
Αριθμός παρτίδας
06.05.2021
07.06.2021
21.05.2021
21.12.2020

Δείτε το κείμενο της ανάκλησης εδώ

πηγή: infokids.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ειδικά προσοχή εάν γράφουν » ΓΝΗΣΙΑ». Οι original εννοείται δεν το γράφουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.