Κρήτη: Σε κλίμα οδύνης η κηδεία της 22χρονης Κατερίνας που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο

0
939

Το τελευταίο «αντίο» στην 22χρονη λέει η οικογένειά της στις Κουρούνες- Πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του τροχαίου – Στην κηδεία βρίσκεται με ειδική άδεια από τη φυλακή και ο πατέρας της

Τo «τελευταίο αντίο» στην 22χρονη Κατερίνα που χάθηκε σε τροχαίο στη Νεάπολη Λασιθίου λένε ο σύζυγος, τα δύο παιδιά της, η οικογένεια και οι φίλοι της.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ψάλλεται από τον Ιερό Αγίας Τριάδας, στις Κουρούνες Λασιθίου, ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο Αγίου Ευμενίου.

Όπως αναφέρει το Creta24.gr, στην κηδεία της βρίσκεται με ειδική άδεια από τη φυλακή και με τη συνοδεία αστυνομικών των ΤΕ και της ΟΠΚΕ ο πατέρας της, που είχε καταδικαστεί για το έγκλημα που σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια στις Κουρούνες.

Πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του τροχαίου

Οι αρχές έχουν διατάξει πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος. Οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές έχουν εξαντλήσει όλες τις πτυχές και μέχρι στιγμής όλα τα δεδομένα και τα ευρήματα συγκλίνουν στην εκδοχή της εκτροπής με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 22χρονης μητέρας, η οποία δυστυχώς δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας.

Το τροχαίο έγινε λίγο έξω από το χωριό, στον δημοτικό δρόμο προς Νεάπολη. Η γυναίκα βρήκε ακαριαίο θάνατο, όταν το όχημά της εξετράπη της πορείας του, ενώ οι συνθήκες βρίσκονται υπό διερεύνηση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στο κιβώτιο του αυτοκινήτου βρέθηκε «καρφωμένη» η 4η ταχύτητα και έτσι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 22χρονη να είχε αναπτύξει ταχύτητα και σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του δρόμου να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δεν έχει βρεθεί δίπλωμα οδήγησης της κοπέλας.

Το σενάριο της εμπλοκής διερχόμενου αυτοκινήτου

Η οικογένεια της κοπέλας βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Πριν δύο χρόνια, η μητέρα της Κατερίνας και τα δύο ανήλικα αδέλφια της αναγκάστηκαν να φύγουν από το χωριό, όταν ο πατέρας της δολοφόνησε έναν συγχωριανό του και είχε τραυματίσει τον γιο και τον γαμπρό του 70χρονου για κτηματικές διαφορές. Ο πατέρας της καταδικάστηκε σε ισόβια ενώ η Κατερίνα παρέμεινε στο χωριό μαζί με τον σύζυγό της και μεγάλωναν τα δύο αγόρια τους. Το χωριό μόνο καλά λόγια έχει να πει για τη νεαρή μητέρα η οποία στήριζε τον άντρα της και στις αγροτικές δουλειές.

Οι αρχές εξετάζουν και την εμπλοκή διερχόμενου αυτοκινήτου. Δεν λείπουν και αυτοί που αναρωτιούνται πώς η κοπέλα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σε μια ευθεία, από την οποία διερχόταν καθημερινά.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ