Η έκπληξη Βορίδη στον Παπαδάκη όταν έμαθε ότι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μιας χρήσης (ΒΙΝΤΕΟ)

5
3245
Ο Μάκης Βορίδης δεν γνώριζε ότι οι μάσκες ΚΝ95 είναι μιας χρήσης. Πώς αντέδρασε όταν του το είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.

Άγνοια για τη χρήση της μάσκας ΚΝ95 είχε ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, καθώς δεν γνώρισε ότι και αυτές όπως οι χειρουργικές είναι μιας χρήσης.

Συγκεκριμένα ο κ. Βορίδης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 όταν ο δημοσιογράφος έθιξε το ζήτημα της ακρίβειας των συγκεκριμένων μασκών μετά την ανακοίνωσή των νέων μέτρων που τις καθιστούν υποχρεωτικές (ως εναλλακτική της διπλής χειρουργικής μάσκας) σε σούπερ μάρκετ και ΜΜΜ.

«Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν που έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο παρουσιαστής της εκπομπής.

«Καλά, αυτή δεν είναι μίας χρήσης» είπε ο Μάκης Βορίδης με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον Υπουργό να δείχνει την έκπληξή του κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι.

Σε δεύτερο χρόνο και αφού δέχτηκε την καζούρα του Γιώργου Καραμέρου που του είπε «δεν πιστεύω να την πλένεται και να την αφήνετε έξω;», ο υπουργός απάντησε η αύξηση της τιμής θα είναι παρωδική και θα επανέλθει με την αύξηση της διαθεσιμότητας ενώ επανέλαβε ότι θα μπουν και πρόστιμα σε όσους κερδοσκοπούν.

Δείτε το στιγμιότυπο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξέρετε πολλούς που έχουν 5 παιδιά? Όπως το είπε ο Παπαδάκης, είναι σαν να έχουν οι μισές οικογένειες στην Ελλάδα.

  2. Δεν είναι δημοσιογράφος η σχολιαστής εδώ για να τα ξέρει όλα.Αυτός ο Παγαδάκης 50 χρόνια δημοσιογράφος δεν πήρε χαμπάρι όταν η χώρα χρεωκόπησε…και μετά ζητούσε τα λεφτά πίσω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ