Διαγράφεται ο Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ «Δεν ανακαλώ! Αισθάνομαι υπερήφανος – Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι!»

10
1408

Διαγράφεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής από τον ΣΥΡΙΖΑ

Παναγιώτης Κουρουμπλής διαγραφή από τον ΣΥΡΙΖΑ
Διαγραφή κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την ομιλία του στη Βουλή
Intime News

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ  και δυσφορία Αλέξη Τσίπρα – Διαγράφεται ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τα όσα είπε στη Βουλή περί δολοφόνων για τους βουλευτές της ΝΔ

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εξοργίστηκε και προχώρησε στη διαγραφή του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αφού ο τελευταίος δεν ανακάλεσε τα όσα είπε, μετά τις προειδοποιήσεις του προέδρου του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας, νωρίτερα, τηλεφώνησε στη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου η τελευταία να μεταφέρει το τελεσίγραφο του κ. Τσίπρα στον κ. Κουρουμπλή, πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δολοφόνων θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά

Μομφή για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά αποδόθηκε, μετά από πρόταση του προέδρου της Βουλής Κ. Τασούλα, στον κ. Κουρουμπλή για τη φράση που απηύθυνε προς τους κυβερνητικούς βουλευτές, «δολοφονήσατε ανθρώπους». Η απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής συνεπάγεται την περικοπή του ενός τετάρτου της μηνιαίας αποζημίωσής του.

«Το να υπάρχει συνάδελφος που απευθυνόμενος στην πλειοψηφία, να μιλά ότι δολοφονήσατε χιλιάδες ανθρώπους, και ότι «επιμένω και δεν ανακαλώ», «είναι ό,τι χυδαιότερο, αποκρουστικότερο, και υπονομευτικό του κύρους του Κοινοβουλίου και μπορεί να λεχθεί εδώ μέσα», είπε -χειροκροτούμενος- ο πρόεδρος της Βουλής και συνέχισε: «Στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά, πρέπει να μείνει ως κάκιστο παράδειγμα μιας συμπεριφοράς που ομόφωνα καταδικάζουμε».

«Δεν μπορεί να πυροδοτούμε τον κοινωνικό αυτοματισμό μίσους κατά πολιτικών αντιπροσώπων. Απευθύνομαι στο σώμα και στιγματίζω τον κ. Κουρουμπλή με μομφή αντικοινοβουλευτικής συμπεριφοράς για όσα αποκρουστικά ανέφερε», τόνισε ο κ. Τασούλας.

Σε παρέμβασή του, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπο,ς Γιάννης Οικονόμου, είπε ότι υπάρχει ζήτημα και για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, Αλ. Τσίπρα, που πρέπει να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Πρέπει να τον οδηγήσει να έρθει στην αίθουσα να ανακαλέσει, αλλιώς να τον διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα, είπε ο κ. Οικονόμου. Διαφορετικά, προσέθεσε, ανέχεται (ο κ. Τσίπρας) και κατευθύνει τέτοιες απαράδεκτες συμπεριφορές.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης είπε ότι η κατάσταση της πανδημίας είναι δύσκολη και ότι «με ανταλλαγή ύβρεων» δεν υπάρχει λύση. Δεν μας καλύπτουν όσα είπε ο κ. Κουρουμπλής, μέσα στην οργή και το θυμό του, καθώς (όπως είπε ο κ. Κουρουμπλής) έχει χάσει φίλους του, υπογράμμισε ο κ. Φίλης. Την προηγούμενη περίοδο βουλευτές της ΝΔ με αποκάλεσαν προδότη για τη στάση μου επί της συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι. Δεν προχωρά έτσι η Δημοκρατία, με το «μία σου και μία μου» τόνισε ο κ. Φίλης.

Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr: Δεν ανακαλώ! Αισθάνομαι υπερήφανος – Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι

Σταθερός στις απόψεις του περί «δολοφόνων» για τους βουλευτές της ΝΔ εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο Newsbomb.gr, λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του από τον Αλέξη Τσίπρα.

«Πεθαίνουν άνθρωποι αβοήθητοι στις ΜΕΘ. Το οφείλω στα παιδιά μου να αντιδράσω. Υπάρχουν φάρμακα και δεν χρησιμοποιούνται», τόνισε ο κ. Κουρουμπλής.

«Τα παιδιά μου θέλω να είναι υπερήφανα για μένα. Δεν με ενδιαφέρει που με διέγραψε ο Τσίπρας. Και τι έγινε, είναι η τρίτη μου διαγραφή. Αφού θέλουν πόλεμο θα τον έχουν», είπε ο Παναγιώτηςε Κουρουμπλής στο Newsbomb.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας εξοργίστηκε νωρίτερα, με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, περί «δολοφόνων» από το βήμα της Βουλής και προχώρησε στη διαγραφή του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, νωρίτερα, τηλεφώνησε στη γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, προκειμένου η τελευταία να μεταφέρει το τελεσίγραφο του κ. Τσίπρα στον κ. Κουρουμπλή, πως αν δεν ανασκευάσει τις δηλώσεις του περί δολοφόνων θα διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κι εγω διαγραφω μια και καλη τον ΣΥΡΙΖΑ που δινει σανιδα σωτηριας στην εγκληματικη κυβερνηση της Ν.Δ. Μπραβο Κουρουμπλή είσαι παλληκάρι.

  2. Ο Κουρουμπλης μετεφερε την αγανακτιση του κοσμου. Αντι να πεσει η κυβερνηση διαγραφηκε ο μονος πολιτικος που ειπε την αληθεια εξω απ τα δοντια. Συριζα ουτε σοβαρη κυβερνηση υπηρξατε ουτε σοβαρη αντιπολιτευση. ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!

  3. σε πρωην και νυν συριζαιοιους….
    γι αυτο θα πατε συντομα στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ -ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΕΙΡΕΥΤΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ.

  4. από την νεκρανάσταση της Δεξιάς και του Ψυχοπαθή Δικτάτορα…
    Αλλά αν συνεχίσετε έτσι, δηλαδη μια αντιπολίτευση των οπισθίων, απέναντι σε μια Χούντα, θα χάσετε κι εμάς που ακόμη σας στηρίζουμε. Μπράβο στον Κουρουμπλη. Αυτό πιστεύει όλος ο λαός. Μακάρι δηλαδή, γιατί μας έχουν πνευματικά.. διασωληνουμενους σε κωματώδη κατάσταση εδω και καιρό… Τέτοια ανυπαρξία αντίδρασης, σε μια δολοφονική κυβέρνηση, δεν θα μας βγει σε καλό. Μέχρι το φρούτο να ωριμάσει και να πέσει, θα ζήσουμε πολλές καταστροφές. Κι αν δεν υπάρχει κάποιος να φρενάρει τον Μητσοτάκη, σε λίγο θα κατέβουν τα τανκς κι εμείς θα χειροκροτάμε…

  5. Η δεύτερη τοποθέτηση του Βενιζέλου απόψε,αλλά και πριν από ενα μήνα που ακριβώς προβλήθηκε?

    Πόσο διαφέρουν αν τις διαβάσεις προσεκτικά από την μαύρη αλήθεια που ξεστόμησε ο Κουρουμπλής.
    Απίστευτες καταστάσεις,δυο βήματα από έναν νέο εμφύλιο.
    Ένας ξένος παρατηρητής το πρώτο πράγμα που παρατηρεί απ την εγχώρια πολιτική σκηνή,είναι ότι η Κυβερνητική Κοινοβουλευτική ομάδα,σύσσωμη μιλάμε,δεν αναρωτιέται μήπως κάπου κάνει λάθος.Μα όλα σωστά?

  6. Μην φωνάζετε. Να είστε φρόνιμα και να περιμένετε τις εξελίξεις. Συγκυβέρνηση ΝΔ, Σύριζα και Κιναλ χωρίς αντιπολίτευση. Ο Κουρουπλής ως πολιτικός παλαιάς κοπής (70 χρονών είναι) αποφάσισε να πάει σπίτι του και ήθελε μια ηρωική έξοδο.

  7. Απορια.Αυτός πως βρέθηκε βουλευτής;Αλήθεια έχετε ξεχάσει τι έκανε σαν υπουργός ο τύπος αυτός;Αλήθεια τώρα;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ