Πώς κόλλησε κορονοϊό ο Γιώργος Τράγκας; Όλη η αλήθεια | Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατό του

3
2431

Μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα γράφονται και ακούγονται πολλά, αρκετά από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της συνωμοσιολογίας

Ο θάνατός του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα βύθισε σε πένθος την δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και πολλούς φίλους που τον ακολουθούσαν σε όλα τα δημοσιογραφικά μετερίζια στα οποία ασκούσε δημοσιογραφία.

Μετά την απώλειά του γράφονται και ακούγονται πολλά, αρκετά από τα οποία ανάγονται στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και της συνωμοσιολογίας. Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να γράφουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος κόλλησε τον κορoνοϊό επειδή έκανε παρέα με ανεμβολίαστους δημοσιογράφους οι οποίοι δήθεν τον παρέσυραν σε επικίνδυνες ατραπούς. Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Καταρχάς ο Γιώργος Τράγκας δεν ήταν κάποιος άνθρωπος που μπορούσε κάποιος να τον παρασύρει σε οτιδήποτε. Όμως το πιο σημαντικό όλων είναι ότι ο ίδιος ο δημοσιογράφος είχε αποκαλύψει τις πρώτες ημέρες που νόσησε ότι κόλλησε από κάποιον συνεργάτη του, εντός ραδιοφωνικού στούντιο και μάλιστα αυτός ο συνεργάτης του ήταν τριπλά εμβολιασμένος. Αυτή ακριβώς η αποκάλυψη έγινε από τον ίδιο τον Τράγκα και βεβαίως δεν αφήνει κανένα περιθώριο για συνωμοσίες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να ακούσετε πώς περιέγραφε ο ίδιος ο δημοσιογράφος την κατάσταση της υγείας του τις πρώτες ημέρες που νοσούσε.

Γιώργος Τράγκας : « Κόλλησα covid από τριπλά εμβολιασμένο » Έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Τράγκας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο, Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, συγγενείς και φίλοι του Γιώργου Τράγκα θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον γνωστό δημοσιογράφο και επικεφαλής του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι».

Το μεσημέρι της Πέμπτης στις 13:00 θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Γιώργου Τράγκα, στην Παναγία Ελευθερώτρια στην Κηφισιά.

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Άσχημα παιχνίδια με τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα

Γιώργος Τράγκας: Ο άνθρωπος έφυγε από τη ζωή και παρά τη θλίψη της οικογένειάς του κάποιοι συνεχίζουν ακόμα και τώρα να παίζουν πάνω από τη μνήμη του…

Είναι όντως θλιβερό να επιμένουν να γράφουν ότι ήταν ανεμβολίαστος ή αν έπρεπε να εμβολιαστεί ή αν κάποιοι του έλεγαν να εμβολιαστεί και δεν τους άκουγε και διάφορα άλλα μπουρμπούτσαλα που ουδεμία σημασία έχουν τώρα πια.

Οι δημόσιες εμφανίσεις γιατρών του Τράγκα αλλά και συνεργατών δεν βοηθούν σε τίποτα την ενημέρωση των πολιτών. Το να βγαίνει ένα γιατρός του θανόντος και να μας λέει εκ των υστέρων ότι προσπαθούσε να πείσει τον δημοσιογράφο να κάνει το εμβόλιο δεν είναι και πολύ ηθικό. Ένας γιατρός να σπάει δηλαδή το ιατρικό απόρρητο.

Ο διαβητολόγος κ. Ζούπας άρχισε να αραδιάζει λεπτομέρειες στα κανάλια για το πώς πέθανε ο Γιώργος Τράγκας λέγοντας ότι «ανέβηκε το σάκχαρο πολύ, αυτό δημιούργησε υπεργλυκαιμία, με αποτέλεσμα να πάθει καρδιαγγειακό επεισόδιο αναγκάστηκαν οι καρδιολόγοι να κάνουν επειγόντως αγγειοπλαστική, που σημαίνει να του βάλουν δύο ή τρία στεντ. Αλλά για να κανείς αγγειοπλαστική πρέπει να κάνεις αγγειογραφία. Το σκιαγραφικό είναι νεφροτοξικό φάρμακο δυστυχώς και του έκανε νεφρική ανεπάρκεια…»

«Και έτσι μπήκαμε σε ένα φαύλο κύκλο, κι ο Γιώργος εκεί που την παραμονή γελούσε και μού έλεγε «έλα μωρέ γριπούλα είναι θα περάσει… Να πάρω ZITHROMAX;» Του λέω «για όνομα του Θεού και της Παναγίας, τόσο επιπόλαια δεν επιτρέπεται να συμπεριφέρεσαι απέναντι στο πρόβλημα που μπορείς να έχεις σοβαρότερες συνέπειες» και εν πάση περιπτώσει ήταν η τελευταία φορά την παραμονή που μίλησα και στη συνέχεια από τις ειδήσεις έμαθα ότι μπαίνει επειγόντως με βαριά λοίμωξη στο νοσοκομείο… ».

Προφανώς ένας γιατρός δεν πρέπει να τα λέει για κανέναν ασθενή του αυτά τα πράγματα, όσο διάσημος κι αν είναι ο ασθενής. Ούτε να «δικάζει» τον ασθενή του μετά το μοιραίο. Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι. Κι όσοι από την άλλη μεριά επιχειρούν να τον παρουσιάσουν ως αρχηγό των αντεμβολιαστών, κι αυτό είναι μέγα σφάλμα.

«Όσοι θέλετε, θα πάτε να εμβολιαστείτε. Όσοι φοβάστε, μιλήστε με την ψυχή σας, με τον εαυτό σας. Ουδείς μπορεί να σας υποχρεώσει ή να σας τρυπήσει. Τηρείτε τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης» δήλωνε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας λίγες μέρες πριν χάσει τη μάχη για τη ζωή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μετά τον Καραιβάζ και την Σιωπη των Αμνών τόσους μήνες (ΜΜΕ, Δικαιοσύνη..!)

    αλλη μια ενοχλητική φωνή έσβησε. Δεν υπήρχε περίπτωση να βγει ζωντανός από την στιγμή που διασωληνωθηκε. Ιατρικά λάθη; Αδύναμος οργανισμός; Πότε δε θα μάθουμε, όπως έγινε με την Siemens, με την Novartis, με το Noor1 κλπ. κλπ. Ούτε Βαρωνοι Κοκαΐνης να κυβερνούσαν… Ούτε λωβοτομημενο να ήταν ένα ολόκληρο Έθνος, που μαντρωσανε τόσο ευκολα με τον Φόβο… Το είχαν τσακίσει πριν με τα Μνημόνια..
    Όσο για το ποιος τον κόλλησε: οι μόνοι που κάνουν τις ανηξερες μωρές Παρθένες, υποστηρίζοντας την επιλογή τους να τρυπηθούν, αφου καταπιαν αμάσητο το παραμύθι της Χούντας περί…Ελευθερίας, (ενώ ταυτόχρονα τα Πετσο-χρυσοπληρωμενα ΜΜΕ επέβαλαν μια εικονική πραγματικότητα και έναν διωγμό στους μη εμβολιασμένους, είναι οι μόνοι που πιστεύουν πως είναι προστατευμένοι…

  2. Μετά την δημοσίευση από Λύτρα και Τσιοδρα των στοιχείων για την ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ασθενών με Covid, από τον ψυχοπαθή Δικτάτορα Μητσοτάκη, πως νιώθεις ως πίθηκος, που καταπίνει τον εμετό του;; Να ζητήσεις κατι επιπλεον από τον Πέτσα ή τον διάδοχο του, για τις υπερωρίες που κάνεις ως….《σχολιαστής 》σε διάφορες ιστοσελίδες, γιατί θα είναι πλέον εξαιρετικά δύσκολο αν όχι αδύνατο, να συνεχίσεις να παρουσιάζεις το μαύρο ως άσπρο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ