Διπλό φονικό στην Κάτω Κηφισιά: Τα παιδιά του αστυνομικού δράστη θέλουν να αλλάξουν το επώνυμό τους

0
1053

Ενάμιση χρόνος έχει περάσει από τη διπλή δολοφονία στην Κάτω Κηφισιά, όταν ένας αστυνομικός πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα την εν διαστάσει σύζυγό του και τη φίλη της, σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ.

Οι οικογένειες των δύο γυναικών βιώνουν βαρύ πένθος. Τα παιδιά του δράστη, μεγαλώνουν πλέον με τους παππούδες τους και δεν επιθυμούν να συναντήσουν τον πατέρα τους. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η αδελφή της εν διαστάσει συζύγου του αστυνομικού που έπεσε νεκρή από τα πυρά του, τα παιδιά θέλουν να αλλάξουν το επίθετό τους.

Κάτω Κηφισιά: Τα παιδιά γνωρίζουν την αλήθεια από την πρώτη μέρα

Η Χρύσα Μπέρδου μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», λέγοντας ότι τα παιδιά «αντιλαμβάνονται την κατάσταση, έχουν ωριμάσει αρκετά, αν και είναι μικρά».

«Γνωρίζουν την αλήθεια από την πρώτη μέρα. Τα παιδιά ζήτησαν μόνα τους να αλλάξουν το επίθετό τους, δεν θέλουν να έχουν το επίθετο του μπαμπά τους, γιατί είναι η αιτία που δεν έχουν τη μαμά τους. Δεν επιθυμούν να συναντήσουν τον μπαμπά τους, ούτε να έχουν επικοινωνία με την οικογένειά του. Η οικογένεια του δράστη δεν ζήτησε να έρθει σε επαφή με τα παιδιά της αδελφής μου», όπως αναφέρει.

«Ήταν ένα έγκλημα προμελετημένο, είχε στήσει καρτέρι. Το σχεδίαζε. Εμείς είχαμε φοβηθεί ότι θα έφτανε εκεί, γιατί είχε όπλο. Την απειλούσε, την κακοποιούσε μπροστά στα παιδιά της. Αυτή ήταν η αιτία του διαζυγίου. Εγώ είχα καταγγείλει στην αστυνομία την κακοποίηση. Δεν έγινε τίποτα, τον κάλυψε η αστυνομία. Η μήνυση έγινε από εμένα την ίδια», δήλωσε.

Η ίδια υπογράμμισε πως με την οικογένεια της φίλης της αδελφής της, που κι εκείνη έχασε τη ζωή της, έχουν διατηρήσει καλές σχέσεις και έχουν γίνει πλέον σαν οικογένεια.

Επιπλέον, τόνισε πως τα παιδιά ήταν ευτυχισμένα όταν χώρισαν οι γονείς τους, ενώ έδειχναν άρνηση και φόβο όταν ήταν να επισκεφτούν τον πατέρα τους, γιατί είχαν δεχθεί βία.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ